Mah-mah
Web: Titlovi.com
Kategorija: Uvod
Ime foruma: Novi članovi
Opis foruma: Forum namijenjen predstavljanju novih članova
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=26480
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 23:06 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Mah-mah
Objavio: SylviaFine
Tema: Mah-mah
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:04
Mah mah svima,
evo ovim sajtom se služim bar godinu dana al sad sam se odlučila registrirat. Iz nick-a moete zaključit da se zovem Silvija.
Stvarno nađem puno titlova, ali imam samo jednu primjedbu:
ZAŠTO NETKO RADI TITLOVE AKO NE ZNA NEŠTO PREVESTI???? Skinem titl djetetu za crtić i prevedena svaka treća rečenica.
Inače, sve ok! Meni ni nisu potrebni titlovi ali djeca (a i neki odrasli) ne razumiju engleski da bi sami mogli prevesti. Potroše vrijeme, KB i onda dobiju nekvalitetan prijevod.
A neki također nemaju FLAT!!!
|
Odgovori:
Objavio: Sentinel
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:06
ZASTO NEKO UMJESTO DA KUKA I LUPA NE SJEDNE I SAM NE PREVEDE TE KOJE FALE IZMEDJU SVAKE TRECE????? PA DA TAJ NETKO ONDA VIDI KAKAV JE POSAO PREVODJENJE
enivej, tema je prezvakana xyz puta, tako da ti ne preporucam ic u tom smjeru. i dobrodosla iz anonimnosti
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:10
Ma ne mislim se hvatat te teme, to je samo jedna zamjerka. Znam ja jaaaako dobro kakav je to posao, ali čemu onda gubljenje vremena ako nije sve prevedeno!
Ne želim raspravu neg samo kažem!!!! :D
|
Objavio: Buki
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:16
Pozdrav i dobrodošla 
Uglavnom su prijevodi jako kvalitetni, ali ima i onih lošijih, pošto ne postoje bolji za određene filmove, onda su i takvi ok. Bolje išta nego ništa 
|
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:30
|
Ne znam na koju temu da se obratim, skinula sam film u mp4 formatu i sad mi niti jedni titlovi ne pašu. Postoje li neki posebni titlovi za taj format?
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:37
Probaj ih prilagodit: uputstva-i-programi-za-sinhronizaciju-prevoda-sa-filmom_f53.html - Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom
Dobro nam došla
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:41
Objavio: zenith
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:53
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2009 u 15:43
Dobrodosla.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Objavio: nikzilic
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2009 u 22:01
Objavio: jecaDJ
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2009 u 23:00
|
Pozzz za jos jednu damu na forumu...
|
Objavio: angels
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2009 u 00:00
Mah-mah i tebi, SylviaFine. Kad sam ja počeo prije neku godinu skidati prijevode s ove stranice, imao sam isti problem. Vremenom sam zapazio da ima ljudi čije je samo ime (nick) sinonim za kvalitetan prijevod. Prvi takav, koji mi je zapeo za oko, bio je Mozen jer je prevodio seriju koju sam tada pratio. Predlažem i tebi da pokušaš takvim sistemom eliminacije. Dpbro došla !
|
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2009 u 01:06
dobrodošla ;) uživaj u forumu
-------------
|
|