Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La meglio gioventù (2003) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2010 u 23:31 |
La meglio gioventù (2003)
( The Best of Youth )
http://www.imdb.com/title/tt0346336/
prevod uradio jovandekab
preuzeti ga mozete tu: http://titlovi.com/titlovi/la-meglio-giovent--aka-the-best-of-youth-98691/
izvor:inter.okr.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Vilin ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 982 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jednostavno fantastično! Dugo me dužina filma odbijala da ga uopšte pogledam, a toliko bih se pokajao da nisam. Da smo imali vremena da ga odgledamo u "cugu" sigurno bi to uradili, jer 6 sati je proletelo. Kako samo jednostavno, a toliko interesantno urađena priča o ne samo jednoj porodici tokom skoro 40 godina, već i o italijanskom i evropskom društvu. Priča o duši, ljubavi, pomračenjima, sreći i patnji. Apsolutno remek delo! Beskrajno hvala celoj filmskoj ekipi i naravno prevodiocima, što su nam priuštili 6 sati uživanja, celoj filmskoj ekipi, jer ne može da se posebno izdvoji nijedan segment, režija, priča, gluma, muzika, ambijenti ... Verovatno sam pod svežim utiskom, ali film je sigurno bar jednako dobar kao Beretolučijev 20. vek. Fenomenalno!
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Odlična serija, vrlo kvalitetna i realna. Gledam 2x.
Prvi put su impresije bile mnogo jače ali opet ne opravdavam 3 poteza Matea. I tada i sada. 2 dela... Ostalo mi još 50 minuta do kraja filma. Lična ocena: nekada 10, danas 9,00 ![]() |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Izuzetan film. Preporuka.
![]() ![]() Zbog zadnjih 4 minuta filma (CD2) moraću da ažuriram i povećam ocenu sa 9,0 na 9,5. ![]() ![]() - 0,1 se odnosi samo na ovo: kod nekih glumaca se nisu mnogo potrudili da izgledaju starije kako vreme prolazi. Znači, čisto kozmetički razlog. Preostalih - 0,4 je u vezi emotivnog odnosa Nikola - Mirela. ![]() Ps.vredelo je pogledati film do kraja i zaokružiti bar dro priče. ![]() Gluma Mateove majke - vrhunska, za Oskara ako ne i više. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |