| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ko bi bio najbolji sledeći James Bond? (08.09.2020.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 23:53 |
|
Dobro reče Hogi, najbolje rešenje Šon Koneri pod stare dane, sa zadatkom da raskrinka sveCke moćnike
u zaveri vakcinisanja, kemtrejlsa, masona... "pe ge mreže" i to nauružan ajfonima u džepovima i laptopom o ramenu. I da ne zaboravim, piči letećim automobilima iznad ravne zemlje. Čisto da se dokaže istina.
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 07:12 |
![]() |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 10:26 |
Zato sam i rekao da bih ja bio idealan Bond, ali dobro... Ima špijuna i neupadljivih, a ima i onih koji liče na Švarcija ili Stallonea u najboljim danima - oni koji obavljaju "divne poslove" poput ubijanja nekog stranog predsjednika, ili masakr nekog sela kako bi svalili krivnju na tog istog predsjednika, otmice... Ono što se naziva "black ops". Bond je bio, i uvijek mora to ostati, bajka za nas starije. On je bio superheroj prije nego su superheroji stigli na film. Iako je i Fleming bio špijun, ako tražimo one špijune koji su neupadljivi i više misle nego mlate, onda uvijek imamo Le Carrea.
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
murajsam
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 15:22 |
|
Samo ću kratko reći Džordž Kluni..... Ima facu toliko idealnu za Džems Bonda, da kada bi on stvarno to zaigrao, svi pre njega bi postali smešni.
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 15:26 |
|
Hm... Kad je Clooney bio veća faca od Conneryja? Čak i pod stare dane ima nešto svoje što nema niko. Clooney je uglavnom popularan zbog svog seksipila i privlačnosti ženama (i nekim muškarcima, je l' de)... Connery je prosto faca... Na stranu seksipil i slično. Čovjek prosto plijeni pojavom. Usto je i bolji glumac...
![]() |
|
![]() |
|
skajler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: >>>>>>>>>>>>>> Status: Offline Points: 5303 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 19:25 |
|
Uz dužno poštovanje Koneriju, ali ipak Pirs Brosnan je nekako bolje nosio ulogu 007. Znam da franšiza mora da opstane, ali ne vidim baš da bi Kluni mogao da bude izbor. Jednostavno, koliko sam do sada pratio, Bonda je uvek igrao glumac poreklom iz Ujedinjenog kraljevstva. Opet sve je moguće, verujem da dok se Danijel Krejg nije pojavio, niko od nas nije ni zamišljao "plavokosog sa kobaltnim očima 007". Videćemo...
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 19:53 |
|
Nikad mi se nije sviđao Daniel Craig kao faca, ma gde god da glumi jer mi više liči na Germana nego Bonda. Antipatičan mi je i nije do mene već do njega.
Ovo se kao štro deosetili veštačke inteligencije, ebala ih ona... a onda je ljudska inteligencija prigodno ubacila crn... afrobritanca Idrisa Elbu. Od pomenutih... Kris Evans je "premlad" za tu ulogu, Henri Kavil je upadljivo lep, a Ričard upadljivo aristokratska faca... Karl mi je nekako najobičnija automehaničarska faca za Bonda (što reče Papi). Nek dođu kod nas (ExYU) i izaberu najneupadljivijeg i najpametnijeg Bonda ikada. https://ef-images.photoshelter.com/image/I0000iur0qGEEcxU Što se tiče Džems Bondove devojke ima ih po splavovima i klubovima balkanskih prestonica. # Kadetoni - dopuna: da vozi leteći automobil i da ih gađa svinjskim nogicama i pilećim šta već... i da ima Trampovovu kemijsku i fasciklu i ključ Bele kuće zlu ne trebalo... nikad se ne zna kad će da mu zatreba...
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1083 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 19:57 |
|
Možda je čak Timoti Dalton bio najpribližniji agentu 007 iz Flemingovih romana.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 20:04 |
|
Sean Bean ali da utepaju odma' u prvih 5 minuta filma pa da ga sveti sestrić tom holland 008.
Po meni... em Britanac, em jevrej, em obična faca... Sacha Baron Cohen. * jedini (sitan) problem što ga ljudi vezuju za Borata. ![]() |
|
![]() |
|
skajler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: >>>>>>>>>>>>>> Status: Offline Points: 5303 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 20:19 |
Teško, previše je kvalifikovan. ![]() |
|
![]() |
|
vasobeci
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 17.Sijecanj/Jan.2020 Lokacija: Kraljevo Status: Offline Points: 14 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 20:56 |
|
Vala kad su mogli Danijel Krejga da pretvore u Dzems Bonda, mogu sada da stave i Bila Mareja na primer ili Džona Travoltu, Šon Pena..mogu koga hoće, postalo je totalno nebitno
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 21:24 |
|
Možete pričati šta hoćete, ali Connery je bio prvi, dakle, original...
![]() Neki su možda taman dorasli do filmova o Bondu kad je glumio jedan ili drugi pa su sentimentalno vezani za toga. I ja sam doduše rastao u vrijeme dok je Moore glumio Bonda i tad mi je to djelovalo super. Ali s vremenske distance treba pokušati biti objektivniji. Kako god, najbolje se vratiti na ono Hogijevo i zaključiti stvar s onim s kojim su i počeli... (Pa dogodine reboot, a onda reboot reboota)... ![]() P.S. Nije Fleming imao nikoga od njih u vidu dok je pisao (što je i nemoguće)... Tako da je to možda malo neumjesno poređenje. A izgled, ime, osobine i raznorazne stvari je posudio od raznih ljudi, uključujući i samog sebe i svog brata...
![]() |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 22:03 |
|
Gledao sam neke baš stare 007 filmove i matrica je uvek ista za taj tip bajke.
On je lep, neodoljiv, sexy, pluripotentan, istančanog ukusa za alkohol... On se uvek, tačnije redovno zaebe i negativci su nadomak da ga utepaju ili pobede, ali se uvek u odsutnom trenutku on... spasi i spasi čovečanstvo. Jel' te. On može da prođe kroz kišu metaka a da ga nijedan ne okrzne, jer jelte negativci su glupi, neprecizni, amateri... I uvek se zna kraj. Za ispod 12 godina extra filmić. Ps.Džejms Bonde i ostali frajeri, jebo vas da vas jebo Vuhan i zli mastermajndovi.
|
|
![]() |
|
Munzeland
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 22:03 |
|
Ajde kada bi vi opet Konerija, onda bih ja po prvi put Michael Caine - a 😁
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |