Ko bi bio najbolji sledeći James Bond? (08.09.2020.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=96529
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 09:50 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ko bi bio najbolji sledeći James Bond? (08.09.2020.)
Objavio: JoxerTM
Tema: Ko bi bio najbolji sledeći James Bond? (08.09.2020.)
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2020 u 08:40
|
Opet ovo "ko bi" pitanje iako se svaki put odgovor zna, ali neće se dogoditi. Je li, spominješ Cavilla, a zaboravio si da je bilo pitako ko bi bio najbolji vičer.
I tada, i sada, na ta pitanja odgovor je bio i bit će:
[spoiler]Nicolas Cage[/spoiler]
btw bmk za tzv ai.
|
Odgovori:
Objavio: baho
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2020 u 10:39
Odavno ne gledam Bonda... Ali kad bi Urban (koji se navodi tu) bio neki anti-Bond, ma šta to značilo, to bih gledao... 
------------- https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela << Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).
|
Objavio: Vilin
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2020 u 10:46
|
Richard Armitage je interesantan lik, a možda i Tom Hardy.
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2020 u 13:13
|
Idris Elba da, Will Smith ne. Tom Hardy da i Karl Urban da
|
Objavio: PokahontasX
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2020 u 17:42
Objavio: ar8c
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2020 u 17:53
Michiel Huisman! Bez obzira što je čovek Holanđanin. Mislim da bi se jako lepo uklopio stasom i pojavom.
Ipak, personifikacija onoga kako ja zamišljam i doživljavam Bonda jeste Pierce Brosnan i on ne može biti prevaziđen. Ponavljam - stasom, pojavom i držanjem, dok je kvalitet filmova u kojima su različiti glumci nastupali neka druga priča.
|
Objavio: cersei
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2020 u 18:31
morat će se potrudit..najpederastiji od svih je novi batman tko bi mogao parirati njemu..hmm... možda Colin Farrell
|
Objavio: Munzeland
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2020 u 22:03
|
A šta je sa Sam Heughan - om? Pričaše da će njega izabrati ali da, najverovatnije će biti Henry Cavill koji pogledom govori ženama da će opštiti sa svima njima odjednom 😂
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 15:12
|
Mislim da bi Idris Elba bio odlican izbor
|
Objavio: IvanBM
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 15:46
|
Idris Elba mi baš ide u tu ulogu, ali nije bogat fanovima pa će zato otpasti... Henry Cavill mi nije baš za to, ali ja nisam mogao ni Daniel Craiga zamislit kao agenta 007, pa je ispao dobar...
|
Objavio: silent_passenger
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 16:30
|
Tko bio bio najbolji sljedeći Bond? Pa ja, tko drugi?
Ali kako novinska naklapanja i očigledni kandidati nikad ne prođu - u što smo se mogli uvjeriti u proteklih tko zna koliko desetljeća - sa sigurnošću mogu reći kako će to biti netko tko uopće nije bio spoimnjan do sada.
Meni je ovog trena pao na pamet Cillian Murphy, ali mogla mi je isto tako na pamet pasti i Brittney Amber (što bih još više volio) ili pizza quattro formaggi...
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 16:39
|
Cillian Murphy da, ali dobro bi mu dosla uloga glavnog negativca
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 20:45
|
Cillian Murphy sa svojih metar i žilet sigurno neće
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 20:57
Da se ja pitam, što hvala svevišnjoj, nije slučaj, da prostite, turio bih tuNA, recimo Paul Giamattija, dabome. Jer sve i da je mnogima do toga da unedogled prate kakve cool špijune/akrobate, šta je kog vraga bolje od ostarelog, debeljuškastog Bonda kome se, jbg, opet da prostite, više ne diže na kojekakve kao opake milice, već bi samo ispijao svoje, beše, suve martinije, no ne da mu se, te brlja po belom svetu u nadi da će već jednom zlice prestati da ruše ovaj divni, vrli svet. Or something.
Mož' i Clive Owen, ako hoće tj.
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 21:59
|
Nah. Ako baš mora biti ostrvljanin (mada...Lezenby beše Aussie? Glupav sam ja za ta plemenska/nacionalna pitanja, nisam gledao RTS od devedesetprve, siroma), neka onda Timothy Spall umesto Giamattija. Mada mi se lately usukao nešto za (ovog, mojeg) Bonda, no i suhi Spall je bolji od mnogih koje su mediji obuvali u Bond sandale, tj cipele, kakoveć.
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 22:19
Munzeland piše:
Cillian Murphy sa svojih metar i žilet sigurno neće |
Jasno ti je da visina (nizina) nekog glumca ili glumice nema apsolutno nikakve veze još od kad su snimljeni prvi nijemi filmovi? Nije to nešto na što se troše milijuni na CGI.
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 22:34
Je li, bre, Tihi, da te pitam ja nešto, ti si školovan i sve to 😋 Ta zar špijuni nisu kakve neugledne, neupadljive ćate, frizeri, ovi što prodaju Ultru (jali cigarete, kako kome) sa kioska a ne baš kakvi nakucani specijalci-švaleri, kockari-pijanci?
Kontam da Bond valja da je sve i svašta da bi dečaci želeli da budu kao on a milice da budu sa njim, ta trebalo bi prodati sve te karte, no zašto ipak obaveštajac, kada se već đilita pod morem, međ oblacima, u pećinama, siroma Roger Moore i u svemiru, dabome. Dobro da me mati nije dala u špijune 😊
|
Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 22:45
Šon Koneri u ulozi matorog Bonda i pustiti legendarnog agenta da se konačno penzioniše/umre/šta god, samo mu konačno dati kraj. Ionako je već počeo po drugi put da proživljava iste dogodovštine.
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 22:52
Ionako je on "pravi Bond"... Sve ostalo je... ne znam...  Nekako je to s Rogerom Mooreom donekle i imalo smisla (je li on snimio najviše filmova o Bondu?), a kasnije je postalo Bond radi Bonda, Halid mjesto Halida... Šta znam...
Prestankom Hladnog rata je nekako i prestala potreba za tom tematikom, bar na nivou koji pokušavaju imati...
Ma ionako ne gledam, kao što rekoh... Ali i Seana bih gledao... 
------------- https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela << Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 23:04
Snime oproštajnog Bonda, zgrnu koju milijardu i onda posle pet godina puj pike ne važi, izvolite reboot. 
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
Objavio: kadetoni
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 23:53
Dobro reče Hogi, najbolje rešenje Šon Koneri pod stare dane, sa zadatkom da raskrinka sveCke moćnikeu zaveri vakcinisanja, kemtrejlsa, masona... " pe ge mreže" i to nauružan ajfonima u džepovima i laptopom o ramenu. I da ne zaboravim, piči letećim automobilima iznad ravne zemlje. Čisto da se dokaže istina. 
-------------
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2020 u 07:12
kadetoni piše:
Dobro reče Hogi, najbolje rešenje Šon Koneri pod stare dane, sa zadatkom da raskrinka sveCke moćnikeu zaveri vakcinisanja, kemtrejlsa, masona... " pe ge mreže" i to nauružan ajfonima u džepovima i laptopom o ramenu. I da ne zaboravim, piči letećim automobilima iznad ravne zemlje. Čisto da se dokaže istina.  | Samo ti pričaj takve stvari naglas. Čipovaće tebe Bili. 
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2020 u 10:26
puppet_master piše:
Je li, bre, Tihi, da te pitam ja nešto, ti si školovan i sve to 😋 Ta zar špijuni nisu kakve neugledne, neupadljive ćate, frizeri, ovi što prodaju Ultru (jali cigarete, kako kome) sa kioska a ne baš kakvi nakucani specijalci-švaleri, kockari-pijanci?
Kontam da Bond valja da je sve i svašta da bi dečaci želeli da budu kao on a milice da budu sa njim, ta trebalo bi prodati sve te karte, no zašto ipak obaveštajac, kada se već đilita pod morem, međ oblacima, u pećinama, siroma Roger Moore i u svemiru, dabome. Dobro da me mati nije dala u špijune 😊 |
Zato sam i rekao da bih ja bio idealan Bond, ali dobro... Ima špijuna i neupadljivih, a ima i onih koji liče na Švarcija ili Stallonea u najboljim danima - oni koji obavljaju "divne poslove" poput ubijanja nekog stranog predsjednika, ili masakr nekog sela kako bi svalili krivnju na tog istog predsjednika, otmice... Ono što se naziva "black ops".
Bond je bio, i uvijek mora to ostati, bajka za nas starije. On je bio superheroj prije nego su superheroji stigli na film. Iako je i Fleming bio špijun, ako tražimo one špijune koji su neupadljivi i više misle nego mlate, onda uvijek imamo Le Carrea.
|
Objavio: murajsam
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2020 u 15:22
|
Samo ću kratko reći Džordž Kluni..... Ima facu toliko idealnu za Džems Bonda, da kada bi on stvarno to zaigrao, svi pre njega bi postali smešni.
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2020 u 15:26
|
Hm... Kad je Clooney bio veća faca od Conneryja? Čak i pod stare dane ima nešto svoje što nema niko. Clooney je uglavnom popularan zbog svog seksipila i privlačnosti ženama (i nekim muškarcima, je l' de)... Connery je prosto faca... Na stranu seksipil i slično. Čovjek prosto plijeni pojavom.
Usto je i bolji glumac... 
|
Objavio: skajler
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2020 u 19:25
|
Uz dužno poštovanje Koneriju, ali ipak Pirs Brosnan je nekako bolje nosio ulogu 007. Znam da franšiza mora da opstane, ali ne vidim baš da bi Kluni mogao da bude izbor. Jednostavno, koliko sam do sada pratio, Bonda je uvek igrao glumac poreklom iz Ujedinjenog kraljevstva. Opet sve je moguće, verujem da dok se Danijel Krejg nije pojavio, niko od nas nije ni zamišljao "plavokosog sa kobaltnim očima 007". Videćemo...
|
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2020 u 19:53
Nikad mi se nije sviđao Daniel Craig kao faca, ma gde god da glumi jer mi više liči na Germana nego Bonda. Antipatičan mi je i nije do mene već do njega.
Ovo se kao štro deosetili veštačke inteligencije, ebala ih ona... a onda je ljudska inteligencija prigodno ubacila crn... afrobritanca Idrisa Elbu.
Od pomenutih... Kris Evans je "premlad" za tu ulogu, Henri Kavil je upadljivo lep, a Ričard upadljivo aristokratska faca... Karl mi je nekako najobičnija automehaničarska faca za Bonda (što reče Papi).
Nek dođu kod nas (ExYU) i izaberu najneupadljivijeg i najpametnijeg Bonda ikada.
https://ef-images.photoshelter.com/image/I0000iur0qGEEcxU
Što se tiče Džems Bondove devojke ima ih po splavovima i klubovima balkanskih prestonica.
# Kadetoni - dopuna: da vozi leteći automobil i da ih gađa svinjskim nogicama i pilećim šta već... i da ima Trampovovu kemijsku i fasciklu i ključ Bele kuće zlu ne trebalo... nikad se ne zna kad će da mu zatreba...
------------- https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">
|
Objavio: Vilin
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2020 u 19:57
|
Možda je čak Timoti Dalton bio najpribližniji agentu 007 iz Flemingovih romana.
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2020 u 20:04
Sean Bean ali da utepaju odma' u prvih 5 minuta filma pa da ga sveti sestrić tom holland 008.
Po meni... em Britanac, em jevrej, em obična faca... Sacha Baron Cohen. * jedini (sitan) problem što ga ljudi vezuju za Borata.

------------- https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">
|
Objavio: skajler
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2020 u 20:19
Danilo-Naissus piše:
Sean Bean ali da utepaju odma' u prvih 5 minuta filma pa da ga sveti sestrić tom holland 008.
Po meni... em Britanac, em jevrej, em obična faca... Sacha Baron Cohen. * jedini (sitan) problem što ga ljudi vezuju za Borata.
 |
Teško, previše je kvalifikovan. 
|
Objavio: vasobeci
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2020 u 20:56
|
Vala kad su mogli Danijel Krejga da pretvore u Dzems Bonda, mogu sada da stave i Bila Mareja na primer ili Džona Travoltu, Šon Pena..mogu koga hoće, postalo je totalno nebitno
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2020 u 21:24
Možete pričati šta hoćete, ali Connery je bio prvi, dakle, original... 
Neki su možda taman dorasli do filmova o Bondu kad je glumio jedan ili drugi pa su sentimentalno vezani za toga. I ja sam doduše rastao u vrijeme dok je Moore glumio Bonda i tad mi je to djelovalo super. Ali s vremenske distance treba pokušati biti objektivniji.
Kako god, najbolje se vratiti na ono Hogijevo i zaključiti stvar s onim s kojim su i počeli... (Pa dogodine reboot, a onda reboot reboota)... 
P.S. Nije Fleming imao nikoga od njih u vidu dok je pisao (što je i nemoguće)... Tako da je to možda malo neumjesno poređenje. A izgled, ime, osobine i raznorazne stvari je posudio od raznih ljudi, uključujući i samog sebe i svog brata... 
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2020 u 22:03
Gledao sam neke baš stare 007 filmove i matrica je uvek ista za taj tip bajke.
On je lep, neodoljiv, sexy, pluripotentan, istančanog ukusa za alkohol... On se uvek, tačnije redovno zaebe i negativci su nadomak da ga utepaju ili pobede, ali se uvek u odsutnom trenutku on... spasi i spasi čovečanstvo. Jel' te. On može da prođe kroz kišu metaka a da ga nijedan ne okrzne, jer jelte negativci su glupi, neprecizni, amateri... I uvek se zna kraj. Za ispod 12 godina extra filmić.
Ps.Džejms Bonde i ostali frajeri, jebo vas da vas jebo Vuhan i zli mastermajndovi.
|
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2020 u 22:03
Ajde kada bi vi opet Konerija, onda bih ja po prvi put Michael Caine - a 😁
|
|