| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
king kong tc asteroids |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
dajmiDivX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 21:53 |
|
Da, ni meni nije bilo jasno zašto se titlovi nisu ispravno spojili, jer sve napravim kako treba... ali kad imaš film na 2 cd-a i titl za 2 cd-a koji neodgovara tvom filmu, opet nije velik problem jer moraš ispraviti u najgorem slučaju 5-6 minuta filma, tj. onoliko vremena koliko je prvi cd duži ili kraći od prvog dijela prevoda... uf jesam ovo zbaljezgao
|
|
![]() |
|
spooking93
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Bahamas Status: Offline Points: 1027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 13:22 |
|
ma ovo se jednostavno ne da namjestit,ja sam izbrisao divxe pa sad imam samo spojen film iz ta 2cd-a već pretvoren u dvd format,a ako dođem da titl na drugom cd-u kasni/brza samo par sekundi pomjerim od 2.cd-a koliko treba u subtitle workshopu al onda kasni još 5-6sekundi više,ne znam više šta da radim.a možda je i do frameratea?koliki je fps na divxima od ovog filma?
|
|
|
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
|
![]() |
|
dajmiDivX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 14:30 |
|
Preostaje ti jedino da ti netko pošalje titl koji je sređen prema toj verziji filma...ja je nažalost nemam...
|
|
![]() |
|
spooking93
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Bahamas Status: Offline Points: 1027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 14:41 |
|
ma gle,to je titl za tu verziju,na divx-u sigurno i u potpunosti paše al meni neće
|
|
|
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |