Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Karppi (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Karppi (2018)

Karppi

Karppi (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Mrtva točka

Godina:

2018

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

45 min

Glavne uloge:

Mimosa Willamo
  >  Henna Honkasuo
Noa Tola
  >  Emil Karppi
Pihla Viitala
  >  Sofia Karppi
Lauri Tilkanen
  >  Sakari Nurmi
Vera Kiiskinen
  >  Peltola
Tommi Korpela
  >  Alex Hoikkala
Pirjo Lonka
  >  Julia Hoikkala
Marjaana Maijala
  >  Maria Litma
Ville Myllyrinne
  >  JP
Jani Volanen
  >  Usko Bergdahl
Lauri Tilkanen
  >  Sakari Nurmi
Pihla Viitala
  >  Sofia Karppi
Riku Nieminen
  >  Roope Hoikkala
Eedit Patrakka
  >  Armi Bergdahl
Mikko Nousiainen
  >  Jarkko Vaahtera

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
marina-budimir View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marina-budimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2019 u 17:25
Ne brini, vjerojatno je i ona u braku Smile 
marina
Na vrh
marina-budimir View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marina-budimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2019 u 17:28
A u međuvremenu dok čekaš drugu sezonu pogledaj film :  Den Skyldige. Nećeš požaliti. 

marina
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2019 u 13:59
Haha
Duhovito.Ako je udata nije mrtva , hahaha
Na vrh
коста-ђурђевић View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj коста-ђурђевић Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2019 u 10:23
Meni se svidjela serija ocijenio bih je sa 7 od 10! Ja jednostavno volim tu skandinavsku malo hladniju atmosferu. I tačno je da serija kako odmiče postaje bolja.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2020 u 00:22
Raduje me druga sezona. Imacu prilike da ponovo ''balim'' nad glavnom glumicom. Steta sto sam ozenjen....
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2020 u 13:31
Odgledao sam prvu epizodu druge sezone, sporiji pocetak, videcemo dalje kako ce se odvijati radnja....
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2020 u 00:29
Prijevode za drugu sezonu najavio je Edigs0 ⚡
Na vrh
wolf-stein View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolf-stein Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2022 u 19:42
Hoće li biti uskoro dostupan prijevod za treću sezonu ?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolf-stein Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2022 u 19:45
Molim vas ako je moguće prijevod za treću sezonu ... :) I ja sam pao na glavnu glumicu ..
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2022 u 22:36

Znaci nisam samo ja balavio na  njuSmile
Kakva je druga sezona u odnosu na prvu neka kaze ko je gledao.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolf-stein Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2022 u 15:01
Znači ništa od prijevoda za treću sezonu ili ?! Niste trebali radit onda niti prve dvije sezone :)
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2022 u 21:02

Wolf nemoj orati, uzmi sam pa prevedi.
Nije ti ovo tema za potražnju prevoda.
Ponasaj se pristojno da te ne banuju moderatori! 

Ažurirao kadetoni - 27.Studeni/Nov.2022 u 21:44
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2022 u 21:13
Originalno postovano od strane wolf-stein wolf-stein piše:

Znači ništa od prijevoda za treću sezonu ili ?! Niste trebali radit onda niti prve dvije sezone :)

Pogledaj ovu stranicu
i zutim slovima naznaceno. Pa onda ispuni kako treba zahtev u istoj.

Ažurirao AlexDeLarge - 27.Studeni/Nov.2022 u 21:42
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2022 u 21:45
Originalno postovano od strane wolf-stein wolf-stein piše:

A možda ti nisi trebao gledati prve dve.  Smile
Od pre 10. dana si na ovom forumu,
a već znaš šta je ko trebao da radi. Bravo.

Ažurirao kadetoni - 27.Studeni/Nov.2022 u 21:53
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2022 u 21:47
Meni se ovo ne gleda, tek mi je slatko to što su se Robi i Marina na kraju pomirili LOL izgladili nesporazum, pa mi je i tema draga. Approve
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2024 u 21:00
Odlicna serija, odgledano od prve do poslednje epizode sve sezone, mozda malo svremena na vreme usporava ali je jako gledljiva serija, imalo razlicitosti i nesto drugacije od naduvanih americkih ....
Na vrh
Whitesnake Rock View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Whitesnake Rock Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2024 u 15:41
Генерално серија је гледљива све три сезоне, надам се да ће бити и четврта. Ова серија је слабија у поређењу са серијом Мост. Мана је можда што током серије стално нешто очекује(осећања) од главних јунака што постоји у другим серијама. Међусобни односи су не довршени. остали ликови су такође небитни као да су ту само стављени као статитисти око главних јунака за разлику од осталих серија,ово је карактеристика оваквих Финских серија.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2024 u 16:48
Ja sam poceo i u prvoj i drugoj epizodi zaspao, i odustao, nekako me je uspavala.  Dakle dobra je za neke stvari  bar meni, tako da ne mogu da procenim. 

Sad se setih islandske  Trapped iako je atmosfera, klima itd drzala mi je paznju ,  prva dobra, druga pa losija, kod trece nije bese bilo prevoda koliko mi se cini. 

Meni je Bron/Broen super bila , posebno kombinacija Sofia Helin ( da bila je prica i podseca me na detektiva iz korejske serije  Stranger)  i kim Bodnia, npr. Der Pass  mi nekako nije legla.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.