Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako se nosite s tim?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako se nosite s tim?

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
valkanela View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valkanela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 14:01
Ma, nije bed... Budale dođu do onog dijela za skidanje titlova, eventualno se učlane u forum, ali dalje... Zbune ih šareni dugmići!
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 14:37
Originalno postovano od strane mahoni mahoni piše:

Odrastao sam u dosta ruralnom delu Beograda

Znači kale, znači brdo, znači...

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 14:40

facepalm ROFL   Thumbs Up

Ne zameri mu, njemu se tata doselio....zamisli...na mudinjeLOL

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
valkanela View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valkanela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 14:41
Ej, ovi vaši političari k'o i naši . Aj' se džoramo povremeno, da vidimo ima li neke razlike!
Na vrh
Rocky75 View Drop Down
Translator
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 14:45
Jock, na ove smo se navikli, znamo se u dušu, sad da se navikavam na nove laži... NE.LOLLOLLOL
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 14:53

znamo se u dušu  usta

Jel????   ROFL        Zanimljivo......vrlo pustinjak    

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
valkanela View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valkanela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 14:57
Pa ono... vaš Ivica... a naš Zoran...
Nema da oma'ne!
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 15:03
Ma de, ti vaši mogu da vataju beleške. Evo šta je demokraDija okotila kod nas.
Obratiti posebnu pažnju na elokventnu damu u rozem dekolteu.

Ažurirao Kampfar - 27.Sijecanj/Jan.2014 u 15:04

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
valkanela View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valkanela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 15:33
Ha, ha... Brale, stvarno vam nismo dorasli... JBT, još se tresem od smijeha... Kod vas bar nikad nije dosadno, ovi naši nemaju smisla za humor! O čemu je ono riječ u ovom threadu, anyway?!
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 15:49
Offtopic: Kad govorimo o političarima,
evo da se malo nasmejete i na račun ovih naših. LOL
Nadam se da ćete da razumete. Wink

Ontopic: Do sada nisam imao takvo iskustvo. Big smile
Na vrh
valkanela View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valkanela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 16:02
E, sad mi je neugodno... Evo naše kraljice!

http://www.youtube.com/embed/5orzjNKvIq4

Ažurirao valkanela - 27.Sijecanj/Jan.2014 u 16:11
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 20:56
LOL LOL LOL Dobra je, nema šta.

Evo naš odgovor na to

Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 01:25
Da budem iskren, pogledao sam prvi put sad našeg prešjednika, i skoro da mi je bilo žao. Pomislio sam, jbt, kako li je njemu neprijatno da čita na jeziku koji ni sam ne zna. Kako bih se ja osetio?

A onda sam pomislio...do đavola...on je ipak predsednik!axe

Ja ovako čitam španski, mada mu moram dodati bar jedno "Armando" po cenu smrtiLOLLOLLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 19:47
Meni je gradonačelnik Bijeljine i dalje na prvom mestu s izjavom

LOLLOLLOL

Ažurirao bojanadj - 28.Sijecanj/Jan.2014 u 19:48
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
valkanela View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valkanela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2014 u 22:29
Eto, malo smo se zabavili i opet ispočetka. Ubacim novi Supernatural, par dana sve ok, a onda opet onaj lik, za kojeg sam mislio da je banovan, udri po meni. Kao da ni to nije dosta, evo i silent_passengera. A lijepo sam im stavio link na Wikipediju, znači da se sve pročita, a ne prve 2 rečenice. Dosta je meni ovoga, hvala vam na unaprijeđenju, ali ako to znači da će me peglati tko stigne, a nitko ih neće banati, hvala vam lijepa. Prijevod za Rake US s01e03 je gotov, ali neće u javnost, kao ni ostali koje napravim. Pozdrav svima.
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2014 u 22:52
Hmmm. Da su svi prestali sa prevođenjem svaki put kad im se nakači neko takav prevodilaca ne bi ni bilo. Nisi mi ni ti jasan. Odakle ti ta potreba da svaki negativan komentar stavljaš u temu?Napravio si prevod onako kako ti misliš da treba. Ako neko misli da treba (može) drugačije ili bolje, neka to i uradi. Ulaziš u rasprave (nepotrebne) sa svakim ko ti stavi negativan komentar na prevod. I gde vas je to na kraju dovelo (tebe i onog drugog)? Pročitao sam šta je pisao i iskreno ne vidim ja tu ništa loše dok ste raspravljali o prevodu, ali kada ste prešli na druge "teme" to je već druga priča. Naravno, ti imaš pravo da uradiš onako kako ti misliš da treba. Ja mislim da grešiš. Ako je tvoje rešenje da više ne prevodiš odnosno svoj rad ne deliš sa drugima zbog priče koja je dobila sasvim drugi tok (delom i tvojom krivicom), razmisli ponovo. Kako hoćeš. Ja mislim da grešiš, a on te je pobedio... 
live long and prosper
Na vrh
Rocky75 View Drop Down
Translator
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2014 u 22:57
Moram da se složim sa kolegom Taxidell. Odustajanjem samo potvrđuješ
reči tamo nekog kontraša da ti ovde nije mesto. Šta više, treba da ostaneš
ne zbog njega već zbog svih koji su ti se zahvalili za prevod i dobre
ocene i pozitivne komentare dali. Lako je odustati, treba istrajati.Wink

Ažurirao Rocky75 - 07.Veljaca/Feb.2014 u 22:58
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2014 u 23:44
Ja "udrio po tebi"?!
Prije par dana sam te pohvalio na Translator grupi kao kvalitetnog prevodioca, a kad sam ti danas dobronamjerno skrenuo pozornost preko pp-a (znači striktno između nas dvojice) na neke greške i pokušam ti sugerirati da to riješiš, ti se uvrijediš k'o kakav klinac.

Ajmo onda otvoreno - evo pp moj tebi i tvoj odgovor:

-- Prethodna privatna poruka --
Poslao/la : valkanela
Poslato : 07.Veljaca/Feb.2014 u 22:16

Pa, ne znam zašto sam stavljao taj link, kad svi pročitaju prve dvije rečenice. Romi kao takvi ne potječu iz Velike Britanije, već iz Indije, a u Rumunjskoj im je druga domovina. U Veliku Britaniju su se naselili i dobili ime Romanichal. Bio sam u Rumunjskoj, vidio sve i znam. Neću više prevoditi Supernatural, iskreno, boli me neka stvar. Pozdrav, Ivan

-- Prethodna privatna poruka --
Poslao/la : silent_passenger
Poslato : 07.Veljaca/Feb.2014 at 19:25

Iako sam te do sad hvalio kao kvalitetnog prevoditelja, zadnji titl (Supernatural) vrvi greškama. Vidio sam da ti je netko (s pravom) zamjerio ono s Romanichal (između ostalog), a ti si sam sebi skočio u usta onom wiki-stranicom - dobro je pročitaj još jednom pa ćeš shvatiti koliko si pogriješio.Iako je lijepo biti prvi kad je prijevod u pitanju, puno je važnije izbaciti kvalitetan titl. Stoga - ne brzaj s titlom. Ako nešto ne znaš ili nisi siguran, provjeri ili pitaj u odgovarajućim temama.Prvo kvaliteta, a onda brzina - upamti to.U nadi da ćeš se vratiti pozitivnim trendovima (kakve sam vidio u tvojim titlovima "Grimma" Smile), a malo manje bezglavo brzati, srdačno te pozdravljam.

I, da  - još jednom ti savjetujem da dobro pročitaš tko su i što su Romanichals kao i tekst o "Romani people" gdje stoji - kao prva rečenica: Not to be confused with Romanians, an unrelated ethnic group and nation.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.