Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Horizon Line (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Horizon Line (2020)

Horizon Line

Horizon Line (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Izgubljeni na horizontu

Godina:

2020

Žanr:

drama, triler, avantura

Trajanje:

92 min

Režija:

Mikael Marcimain

Scenarij:

Josh Campbell
, Matt Stuecken

Glavne uloge:

Keith David
  >  Wyman
Marc Redmond
  >  Jackson's stunt double
Amanda Khan
  >  Nadia
Henri St Mart
  >  Solomon's friend
Dennis Gregory
Kate Shepherd
  >  Leah
Jumayn Hunter
  >  Samuel
Orlaith Doherty
  >  Sara's stunt double
Alexander Dreymon
  >  Jackson
Allison Williams
  >  Sara
Lamin Tamba
  >  Fisherman 1
Pearl Mackie
  >  Pascale
Kate Shepard
  >  Leah
Francois Groenewald
Privilege Magezi
  >  Solomon
Anouchka Massoudy
  >  Theresa

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Horizon Line (2020)
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2021 u 23:44
Prijevod je uradio prevodilac 👍
Na vrh
Ordinary View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Ordinary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2021 u 21:53
Ovaj film je kao zeleni deo quadro sladoleda, ostavio sam ga za kraj jer je najgori, ali ga jedem jer sam pojeo sve ostalo sto je bilo ukusnije. Pre svega, zaplet tipa oba telefona smrskana tek tako, daj molim te. Onda neke scene njene glume, imao sam trip da su razlicite glumice u pitanju. Jedna koketna kao da je tek izasla iz kreveta nakon burnog seksa, druga scena nije joj do zivota da glumi. Scena za scenom predvidiva, izasao sam loto da uplatim misleci da me krenulo. Na kraju sa ajkulom, pomislio sam da ce se presaltati u Sharknado, ali ostali su koliko toliko normalni. Na kraju, ukus u ustima pistaci koje ne volim, barem nece ostati u secanju sa posledicama po ostale arome.
Na vrh
toni-novak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toni-novak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2021 u 22:29
Haha odlično napisano. Baš sam se sjetio mission impossible kada su krenuli hodati po avionu..
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2021 u 23:01
Sama recenzija na glavnoj strani sve pokazuje, simpaticno a glupo LOL
Mislim gledljiv film ali brt preterali sa nekim scenama. Inace simpa avantura. Kako ima malo glumaca dobro ispalo, i neke zanimljive ideje u filmu...nije ono monotonia kako biva sa ovom tematikom filmova.
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2021 u 20:37
Naravoučenije filma: Ne ulazite u avion sa bivšim momkom ili curom.   

* bivšim ljubavnikom/com, bivšim mužem ili suprugom.    

Ps.ono, smuvali su se opet pred let... još jedno naravoučenije...

Posle ovakve recenzije, film koji svakako treba pogledati, čisto rekreativno...

Ažurirao Danilo-Naissus - 16.Sijecanj/Jan.2021 u 20:43

Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2021 u 14:54
ljudi moji...ne pokušavajte ovo kod kuće:))) ma kakav Mission Imposible,ma kakav James Bond...ovo je prava stvar!!!!jedino mi nije jasna ocjena na imdb stranici...ovo govno od filma ne zaslužuje dvojku,a kamo li ovu trenutno ocjenu...ne trošite vrijeme na ovo govno od filma!!!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2021 u 18:58
Ovom forumu fali fejsbukov/jutubov palac gore jer prethodni post ga dvostuko zaslužuje.
Na vrh
Cufta1989 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cufta1989 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2021 u 18:14
Ovo je prvi put da javno komentarisem neki film,mogu da gledam bukvalno sve samo da nije nesto domace i bez obzira koliko je film glup gledam do kraja.Ovaj film je toliko glup,los i debilan da sam imao osecaj da traje vecno.Glumica kao da nije imala volje za zivotom,nesto se krevelji,prica nezainteresovano i u pojedim delovima filma kada je u pitanju "napeto" ona nesto kaze i smeje se pritom.Realna ocena filma je max 2
Na vrh
Saul Hudson View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saul Hudson Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2021 u 20:55
Ajd ovaj puta vjerovat ću komentarima i neću ga gledat kad ste ga tako "ishvalili" :D
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2021 u 22:47
Odgledao sam film zbog Draymona, malo ko je bomba kao Utred od Bebenburga :)

Iste prigovore imam kao i ostali, na gluposti koje su urađene da se da se razvuče rasplet. Aparatura se kvari kao je režirano :)
I hvala bogovima da nisu ništa s ajkulom izvodili...

Ali, opet, bilo je nekako gledljivo...

5/10
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2021 u 11:18
Avantura sa Allison Williams, dobra .
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2021 u 14:02
Odlican film
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2021 u 18:44
Kao sto pise u tekstu , nekako brzo prodje a ne dosadi gledati , ali scenaristicka resenja na nivou b produkcije.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2021 u 20:07
Kako rece IgaBiva, glupo ali simpaticno.Ovo moze nekog ozbiljno da opali po zivcima ali ako mu se pridje sa strane razonode u slobodnom vremenu, onda neko mozda i moguce bude zadovoljan.Ja pogledah i odgledah i ostah bas ziv.Hvala na prevodu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.