Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Promising Young Woman (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Promising Young Woman (2020)

Promising Young Woman

Promising Young Woman (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Djevojka koja obećava

Godina:

2020

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

113 min

Režija:

Emerald Fennell

Scenarij:

Emerald Fennell

Glavne uloge:

Clancy Brown
  >  Stanley
Alfred Molina
  >  Jordan
Connie Britton
  >  Dean Walker
Adam Brody
  >  Jez
Jennifer Coolidge
  >  Susan
Max Greenfield
  >  Joe
Steve Monroe
  >  Detective Lincoln Walker
Lorna Scott
  >  Jean
Molly Shannon
  >  Mrs. Fisher
Francisca Estevez
  >  Amber
Laverne Cox
  >  Gail
Timothy E. Goodwin
  >  Monty
Alison Brie
  >  Madison
Carey Mulligan
  >  Cassie
Loren Paul
  >  Jeff
Ray Nicholson
  >  Jim
Christopher Mintz-Plasse
  >  Neil
Bryan Lillis
  >  Tony
Bo Burnham
  >  Ryan
Gabriel Oliva
  >  Alfred
Scott Aschenbrenner
  >  Jeff's Friend
Sam Richardson
  >  Paul
Angela Zhou
  >  Todd
Alli Hart
  >  Ruby

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
zokilaki View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zokilaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2021 u 19:42
Ako nešto mrzim, je to, da nakon 2 sata borbe, ganjanja, pucanja i svega ostaloga ...

------------------------
a drugi mrze da im se otkrije kraj      Shocked

Ažurirao kadetoni - 13.Svibanj/May.2021 u 22:21
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2021 u 20:10
aj, kakav spojler! epik fejl! aj kent biliv ajm drank agejn. mislim, stvarno, nemojte odavati kraj, ovo je i mene zaboljelo. nisam planirao gledati film, al' bih zamolio da ne spojlate za druge.
Na vrh
Kokolino123 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kokolino123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2021 u 23:34
Film nije ništa posebno, pa zato i ne čudi taj oskar, svi filmovi koje kritičari hvale bolje izbjegavati, mada je ovaj film gledljiv, nejasan je do bola ,
Na vrh
spacens View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spacens Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2021 u 00:43
Ocekivao sam nesto bar malo bolje i dublje, a ono jeftina izlizana prica tipa nekog srednjoskolskog tinejdzerskog filma, samo za malo starije. Sve, samo ne "originalni" scenario.
Na vrh
Peki&Maki.Co View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Peki&Maki.Co Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2021 u 06:09
Iskreno?Film me je prijatno iznenadio i svideo...svega ima i vredi da se pogleda...Napokon da sam sat i 53 minuta nisam bacio u nepovrat jer zadnje dve godine nisam ni jedan fim pogledao do kraja koji je izasao 2019 i 2020...meni se svideo
Na vrh
zokilaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zokilaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 11:54
Ahh..isprike, nisam razmišljao..no zapravo sam nekom učinio uslugu. Ponijelo me nakon recenzije.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 21:41
Ma zavela vas je plavusica.Ma jeste.Da nije, ne bi se ni pisalo ovoliko o ovome.
Na vrh
Grobar95 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grobar95 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2021 u 17:12
Одличан филм,а то да ли је за оскара па и јесте кад поредиш са осталим филмовима који су номиновани,свакако је бољи (бар мени) од ''Номадланд''.
Na vrh
ajdaho View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ajdaho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2021 u 14:23
Ni meni nije jasno otkud tolike nominacije i nagrade. Biće da je do slabe konkurencije.
Na vrh
dzems0 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzems0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2021 u 21:13
Film 6-ica i ništa više od toga. Gluma totalno jednolična, kakav crni oskar kakvi bakrači... Al valjda je popularno da su muškarci manijaci, a žene žrtve...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2021 u 22:38
Originalno postovano od strane dzems0 dzems0 piše:

Al valjda je popularno da su muškarci manijaci, a žene žrtve...

Vala baš, meni i ovo malo mozga ispiše, no kome da se žalim. 😔

No, ozbiljno, ta jesu manijaci muškarci, teško ćemo po crnoj hronici nalaziti vesti "silovan tridesetogodišnji muškarac, za počiniteljkom se još uvek traga", ili "muškarac bez svesti, nađen go u šumarku" (dobro de, to se još i može desiti kada se zarakija poneko, no ne kao seksualno/nasilno krivično delo kakve mahnite žene).

Ti misliš, verovatno, na #metoo itsl pokrete/teme sadašnjeg društva (u razvijenim zemljama makar), na samu aktuelnost tih tema. No opet i bez toga nije lako mirna srca snimati masovno filmove o ugroženosti muškaraca, iako ih ima, od onih klinkica koje proganjaju tipove (Crash npr, Alicia Silverstone ganja da li beše profu tu, Poison Ivy filmovi itd), ljubavnica (Fatal Attraction npr...mada će siroti Michael Douglas nagrabusiti i od Demi Moore koju godinu kasnije u Disclosure ili tako nešto)...nebitno, da ne nabrajam, tek ima i takvih filmova, ako je do toga. Meni bi tek bilo suludo da brojčano ima više filmova gde smo mi kao kakve žrtve nasilja, seksualnih zločina i sličnih gadosti, u odnosu na milice.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2021 u 10:23
Vrlo vrlo traljavo odrađen film.
Precenjen na IMDb. Vrlo.
Nema veze sa Kil Bill.
Lepa ideja. Pa onda jedan neodređeno deo uvoda. Jede a kečap joj curi. I "niko ne zna, niko ne zna" (šta to sija).
Predvidljivo na momente.
Odsustvo emocija. Povremeno.
Prosek gluma.

I najbitnije... vrlo vrlo loš kraj.
Ispada da je postojala namera.
Da su se zaustavili kad je trebalo bilo bi bolje finale.
Jer odavno nismo gledali da zlo pobedi.

Umesto ovoga, pogledati ako niste ovaj ispod... Hard Candy (2005)...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hard_Candy_(film)

Lična ocena: već viđeno, ispod proseka, holivudski stereotip sa potencijalom a lošom realizacijom.

Na vrh
shiba87 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shiba87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2021 u 15:33
Sve što je Danilo napisao, potpisujem. Ni meni se ovo nije dopalo. Očekivala sam više, jer shvatih da je film poseban, ali nažalost nije nimalo. Djevojka koja je na početku puno toga obećavala, rijetko da je do kraja filma išta od toga i ispunila (makar kad su moja očekivanja bila u pitanju).  Dakle, film je čokolada koju je na kraju zamotao ovaj mrmot od Emeralde Fennell.

Ažurirao shiba87 - 30.Svibanj/May.2021 u 16:46
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2022 u 23:11
Dobar film
Na vrh
axa349 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj axa349 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2024 u 19:08
kakva shitina
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2024 u 19:46
Originalno postovano od strane axa349 axa349 piše:

kakva shitina

Bogohuljenje!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.