| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 91011 |
| Korisnik | |
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2019 u 20:40 |
|
Iako to sad i nije važno, smetnuh reći:
Vukodlak je bila Ana, izdajnik Metalac. Samo da kažem da ovo kod mene nikakve veze nema sa statistikama i da ništa ne znači da neće ili hoće biti idući put.... Ma, ljudi, ja još ne mogu vjerovati da Buzija nema. Volio bih da znaš da mislimo na tebe, gdje god da si!
|
|
![]() |
|
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2019 u 20:50 |
|
Predlažem da na njegov rođendan 16.12. i na dan kad je umro 30.9.odigravamo partije njemu u čast šta je bio jedan od nas i uveseljavao nas svojim šalama.
Slažete li se? |
|
|
I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2019 u 20:53 |
|
I ja isto, više puta sam danas pomislio na Buzija.
Strašno, u današnje vreme, tako iznenada, za jedan dan čovek ode... Da je sreće da nam je Buzi živ i zdrav pa da vija Vukodlaka po Selu. Bila bi ovo vrlo interesantna partija, sviđa mi se ekipa Anči-Metalac-Buzi. Neizvesno, iako je Anči opasna Vučica. * hvala na informaciji, slučajno sam potrefio da Vukodlak žensko. A pitao sam se ko je pojeo Ljubičicu. Mora da je neki seoski dug stigao na naplatu. Drago mi je što se Buzi igrao sa nama, a sticajem okolnosti imao je eto i ulogu Vidovnjaka. I čini mi se da je proverio Edena (bar po Buzijevom pretposlednjem postu). Buzi, bio si ljudina. Hvala ti na odvojenom vremenu i druženju.
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2019 u 20:59 |
|
@Ana - ma uvijek za. Naravno da se samo trebamo na vrijeme skupiti.
@Danilo - nije, provjerio je tebe. I nije se javljao za 2. provjeru, što mi je bilo čudno. Kasnije mi je bilo jasno zašto se nije javio. Jbg...
|
|
![]() |
|
MetalikeOperiteKose
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Hollywood Status: Offline Points: 2689 |
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2019 u 21:12 |
|
Ja isto i dalje ne mogu da je verujem da je Buzi umro. Strasno... Juce kad sam procitao nije mi bilo dobro...
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23311 |
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2019 u 22:10 |
|
Mene nije bilo neko vreme na forumu, pa me pre neki dan upravo on putem fejsbuka obavestio da počinje partija i da potvrdim prijavu.
I juče putem fejsbuka saznam da više nećemo viđati postove sa avatarom Džeka Speroua. Forum neće biti isti... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 91011 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |