Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Selo nadomak Irine kavane
Opis foruma: klaonica za psihotične članove..
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=94014 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 03:42 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: 117. Burek u niskom letu - PREKINUTO!Objavio: baho
Tema: 117. Burek u niskom letu - PREKINUTO!
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2019 u 22:12
Negdje na nebu iznad Titlovačke republike, avion kompanije Titl Airlines se spuštao prema aerodromu Tihomir Putnik u Titlovcima. Preko zvučnika se, na ne baš tečnom engleskom, začuo glas stjuardese Cersei Superhikčić:
- Ladies and gentlemen, boys and girls, in a few minutes we will be landing in the most beautiful country you have ever seen. In preparation for this experience we ask that you fasten your seat belts and try to relax. Please note: the entry to this country is at your own risk. Thank you for flying with us and enjoy in Republic Of Titl.
A zatim je ponovila na čistom titlovačkom jeziku, iako je pomalo zanosila, valjda zbog koje čašice više:
- Dame i gospodo, momci i djevojke, za nekoliko minuta ćemo sletjeti u najljepšu zemlju koju ste ikad vidjeli. U pripremi za to iskustvo, molimo da vežete sigurnosne pojaseve i pokušate se opustiti. Napominjemo: u ovu zemlju ulazite na vlastiti rizik. Hvala što ste letjeli s nama i uživajte u Titlovačkoj Republici.
- Neko, eko, ima peMziju, a neko, eko, bogami, i platu. Šta to, zato, ima Mujo? Naš, Mujo i dalje ima svoju Fatu. Burek, pita zeljanica, janjetina i lukmira... – pjevušio je Mujo Buzivuzihadžidervišhalidović veliki hit svog zemljaka Dine, negdje u ekonomskoj klasi, drapajući sve vrijeme svoju ženu Fata-Anu, odmilja Fatanu, po nogama i nekim drugim dijelovima tijela.
- Ama nosi te svoje pogane ruke. Vidiš da nas narod gleda. Samo ti je ONO i jelo na pameti, prostače. - odbrusi mu Fatana. – Haj', veži se. Je s' čuo šta je ona mala rekla preko onoga... je l' ono bi naglasa, razglasa? Tako nešto.
- Ko je spomenuo burek? S čime? – javi se Cersein glas preko zvučnika, kao da samo sluša hoće li ko spomenuti burek (a možda i dobru kapljicu).
- Ja bih jedan sa sirom. U selu me ionako čeka samo pura s kajmakom. - javi se Boni Zanovjetalić iz prve klase, inače redovni putnik na liniji Titlovci-Unteroberübernebengegendraufheim-Titlovci i noćna mora svih uposlenika Titl Airlinesa – Ali nemoj da bude mastan kao prošli put. Inače ću morati opet na liposukciju kad se vratim na pečalbu u Njemačku.
- Meni s mesom. – dobaci Nešo Pavarotić, tenor u Titlovačkoj operi, dok mu je voda već curila na usta - Ali odmah tepsiju. Nema veze je li zvrk ili slagani. I ako može jedno litar jogurta?
- Molim gospodina Pavarotića da pokuša mirovati u svom sjedištu, jer prilikom svakog micanja utiče na ravnotežu aviona, što nam stvara probleme pri navigaciji. Ipak je riječ o nekih 300-tinjak kila, kilo gore-dolje. – oglasi se preko zvučnika kapetan Dačo Dvokrilac – I ja bih jedan šareni. Ono, krompir i meso.
- Meni, bitte, jedan burek mit Sauerkraut, ofaj, s kiseli kupus. – dobaci, prije nego je Dačo prekinuo, njegov kopilot Metto von Grunt, zvani Grunf – kod nas u Deutschland sehr, frlo popularan. – Putnici nisu mogli vidjeti kako je zadovoljno trljao brke, pri samoj pomisli na pitu kupusaru (da, tako se to zove, ako niste znali). – Ali s kiseli, ne obični kupus kao prošli put, bitte.
- Mogao bih i ja jedan s krompirom. – reče prof. dr Iso Standardić, takođe putnik prve klase, direktor Zavoda za patente i standarde Titlovačke Republike, koji se upravo vraćao sa Svjetske konferencije za standarde kod Zastave 101 Standard – Ali nemoj da slučajno ne bude prema ISO 22000 standardu za hranu. Sve bilježim.
- Meni pola kile bureka sa zeljem. – javi se Zeleni Karijes, inače superjunak i zaštitnik Titlovaca. Ali nije od onih koji mogu letjeti, pa mora koristiti usluge Titl Airlinesa. A pošto je kratak s lovom, uvijek leti ekonomskom klasom. – Svejedno je li špinat, blitva, kopriva... Samo nek' je zeleno. I dajte ovom Muji nešto za dah ili me premjestite odavde. Kao da je pojeo sepet luka.
- Ja bih rado pojela neki slatki, ali ne smijem. Na dijeti sam. – reče Ljuba Topmodelić, Titlovčanka s milanskom adresom, jedna od glavnih zvijezda tamošnjih modnih pista. – Ako može samo čaša obične vode. Po mogućnosti iz vulkanskih izvora. Znate, unosim samo posebne vrste minerala u tijelo.
- Jest', vidi se. Otuda ti te osmice? – dobaci Cersei, opet preko zvučnika. – Ama, narode, otkud vam da serviramo bureke i to pred samo slijetanje? Samo sam pitala ko je spomenuo burek i koji.
- A svašta, ovi pojma nemaju o bureku. Čuj, burek s ovim, burek s onim... – promrmlja Mujo - Bože sačuvaj. Ako kažeš burek, onda je to s mesom. „Burek s mesom“ je onaj... kako ono kažu... pleonaprijed, pleonazad, pleonazam... Nešto se plete... Ma jbš. ga...
- Bolan, ne drapaj me pred narodom, polomit ću ti prste. - zareža na njega Fatana.
- Šta mi uradiše od pjesme... A valjo bi jedan zvrk bureka sad. – reče Mujo kao da nije ni čuo i nastavi je drapati i pjevušiti pjesmu. - Burek, pita zeljanica, janjetina i lukmira. Izašla mu na nos duša, ko u moju pjesmu dira... – kao da je naslutio šta će se dogoditi.
I napokon je avion sletio, iako se Nešo par puta promeškoljio na sjedištu. Svi putnici su izašli van, a potom i kapetan Dvokrilac i kopilot Grunf. Svi osim stjuardese Cersei Superhikčić. Nakon što je nije bilo neko vrijeme, nekolicina ih se vratila u avion.
Pronašli su je zadavljenu u toaletu (a gdje drugdje?) s tragovima nečeg nalik na kandže i zvrkom bureka (onog pravog, s mesom) u ustima. Na prvi trenutak se učinilo da leži u lokvi krvi, ali analitičkim i metodičkim pristupom (umoči prst i lizni), profesor Standardić je ustanovio da je to ipak samo crveno vino koje se izlilo iz boce, koju je još uvijek čvrsto stiskala u šaci. Osim tragova kandži, jedini trag im je bio nekoliko čudnih dugačkih dlaka koje su virile iz bureka. Zna se dogoditi da osoba koja ga priprema bude neuredna, pa koja dlaka zaluta, ali ovo bi bilo nekako previše. Zato se ipak čini da je u avionu bilo neko čupavo stvorenje.
- Izašla mu na nos duša, ko u moju pjesmu dira... – ponovo je, ali sad u sebi, pjevušio Mujo.
Da li je samo zloslutnik ili nešto drugo?
1 vukodlak, 1 izdajnik, 1 čitav vidovnjak (zasad) i 6 seljana.
----------------------------------------
Uloge (prema listi prijavljivanja):
1. Eden kao Zeleni Karijes
2. Ana kao Fata-Ana Fatana Buzivuzihadžidervišhalidović
3. Boni kao Boni Zanovijetalić
4. Buzi kao Mujo Buzivuzihadžidervišhalidović
5. Nebojša kao Nešo Pavarotić
6. Danilo kao Dačo Dvokrilac
7. Ljubica kao Ljuba Topmodelić
8. Metalac kao Metto von Grunt, zvani Grunf
9. Iso kao Iso Standardić
Gostujuća uloga:
Cersei kao Cersei Superhikčić
Scenario, režija i produkcija:
Baho Burek Jufkić
-------------
https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela << Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).
Odgovori: Objavio: baho
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2019 u 22:26
Ako neko nije dobio poruku s ulogom neka se javi... A mislim da sam poslao svima.
Nadam se da vas nisam previše udavio pričom, koja jeste podugačka... Al' šta 'š...
P.S. Pjesma koja je poslužila kao isnpiracija (a bio sam je i smetnuo):
-------------
https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela << Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2019 u 23:18
Je li ovo osveta bureka sa mesom jer je Cersei sve vreme spominjala bureka sa sirom?
Objavio: Ana Thishpetana
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2019 u 23:37
Super je priča Baho al ogadi mi se život na one dlake u bureku
------------- I ❤ SPAM https://youtu.be/jxYtpv6UMmE" rel="nofollow - https://youtu.be/jxYtpv6UMmE
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2019 u 23:48
Prvih dvoje se javilo...
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2019 u 23:53
Priča je EXTRA! Tema je SUPER! Za čistu 10-ku. Svaka čast dragi Baho. Ima puno sjajnih delova, priča drži pažnju, ne znam šta pre da pohvalim... Unteroberübernebengegendraufheim-Titlovci, Buzivuzihadžidervišhalidović,... Burek u niskom letu... Da je naša sweet Cersei znala temu mislim da bi vrlo rado odigrala ovu partiju, mada opet je s nama makar u epizodnoj ulozi. Očekivao sam Hogijeve tange, da budem iskren...
Sutra je https://www.youtube.com/watch?v=r-rVB0mYt80" rel="nofollow - SUBOTA nekom sasvim običan dan neko će na vrelo Bosne a neko će pospremati stan.
Sutra je https://www.youtube.com/watch?v=r-rVB0mYt80" rel="nofollow - SUBOTA kažu biće oblačno sutra ćes tiho znam reći da, konačno.
Budi bolja prema njemu u kuhinji, u postelji baš u svemu.
Za mene ne pitaj o meni ne pričaj nikom, pa ni njemu.
Sutra je https://www.youtube.com/watch?v=r-rVB0mYt80" rel="nofollow - SUBOTA obuci onu prekrasnu bijelu svi će sem mene biti u crnom svečanom odijelu...
Objavio: baho
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2019 u 23:59
Jedino sam se zeznuo za Edena... Bolje bi mu stajalo Zeleni Karijes... Al' nije mi naumpalo...
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 00:02
Hahahaha, ma baho, svaka čast i od mene za priču. Ja sam bio u doba Mandarine i Tihoga, ali u rangu s njima bez po muke.
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 00:05
A od Tihog sam učio...
Za vrijeme Mande nisam baš bio ovdje...
U stvari, Edene, ne smeta da ovo gore promijenim... tek smo počeli... više nisi Zeleni Kutnjak, nego Zeleni Karijes...
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 00:11
Vidi se, učenik nadmašio učitelja.
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 00:11
Ne kaže se slučajno... kvaran kao Zeleni (zub)... Kako beše ona dijagnoza... čuvarguzititis. Šalim se naravno, bez Edena Selo ne bi bilo Selo, a svaka čast i svima ostalima koji su se prijavili i sačuvali duh Sela posle 2,5 mjeseca pauze. * za svakog od vas osmoro po aplauz od mene.
# poslat je poziv i našem duhovnom ocu, bata Tihiju ali nije bio online. Pozdrav za bata Tihija. On nam dođe kao... Yoda.
A Sveti Manda je zaštitnik Sela i svih Seljana. I seoska slava, 22.Mart/Ožujak.
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 00:20
Ma Yoda i slični mali zeleni su rezervirani za Edena...
Tihi ti više dođe kao neki sith... Po pričamaje bliži mračnoj nego svijetloj strani sile... Imperator/Palpatin ili bar Darth Vader...
-------------
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 00:30
A jesi dao prezime meni i zeni,izbice svadja u kuci cim dodje.
Super prica,vrijedilo te cekati par mjeseci.
-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 00:36
NaEdenCovekBratMu piše:
Je li ovo osveta bureka sa mesom jer je Cersei sve vreme spominjala bureka sa sirom?
Izgleda da se udavila sa njim,hahaha. Dosta je u njenih nezrelih provokacija!!!
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 01:12
Jel netko za burek aka sirnicu ??? Sa sirom, mesom i jabukama.
Objavio: Boni
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 05:24
Znala sam da će biti o bureku Bravo BahO!
------------- If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 07:15
https://youtu.be/lr-VYxmknhM" rel="nofollow - TLN - Burek u svemiru (legendarno)
Hajde nocas mi dodji bureka donesi Nocas nesto lijepo treba za pojesti Hajde nocas mi dodji bi ce sirnice i pjesme Ja bez tebe ne znam smotat ni jufkice
-------------
Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 10:51
E baš me nasmeja, Baho
Valjda je jasno da ja vuk nikako ne mogu da budem. Dijeta, znate
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 12:04
I još niko nije nikog uhvatio za vrat?
Ja sam mislio da jedva čekate da se pokoljete...
-------------
Objavio: MetalikeOperiteKose
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 12:21
Evo i ja baš gledam... Svi miroljubivi, nema čovek od čega početi...
Da imamo nekog stomatologa u selu, verovatno bi rekao da prvo valja počistiti karijes, da ne pojede ostale zube...
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 12:41
MetalikeOperiteKose piše:
Da imamo nekog stomatologa u selu, verovatno bi rekao da prvo valja počistiti karijes, da ne pojede ostale zube...
Sreća pa nemamo. Jer, kad se očisti karijes, ostane šuplina u zube, a problem se ne reši.
Evo, ja ću (kao i uvek) povući nogu i proveriti Ljubu. Od toliko dijeta, čovek (a pretpostavljam i vuk) ogladni.
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 12:46
Ma kakvi, plombe to rešavaju
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 13:09
A ko bi drugi prvi, nego "prvi"...
Ako baš ne insistirate, ne bih pravio one tabele... Valjda je OK da neko od vas vodi listu...
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 13:20
Što se mene tiče, ne mora tabela.
Mi smo to, u ovih nekoliko partija dok si bio odsutan, pisali kao običan post - ime, broj glasova i za koga je glasano. Po potrebi se doda "nema kviska".
Ažurira ko stigne, ne mora biti jedna osoba...
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 14:31
Ja mislim da bi ispravna stvar bila da zovemo forenzicara,da pokusa nesto saznati iz onih dlaka u Bureku.
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 14:53
NaEdenCovekBratMu piše:
Evo, ja ću (kao i uvek) povući nogu i proveriti Ljubu. Od toliko dijeta, čovek (a pretpostavljam i vuk) ogladni.
Slažem se, Ljubica mi izgleda najpitomije, u prevodu najopasnije po obrnutoj seoskoj logici. A onda se setim da Moderatorluci koriste onaj... bem li ga... program za nasumično izbacivanje imena. Hall of Fame nije ažuriran tako da ko želi ima sosko istraživačko novinarstvo, što ni to nije garancija za pogodak. Razmisliću još malo.... u koga da uperim prst.
Metalike: slažem se. Baho nam je već servirao imena. * Inače pravilo je da se pišu imena po pojavljivanju u priči ali može i po prijavi, sasvim svejedno.
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 14:55
1. Eden kao Zeleni Karijes -> Ljubica kao Ljuba Topmodelić 2. Ana kao Fata-Ana Fatana Buzivuzihadžidervišhalidović 3. Boni kao Boni Zanovijetalić 4. Buzi kao Mujo Buzivuzihadžidervišhalidović 5. Nebojša kao Nešo Pavarotić 6. Danilo kao Dačo Dvokrilac 7. Ljubica kao Ljuba Topmodelić (1) 8. Metalac kao Metto von Grunt, zvani Grunf 9. Iso kao Iso Standardić
Svi imamo kviska. Glasalo 1/9. Rok za glasanje: 22:00h (ni minut preko)
* nisam pisao zanimanja, nepotrebno je i pravi gužvu.
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 15:10
Svi su se javili sem mog komšije Ispravljača. Sem ako je zauzet trenutno, biznis ili pležr,... ostaje a se vidi. Da sam vuk što manje bih zavijao u partiji, ovako... pevac koji prvi kukurikne prvi završi u seoskom loncu. Upsssss.....
* doduše, on još nije ni otvorio PP, tako da i ova nulta hipoteza pada u vodu. Možda je ćorak/mućak.
PS.inače, nisam siguran ali mi se čini da se nekada i sam Moderatorluk pojavljivao u seoskoj priči, što mi se baš sviđa. U fazonu kao kad Hičkok prošeta u kadru. Ko je bio od Moderatorluka ne znam, možda Baho bar jedanput.
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 15:53
Ja bih ukinuo tih 15 minuta.
22:00 i kapak... Ko želi taktizirati neka taktizira prije cenera...
Imamo putnike koji presjedaju u Frankfurtu za Unteroberübernebengegendraufheim, a Švabo ne čeka...
Naravno, može biti i drugi rok... Ali bi ga se trebalo držati...
P.S. A mislim da sam se pojvaljivao... Kod mene se svakakvih likova zna pojaviti, pogotovo u onim pričama kod linča i večere.
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 15:59
baho piše:
Ja bih ukinuo tih 15 minuta.22:00 i kapak... Ko želi taktizirati neka taktizira prije cenera...
Imamo putnike koji presjedaju u Frankfurtu za Unteroberübernebengegendraufheim, a Švabo ne čeka...
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 18:29
baho piše:
Ako baš ne insistirate, ne bih pravio one tabele... Valjda je OK da neko od vas vodi listu...
Ja bih čak i predložio da nema tabele tokom partije, već da se izbaci samo jedna tabela nakon roka za glasanje, kako bi moderator znao ko je izglasan i toliko.
Bilo bi haotičnije, točno, ali i neizvesnije. Bar po mom mišljenju.
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 18:40
Ti si neki green peace anarhist!
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 19:03
NaEdenCovekBratMu piše:
baho piše:
Ja bih čak i predložio da nema tabele tokom partije, već da se izbaci samo jedna tabela nakon roka za glasanje, kako bi moderator znao ko je izglasan i toliko.
Ja mislim Edene ako nastavis sa ovim svojim trabunjanjem da cu glasati za tebe !
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 19:40
Ja ću glasat za mog muža da me ne pipa više isprid svita a i možda konačno zatvori usta,puna mi je kapa njegovih pjesmica o burecima i pitama
------------- I ❤ SPAM https://youtu.be/jxYtpv6UMmE" rel="nofollow - https://youtu.be/jxYtpv6UMmE
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 19:46
Evo i mene... Nisam eskivirao ništa, a vidim ni propustio puno. Mislim da bi se top modeli i operni pjevači trebali držati zajedno... Kad se zbrojimo da budemo taman.
Moj glas ide za Zelenog Karijesa
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 19:57
NaEdenCovekBratMu piše:
baho piše:
A svako od nas da ima olovku i papir, ili kredu i zid pa da udara recke kad neko glasa. * cenim da je korisna tabela, čisto da vidiš da li si obavio svoju seosku dužnost za danas/večeras ili se ide u produžetke.
Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 19:59
NaEdenCovekBratMu piše:
Sreća pa nemamo. Jer, kad se očisti karijes, ostane šuplina u zube, a problem se ne reši.
Dragi moj zeleni prijatelju, ne mogu da odolim da ne glasam za tebe.
Čisto po navici, a i milo za drago
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 20:00
1. Eden kao Zeleni Karijes (2) ->Ljubica kao Ljuba Topmodelić 2. Ana kao Fata-Ana Fatana Buzivuzihadžidervišhalidović ->Buzi kao Mujo Buzivuzihadžidervišhalidović 3. Boni kao Boni Zanovijetalić 4. Buzi kao Mujo Buzivuzihadžidervišhalidović (1) 5. Nebojša kao Nešo Pavarotić ->Eden kao Zeleni Karijes 6. Danilo kao Dačo Dvokrilac 7. Ljubica kao Ljuba Topmodelić (1) ->Eden kao Zeleni Karijes 8. Metalac kao Metto von Grunt, zvani Grunf 9. Iso kao Iso Standardić
Svi imamo kviska. Glasalo 4/9. Rok za glasanje: 22:00h (ni minut preko)
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 20:02
Valjda je sve kako treba
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 20:07
Ne valja tvoja tabela, Danilo... Metalčeva je ispravna, ako sam dobro upratio...
U svakom slučaju 4 glasa su bila.
P.S. Sad je OK...
Info.gornja tabela izbrisana zbog duplikata. JM powers u praksi. Potpis: Danilo * da neko ne pomisli da naš dragi Baho priča u prazno, a nije.
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 20:14
Ana Thishpetana piše:
Ja ću glasat za mog muža da me ne pipa više isprid svita a i možda konačno zatvori usta,puna mi je kapa njegovih pjesmica o burecima i pitama
Vidi se da nam ne ide u braku pa cemo se razvesti zakonski i kako to vec spada,preko titlova. Baho ti koji nas spoji,razjedini nas!
Glas za moju voljenu,vec prezaljenu ženu
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 20:20
Nešica poštuje tradiciju iz starih seoskih dana... prvo pa Eden. Nekada uz BojanuDj i Cersei (+- Ljubicu) bilo je dovoljno za linč kad se dame slože. Komšija Iso i dalje bez proćitane PP... Dakle, glasam za najstidljivijeg igrača/igračicu u ovom krugu a to je... po broju postova... Boni Zanovijetalić.
* Anči ima post više od nje do sada, 2:1. Komšija je van konkurencije zbog neotvorene PP.
------------- If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 21:20
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 21:29
Produžeci nisam tu posle 10, je l' mogu ja da glasam unapred? Ako može, poslaću svoj glas moderatoru na PP, pa neka ga on objavi kad to počne...
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 21:31
A kad su produžeci, može da se glasa još 24 glasa... Naravno, ako bude dovoljno glasova za nekog onda ni ne moraš glasati.
Meni ne smeta da pošalješ, ako je to OK s ostalima.
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 21:46
Nema veze, smetnuo sam s' uma da ste ukinuli akademskih 15 minuta Biću tu.
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 21:52
baho piše:
A kad su produžeci, može da se glasa još 24 glasa... Naravno, ako bude dovoljno glasova za nekog onda ni ne moraš glasati.
Meni ne smeta da pošalješ, ako je to OK s ostalima.
24 glasa ili sata ?
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 21:53
Glasa, naravno
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 21:53
Može i to, što da ne. Ne krše se pravila a Igrač uredno glasa. To je za svaku pohvalu.
Samo što i Eden i Bonči imaju kviska...
Bilo kako bilo... biće večeras... ili sutra... - edenitis - kada te linčuju u prvom krugu.
Lepo bi bilo da imamo 24 glasa/igrača... možda za Novu godinu ili neku jubilarku/seosku slavu.
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 21:55
Ali i sa kviskom neće puno toga napraviti opet će ići u produžetke. Tak da ne znam jel ima smisla a i ostalo je 6 min do 22.
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 21:55
Ama ljudi Iso samo sto nije.
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 21:58
Čeka se 21:59h.
Sećam se jedne partije, ostalo nas je četvoro, zadnji krug, Anči beše Vukodlačica a glasao sam kao i ona. Iskoristih kviska ali minut-dva ranije pre 22h. A ona me čekala na nišanu i ode Selo u propast. * bitno je da sam pokušao da spasim Selo.
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 21:58
nebojsa66 piše:
Ali i sa kviskom neće puno toga napraviti opet će ići u produžetke. Tak da ne znam jel ima smisla a i ostalo je 6 min do 22.
Vidjeli smo raznih varijanti edenitis čuvoguzikusa... Svašta je moguće...
P.S. Ako nisi gledao pogledaj Rječnik seoskih dijagnoza u Selu... ili kako se već zove...
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:00
Od ovolike napetosti prijeo mi se burek. Ko želi nek se posluži.
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:01
Još kad bi ga vidjeli.
Rječnik još nisam stigao proučiti.
Edit: Sad se pojavio.
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:01
OK... Produžeci...
Boni ili Eden...
Rok do sutra u 22:00 ili dok neko ne skupi 4 glasa
Svi glasaju osim njih dvoje.
Iso - žuti*
*ako se pojavi u narednih 15 minuta brišemo žuti...
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:02
Danilo-Naissus piše:
Ti nije Burek,gorjeces na lomaci !!!! To je Sirnica!!!
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:02
Danilo-Naissus piše:
Možda bi neko i pojeo, ali nigdje ne vidimo burek...
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:04
Jarani dragi, izvinite,... sirnica ili burek, burek ili sirnica - zavisi odakle se gleda.
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:08
nebojsa66 piše:
Još kad bi ga vidjeli.
Rječnik još nisam stigao proučiti.
Edit: Sad se pojavio.
https://forum.titlovi.com/recnik-seoskih-dijagnoza_t91893.html" rel="nofollow - Ovdje
Imamo čak i nešitis
P.S. Rječnik je otvoren za izmjene - dodavanje novih i izmjene postojećih dijagnoza...
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:11
Ostajem pri glasu - Boni. Karijes cemo sutra resavati Ajde ljudi, blic krig glasanje, da ne gubimo ceo dan na produzetke
Sutra kad dodjem da me doceka drugi krug...ako me kurjaci ne sažderu...
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:12
Ja ostajem pri edenu.
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:13
baho piše:
OK... Produžeci...
Boni ili Eden...
Rok do sutra u 22:00 ili dok neko ne skupi 4 glasa
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:15
Ostajem pri glasu - Boni. Karijes cemo sutra resavati Ajde ljudi, blic krig glasanje, da ne gubimo ceo dan na produzetke
Sutra kad dodjem da me doceka drugi krug...ako me kurjaci ne sažderu...
Meni je drago vidjeti kad tema ima solidan broj strana, već 1. dan... A ovdje smo već na 4. strani.
U prinicupu, nije mi bitno koliko glasanje traje, nego to da nije mrtva.
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:19
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:42
Nije to burek, to je pita s mesom... Nista vi ne znate! E sad glasajte za mene svi vi koji se ne slažete sa napisanim.
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:46
Hm... mogu li i ja glasati?
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 22:53
Boni
-------------
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2019 u 23:36
bonenise piše:
Nije to burek, to je pita s mesom... Nista vi ne znate! E sad glasajte za mene svi vi koji se ne slažete sa napisanim.
Opaaaaa, Izdajicata spasuva Vukodlakot. 2 u Eden.
Ama mislam nešto... Bonki beše vidovita vo prošlata epizodata taka da garant ne e povtorno... ama ima li repot ili e prijatelka na Vrkolak ke go videme naskoro.
Bonči, ne si vo pravo, toa e burek so meso. ne e pitata.
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 00:13
Uvijek se mogao iskoristiti... Što mene moraš pitati?
-------------
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 00:42
Danilo-Naissus piše:
Što bre ne iskoristi kviska ako si nevin/a ???
Zato što mislim da je Ljuba, a ne Boni.
Za sada mi Boni nije sumnjiva.
Inače, ako se ne varam, kvisko se u produžetcima može koristiti sve dok neko ne dobije većina glasova. Nakon toga ne može.
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 01:08
Da, da... čim neko dobije 4 glasa, to je to... Više se ne može ništa promijeniti i kvisko više nema smisla potom...
Ukoliko bi bilo 3:3 i neko ne glasa, onda se linčuje onaj koji dobije prvi 3 glasa (ali tad moramo čekati do 22:00), osim u slučaj da taj koji ne glasa dobije 2. žuti (a ne bi MU bio prvi put, mada mislim da će se pojaviti)...
-------------
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 01:25
Ajmo Zeleni Iako mislim da nisu ni on ni ona dlakavci...
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 05:26
NaEdenCovekBratMu piše:
Danilo-Naissus piše:
Što bre ne iskoristi kviska ako si nevin/a ???
Ja pravila burek sa sirom, pa ga gledala kako se peče, pa onda tanjirče, nožić, viljušče, salvetica oko vrata... Mislim ko u tom trenutku može misliti o bilo čemu drugome...
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 05:30
Ana Thishpetana piše:
Ajmo Zeleni Iako mislim da nisu ni on ni ona dlakavci...
Naravno da Boni nije... Verovatno ni Eden. Danila treba pričepiti
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 10:30
NaEdenCovekBratMu piše:
nebojsa66 piše:
Mislim da bi se top modeli i operni pjevači trebali držati zajedno...
Opa, izdajnik javlja gazdarici ko je i šta je.
Imajte to na umu kad me linčujete.
Mada, ne verujem da ćete me poslušati, jer me nikad ne slušate.
Pa ti ko da si prvi put došao igrati. Zna se da mene nikad ne stavljaju na bitne funkcije jer se mene svi odmah žele riješiti.
Tebe već da jer kao prvi na udaru, prvi na udaru, a onda se uvijek izvučeš. Zato mislim da bi ti mogao biti dlakavi.
-------------
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 10:40
Vidi se da odavno te nije bilo u Selu i nisi u toku ko je uvek bio prvi, a na dobrom je putu da opet ode prvi.
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 10:42
Ma sve ja pamtim.
-------------
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 11:06
nebojsa66 piše:
Ma sve ja pamtim.
I eto, umesto da se ja i ti udružimo protiv onih koji nas satiru svaki put, mi se okrećemo jedan protiv drugog. Tipično za stanovnika Titlovačke Republike.
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 11:07
Je l' i to neki editis?
-------------
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 11:08
baho piše:
E, Nebojša... Eden je sad preuzeo tu ulogu...
- edenitis - kada pogineš u prvom krugu. [1]
- nešitis - preteča edenitisa, tj. edenitis u ranijim fazama Sela. [1]
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 11:40
nebojsa66 piše:
Je l' i to neki editis?
Valjda misliš na edENitis.
A danilitis editis bi moglo biti kada Danilo sto puta edituje svoje postove.
Ako imate još ideja za dijagnoze, napišite tamo, pa ću ih ja dodati u prvi post. Ideja te teme je da se na taj način prisetimo najčešćih pojava (tzv. dijagnoza ) u Selu.
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 11:42
Okrenitis seljanikus propalitis - okretanje propaliteta u selu jednih protiv drugih.
-------------
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 12:13
Ovo su neke nove taktike...Namerno se odugovlači da se vidi ko će smalaksati od gladi
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 12:36
A nisu glasali Ljuba i Iso. Bilo ko od njih sad može odlučiti ili izjednačiti.
Ukoliko bude drugog kruga, svejedno je već kasno da se završi danas.
U tom slučaju već sad možemo reći: eventualni 2. krug do PON 22:00
-------------
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 12:51
Valjda ce glasati,Nedelja je. Iso se svali put prijavi pa ga cekamo ko gladnu godinu. Posjeduje li covijel mobilni,to je minut posla ?!
-------------
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2019 u 14:13
Što se mene tiče, ne morate žuriti. Ne žurim ja u smrt.