Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Uskoro gay superheroj! (08.03.2019.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaUskoro gay superheroj! (08.03.2019.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2019 u 14:18
Da Stole, slazem se. Nego... ljudi vise bacaju akcenat na neke ne toliko interesantne filmove, da ne kazem gluposti, nego na nesto ozbiljno. Ovde cak i u Lepa sela lepo gore provuceno je kroz neki humor a o Paradi da ne pricam tj. ne pisem. Retko je ko i kad davao prostor Goranu Paskaljevicu, dok neke gluposti kao Minje,Kad porastem bicu kengur /oba filma nisam gledao niti cu/ dobiju toliki prostor, kao i sad ovo nesto Poslednji Srbin u Hrvatskoj, a to je glupost. A retko ko zna i da pohvali neki ozbiljan film ili seriju, uvek nesto komicno. Scenarista Gordan Mihic iza sebe ima podosta, sto ozbiljno, sto komicno ali sa porukom drustvenog i socijalnog problema. Recimo Vruc vetar je kao komika ali sa pomenutim problemom, dok je Sivi dom i dan danas po mom misljenju najboja nasa serija, ona je bila ozbiljna kako ja volim. Kod nas su kultni filmovi Ko to tamo peva i Maratonci trce pocasni krug, ali za mene je Dogodilo se na danasnji dan ili Specijalno vaspitanje. Inace Stolr 100% se slazemza film Watchmen. A steta sto neki ozbiljni filmovi kao Niciji sin, gde u glavnoj ulozi odlicni Alen Liveric, ne dobijaju prostor a neke gluposti i te kako dobijaju prostor. I da, Tombstone je legendarni )
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2019 u 16:02
Beogradski, pogledaj prvo Kengura pa ga onda procenjuj. To nam je jedna od poslednjih dobrih komedija, ako ne i poslednja.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2019 u 16:42
Nisam još stigao pogledati ovaj "Posljednji Srbin u Hrvatskoj", ali pričali smo o tome, pa ne bih previše ponavaljao. To što je naslov provokativan, možda je namjerno i čak u skladu s tim da ukaže na nešto dublje. Mislim, jesi li gledao kad tvrdiš da je glupost? Mada mi se iz ovog "ovo nešto", koje si stavio prije nego si naveo naslov, čini da nisi.

Uostalom, kakve sve ovo veze ima s gay superherojima? Ko ovdje koga i treba li možda stati leđima uza zid? LOL
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2019 u 18:51
Van teme... ali odavno se gay muškarci provlače po serijama kao trapavi, dobrodušni likovi, bezopasni, čak poželjni - konkurent manje...
Od sporednih simpatičnih levih smetala sa epizodnom ulogom do vremenom glavnih uloga.
Lično poštujem svačiju seksualnu orijentaciju ali toliko napadno insistiranje je kontraproduktivno da bi bilo koje društvo to prihvatilo.

Ekavica ili jekavica, engleski ili nemački ili svahili ili hindu sasvim nebitno... kome prija - samo napred. Uživajte u životu.

Superjunaci se bore protiv zla... njihova seksualna orijentacija je apsolutno nebitna.
Bitno je da "pravda" pobeđuje.   

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2019 u 20:44
Ne. No. Nein ili Njet ) Shalim se. Nego nije romasena tema, jer neko je ovde i spomenuo onaj film Parada pa zato...I btw, jeste da se malo i preteruje sa tim kad se neki lik nebitno ona ili on izjasne da su gay. Ja licno nemam nista protiv njih ali konstantno zele ravnopravnost koju i imaju a zapravo je to vec preslo u egzibicionizam. Nisam homofobican jer po mom misljenju ko atakuje gay populaciju i toliko to potencira je latentni gay. A mislim da pvi sto se okupljaju kad je ta parada pa tuku te... to su uglavnom isfrusrirani klinci koji nemaju dzeparacc pa tako nadju sebi zrtvu. Inace ne vidim nimalo da je problem naslov filma ''Poslednji Srbin u Hrvatskoj''. I áj odgledacu kengura jedan dan, zapravo jedno veche ) Ne volim to kad neko forsira npr ''ja sam srbin ili ja sam hrvat ili ja sam bosanac'' isto tako i neko ko potencira da nije ili jeste pripadnik gay populacije. Ima jedna dobra, zapravo po meni odlicna anegdota apropo busanja sa necim. Jeste da je malo skakljivije jer je u pitanju rat koji je na zalost bio na ovim prostorima ali u pitanju je nesto zabavno, barem meni.Daklem..za vreme tog nemilog dogadjaja neko je na teritoriji napisao ''Ovo je Srbija'', da bi dan-dva kasnije ispod bio legendarni grafit na kojem je pisalo ''Jarane ovo je posta'' )))) Ovo sam napisao jer uvek to neko potencira ili da nije ili da jeste pripadnik te gay populacije. Ma navijaci FK Rad oni sve mrze, a da ih skupis sve zajedno mozda nemaju za jednu pljeskavicu )))
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2019 u 21:03
Kad pitam nekoga sa strane, obično se titlovi.com opisuje kao holivudcentrični sajt za filmove i titlove.
I onda ja odgovaram nije imaju oni tamo i titlove za serije (neke),. Onda nastane razglabanje i podastrijevanje dokaza o ovome i onome.

Pa da sam priložim dokaz koji ide meni u prilog da se serije ipak ne ignoriraju, a koji iz nekog razloga već dva mjeseca nije ovdje zaseban članak:
Citiraj 'Batwoman' series ordered at The CW featuring Ruby Rose as first openly gay lead superhero

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2019 u 21:04
Gay superheroj će biti "do jaja". LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2019 u 16:45
Ponekad moze da se stekne utisak, da neko ko nije toliko medijski ''popularan'', na sebe kao skrene paznju ako da izjavu za javnost da je gay. Mislim da je tako nesto degutantno a i demode. Ponovicu, nemam nista protiv te populacije ali konstantno zele nesto sto vec imaju a to su prava a ipak izlazu jednu vrstu egzibicionizma. Pre nekoliko godina, jedna glumica je iznela u javnost da je gay i njena popularnost je od tada pala. Mada bio neko ili ne bio gay, samo neka svoj posao, u ovom slucaju gluma obavlja kako treba, a sad svako ima pravo da radi sta hoce u svoja cetiri zida. Znaci nebitno glumac, muzicar, sportista, doktor... Ponovicu, homofobija je gay latentnost. Jer evo primer, Richard Chembrlen je gay, ali covek iza sebe ima Grof Monte Kristo,Covek pod gvozdenom masko,Shogun,Bornov identitet,Rudnici kralja Solomona...malo li je, a ''neka tamo'' Rubi Rouz...Zivimo u takvom  podneblju gde npr. ko nema nista protiv gay populacije da ce i taj biti napadnut. U prevodu ma bas me briga za gay super heroja i Batwoman jer tematikom to necu gledati. Mada s obzirom da su to nekakvi super junaci zar to nije za decu? E onda ta tema dobija nekakvu drugu pricu ali to nije moj problem ) Moglo bi se vise davati prostora zanru drama a ne sf i fantazije bilo Marvel ili DC.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.