Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Uskoro gay superheroj! (08.03.2019.)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=92611
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 17:10
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Uskoro gay superheroj! (08.03.2019.)
Objavio: Boozywoozy
Tema: Uskoro gay superheroj! (08.03.2019.)
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2019 u 10:54
Sad ko smije nek stisne guzicu i ode u kino kad bude premijera ovog filma.  yikes

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Odgovori:
Objavio: Black Raven
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2019 u 12:25
Boozywoozy legendo Clap

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2019 u 14:33
  Konzumirao sam stripove kao klinac i susretao se preko stripa sa raznoraznim čudnim likovima. Nikad se nisam pitao šta su i šta rade Zagor i Čiko sami u kolibi u darkvudskom ritu. Ili šta je kome Rodni iz Velikog Bleka.

Šalu na stranu, film je najmanji problem, aktuekan je dok ga reklamiraju i dok je u bioskopu. Zaboravlja se ako je smeće ili sezonska konfekcija, pamti se ako je dobar. Ovo zadnje je ravno čudu. Marvel i DC ne žive od filma već stripa, igračaka itd. Film im dobro dođe da reklamiiraju ili recikliraju svoje proizvode koji nisu namenjeni matorcima već klincima.

Što se mene tiče, samo napred, neka štancaju što više ovakvih filmova, filmovi su da se gledaju. Proći će i ova moda kad ovakvi filmovi slavno propadnu na blagajni.

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2019 u 17:51
"Na pitanje da li će novog gay-superheroja glumiti i glumac otvorenih gay sklonosti, Alonso nije dala određen odgovor. "Imaćemo najbolji mogući kasting", izjavila je zagonetno."

Taman posla da imaju glumca koji će da glumi i pedera i superjunaka.   
Pun Holivud, neće mnogo da traže.   

Voleo bih da vidim scenu kada gej superjunak napada dupetom zlikovca.
Povremene hot XXX gay scene bi garant privukle publiku.

Ps.Zagor i Čiko kao i mnogi drugi klasični strip junaci nisu često viđani u ženskom društvu, svašta nešto može tu da bude. Izuzima Mister Noa, on je sasvim ok lik.

I da, LGBT populacija se neguje decenijama u Holivudu a širi se i po Americi i Svetu, tako da je ovo odavno ovo trebalo da bude na velikom platnu.

Supermen guzi nekog zlikovca ili ovaj njega. Kriptonit dildo bato.    (šuška se o tome odavno) Cenim da holivudska publika zaslužuje ovakav novi žanr: gay super hero ili lesbians.

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Objavio: iromafia111
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2019 u 18:03
Gay superheroj je za qurac. LOL

-------------

Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2019 u 18:07
Ono kad... Joker napravi neko sranje a Betmen kaže Robinu "Skidaj gaće i naguzi se, Joker može da sačeka, ja ne mogu."     

Ili kad uvate Jokera može da padne trojka.   

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2019 u 23:40
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Ono kad... Joker napravi neko sranje a Betmen kaže Robinu "Skidaj gaće i naguzi se, Joker može da sačeka, ja ne mogu."     

Ili kad uvate Jokera može da padne trojka.   

Robinu sa titlova ?

Betmen je savrsen za gey filmove.

Zamisli samo upad : " Ja sam Betmen,sad cu ti ga metnem "

-------------

Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2019 u 23:46
Bioskopi će biti dupke puni na premijeri ovog filma.    

-------------

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 00:10
Trpace se svi otpozadi da bolje vide filmsko platno

-------------

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 00:32

* najskuplje karte zadnji red. Straga.   

Bila dva Homosexualaca na bazenu,marko u vodi a nenad se sunca.
i izlazi marko iz vode i pita ga njegov decko.....
Nenad:kakva je voda?????
Marko:hladna ko kur**
Nenad:bezi skacem na dupe!! :D

-------------

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 02:33

Smile

Elem, ljude je bolelo uvo ko šta i da li radi. Igračke je pravila samo kompanija Dizni čiji su likovi tek priča za sebe. Miki neženja živi sa sestrićem. Paja sa njih trojicom...Jedini normalan bračni par su Horacije (konj) i Belka(krava).

Šalu na stranui, danas se takođe štancaju igračke, majice, ploče, gramofoni (dopiasti po želji) sa sve onfotmacijom kakvog je seksualnog opredeljenja neki superjunak.

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 09:07
Ruku na srce ovaj Čiko me vise podsjeca na nekog pedofila nego na pedera

Moj omiljeni superjunak je He-Man ( Himen )

"Seksaju se dva pedera u kadi,i ovaj jedan se usere. I sad ono gov*o pluta po kadi kad ce ovaj drugi: Dragi,ovo je plod nase ljubavi. "

-------------

Objavio: cersei
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 10:07
Vidim ja da se u ovu temu najviše javljaju oni koji meni najviše sumnjivi po tom pitanjuLOLLOL  Mora da je ispitivanje terena u pitanjuLOLLOL   
Dečki dragi, volite kog želite, bez stidadrugari

Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 10:26

alma2

-------------

Objavio: slop
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 06:03
Jako bolesne konotacije i vicevi, a samo zbog najave jednog 'gej superheroja'. 

Objavio: beogradski
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2019 u 21:39
Stole, NE VERUJEM da ce se ovaj film pamtiti. Ne zbog tematike, nego poodavno je to prestalo pre 20 god i vise da filmovi ostaju kultni i za pamcenje. Pamte se filmovi poput Savrseni svet, Osveta,J.F.K., Platoon,Young Guns oba dela,Savrsena oluja,Rikoset..a sto se sf zanra tice i te fantazije tu su Predqator i Terminator i Terminator 2. A od te fantazije Konan,Crvena Sonja... Danasnja generacija bi rekla ''sta ovaj lupa'', ali je tako. Niko se nece secati nekakvih Avengersa ma koliko to bilo cudno i sto u danasnje vreme raspolazu sa tim efektima ali...PS. Vidim neko ''okacio'' Zoricu Brunclik,pa zar i ovde ne mogu da pobegnem od narodnjaka )

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2019 u 22:57
Ne znam zašto im je toliko vremena trebalo da snine film sa gej superjunacima.
Mislio sam da je to snimljeno odavno.

"Colossus is gay in the Ultimate Universe."
Sad mi je jasno zašto je imao ruski naglasak u Deadpool-u.    

https://www.quora.com/Who-will-be-the-first-gay-superhero-in-a-Marvel-or-DC-film

* nisam primetio ni delić toga u već pomenutom filmu. Strip nisam čitao pa i ne znam taj detalj.    

Inače, nemam ništa protiv. Svaka roba ima svog kupca pa i ova.

-------------

Objavio: cersei
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2019 u 23:25

Na balkanu svi pričaju ekavicomLOLLOL  Barem ove humoristične serije koje pratim, ako je gej, obavezno je ili srbin ili barem priča ekavicomLOLLOL recimo primjer LZNLOL

Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2019 u 00:09
Primetli kako se u zadnjih par godina forsira rec "gay"? (nemam nista protiv, da ne dodje do zabune).

Ali neki dan ostadoh u cudu: Ljubitelj sam Mortal Kombant fransize. Prvo cekao da krenu kirbaji- da mogu igrati MK na arkadnim masinama.... kasnije sega...itd...i evo uskoro MK11. 

Sve je to OK, da nije Ed Boon pre godinu - dve izjavio...." Hej, mortal kombat ima prvog gay borca, to je Kung Jin".  Sto? to je sada IN? Zasto? Da li iko pitao Kung Jina da pristaje na to? LOL

Random faq: Boon unazad NOOB, Tobias- Saibot. (pa ko je igrao MK skontace). 

Sta je sledece gay supica iz kesice? LOL Forsiraju ljudi previse....

-------------
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....

Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2019 u 02:08

Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

Na balkanu svi pričaju ekavicomLOLLOL  Barem ove humoristične serije koje pratim, ako je gej, obavezno je ili srbin ili barem priča ekavicomLOLLOL recimo primjer LZNLOL

LZN je sniman u Sarajevu, a tamo se, to je poznato, priča ekavicomSmile

Ništa lepše nego viriti preji tuđeg plota. Verujem da Baljan ne oskudeva i da se režiseronje poput dragojevića mogu svuda naći. Ne mogu svi da troše naš budžet, to je neka druga priča.

Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

Ruku na srce ovaj Čiko me vise podsjeca na nekog pedofila nego na pedera

Moj omiljeni superjunak je He-Man ( Himen )

"Seksaju se dva pedera u kadi,i ovaj jedan se usere. I sad ono gov*o pluta po kadi kad ce ovaj drugi: Dragi,ovo je plod nase ljubavi. "

Himen je gubitnik, Bananamen ga je patosirao u svakoj borbi.Tongue

Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Stole, NE VERUJEM da ce se ovaj film pamtiti. Ne zbog tematike, nego poodavno je to prestalo pre 20 god i vise da filmovi ostaju kultni i za pamcenje. Pamte se filmovi poput Savrseni svet, Osveta,J.F.K., Platoon,Young Guns oba dela,Savrsena oluja,Rikoset..a sto se sf zanra tice i te fantazije tu su Predqator i Terminator i Terminator 2. A od te fantazije Konan,Crvena Sonja... Danasnja generacija bi rekla ''sta ovaj lupa'', ali je tako. Niko se nece secati nekakvih Avengersa ma koliko to bilo cudno i sto u danasnje vreme raspolazu sa tim efektima ali...PS. Vidim neko ''okacio'' Zoricu Brunclik,pa zar i ovde ne mogu da pobegnem od narodnjaka )

Dodao bih Prljavog Harija, Robokapa, Trkača, Totalni opoziv, Blizance, Zlog Poručnika, oba filma sa Raselom u ulozi Pliskina i mnoge druge. U novom milemijumu sam zapamtio superherojski film Watchmen (2009) koji je baš po molm ukusu, ono što snima i radi Mel Gibson...Napisao sam ako se desi čudo pa se film zapamti, ne da će se pamtiti. Došlo je do zabune. Film još nisam gledao.

Inače, vest je bajata. Gej heroine su se već pojavile u Dedpulu i to sam tad notirao. Ono što nas čeka su superheroji transeksualci. Dotle će nas, poput žaba, kuvati i odmarati sa blažom gej varijantom.

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjOhK7k_YfhAhXtsIsKHfUlDf8QFjAAegQIChAB&url=https%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt8712204%2F&usg=AOvVaw0aQRGUtF9lhoeejR4i-APN" rel="nofollow -

- DC Comics Reveals First Trans Character - The Good Men Project

Smile

Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2019 u 14:18
Da Stole, slazem se. Nego... ljudi vise bacaju akcenat na neke ne toliko interesantne filmove, da ne kazem gluposti, nego na nesto ozbiljno. Ovde cak i u Lepa sela lepo gore provuceno je kroz neki humor a o Paradi da ne pricam tj. ne pisem. Retko je ko i kad davao prostor Goranu Paskaljevicu, dok neke gluposti kao Minje,Kad porastem bicu kengur /oba filma nisam gledao niti cu/ dobiju toliki prostor, kao i sad ovo nesto Poslednji Srbin u Hrvatskoj, a to je glupost. A retko ko zna i da pohvali neki ozbiljan film ili seriju, uvek nesto komicno. Scenarista Gordan Mihic iza sebe ima podosta, sto ozbiljno, sto komicno ali sa porukom drustvenog i socijalnog problema. Recimo Vruc vetar je kao komika ali sa pomenutim problemom, dok je Sivi dom i dan danas po mom misljenju najboja nasa serija, ona je bila ozbiljna kako ja volim. Kod nas su kultni filmovi Ko to tamo peva i Maratonci trce pocasni krug, ali za mene je Dogodilo se na danasnji dan ili Specijalno vaspitanje. Inace Stolr 100% se slazemza film Watchmen. A steta sto neki ozbiljni filmovi kao Niciji sin, gde u glavnoj ulozi odlicni Alen Liveric, ne dobijaju prostor a neke gluposti i te kako dobijaju prostor. I da, Tombstone je legendarni )

Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2019 u 16:02
Beogradski, pogledaj prvo Kengura pa ga onda procenjuj. To nam je jedna od poslednjih dobrih komedija, ako ne i poslednja.

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Objavio: baho
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2019 u 16:42
Nisam još stigao pogledati ovaj "Posljednji Srbin u Hrvatskoj", ali pričali smo o tome, pa ne bih previše ponavaljao. To što je naslov provokativan, možda je namjerno i čak u skladu s tim da ukaže na nešto dublje. Mislim, jesi li gledao kad tvrdiš da je glupost? Mada mi se iz ovog "ovo nešto", koje si stavio prije nego si naveo naslov, čini da nisi.

Uostalom, kakve sve ovo veze ima s gay superherojima? Ko ovdje koga i treba li možda stati leđima uza zid? LOL

-------------
https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela <<
Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).

Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2019 u 18:51
Van teme... ali odavno se gay muškarci provlače po serijama kao trapavi, dobrodušni likovi, bezopasni, čak poželjni - konkurent manje...
Od sporednih simpatičnih levih smetala sa epizodnom ulogom do vremenom glavnih uloga.
Lično poštujem svačiju seksualnu orijentaciju ali toliko napadno insistiranje je kontraproduktivno da bi bilo koje društvo to prihvatilo.

Ekavica ili jekavica, engleski ili nemački ili svahili ili hindu sasvim nebitno... kome prija - samo napred. Uživajte u životu.

Superjunaci se bore protiv zla... njihova seksualna orijentacija je apsolutno nebitna.
Bitno je da "pravda" pobeđuje.   

-------------

Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2019 u 20:44
Ne. No. Nein ili Njet ) Shalim se. Nego nije romasena tema, jer neko je ovde i spomenuo onaj film Parada pa zato...I btw, jeste da se malo i preteruje sa tim kad se neki lik nebitno ona ili on izjasne da su gay. Ja licno nemam nista protiv njih ali konstantno zele ravnopravnost koju i imaju a zapravo je to vec preslo u egzibicionizam. Nisam homofobican jer po mom misljenju ko atakuje gay populaciju i toliko to potencira je latentni gay. A mislim da pvi sto se okupljaju kad je ta parada pa tuku te... to su uglavnom isfrusrirani klinci koji nemaju dzeparacc pa tako nadju sebi zrtvu. Inace ne vidim nimalo da je problem naslov filma ''Poslednji Srbin u Hrvatskoj''. I áj odgledacu kengura jedan dan, zapravo jedno veche ) Ne volim to kad neko forsira npr ''ja sam srbin ili ja sam hrvat ili ja sam bosanac'' isto tako i neko ko potencira da nije ili jeste pripadnik gay populacije. Ima jedna dobra, zapravo po meni odlicna anegdota apropo busanja sa necim. Jeste da je malo skakljivije jer je u pitanju rat koji je na zalost bio na ovim prostorima ali u pitanju je nesto zabavno, barem meni.Daklem..za vreme tog nemilog dogadjaja neko je na teritoriji napisao ''Ovo je Srbija'', da bi dan-dva kasnije ispod bio legendarni grafit na kojem je pisalo ''Jarane ovo je posta'' )))) Ovo sam napisao jer uvek to neko potencira ili da nije ili da jeste pripadnik te gay populacije. Ma navijaci FK Rad oni sve mrze, a da ih skupis sve zajedno mozda nemaju za jednu pljeskavicu )))

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2019 u 21:03
Kad pitam nekoga sa strane, obično se titlovi.com opisuje kao holivudcentrični sajt za filmove i titlove.
I onda ja odgovaram nije imaju oni tamo i titlove za serije (neke),. Onda nastane razglabanje i podastrijevanje dokaza o ovome i onome.

Pa da sam priložim dokaz koji ide meni u prilog da se serije ipak ne ignoriraju, a koji iz nekog razloga već dva mjeseca nije ovdje zaseban članak:
https://www.foxnews.com/entertainment/batwoman-series-ordered-at-the-cw-featuring-ruby-rose-as-first-openly-gay-lead-superhero" rel="nofollow - https://www.foxnews.com/entertainment/batwoman-series-ordered-at-the-cw-featuring-ruby-rose-as-first-openly-gay-lead-superhero
Citiraj 'Batwoman' series ordered at The CW featuring Ruby Rose as first openly gay lead superhero

Objavio: iromafia111
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2019 u 21:04
Gay superheroj će biti "do jaja". LOL

-------------

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2019 u 16:45
Ponekad moze da se stekne utisak, da neko ko nije toliko medijski ''popularan'', na sebe kao skrene paznju ako da izjavu za javnost da je gay. Mislim da je tako nesto degutantno a i demode. Ponovicu, nemam nista protiv te populacije ali konstantno zele nesto sto vec imaju a to su prava a ipak izlazu jednu vrstu egzibicionizma. Pre nekoliko godina, jedna glumica je iznela u javnost da je gay i njena popularnost je od tada pala. Mada bio neko ili ne bio gay, samo neka svoj posao, u ovom slucaju gluma obavlja kako treba, a sad svako ima pravo da radi sta hoce u svoja cetiri zida. Znaci nebitno glumac, muzicar, sportista, doktor... Ponovicu, homofobija je gay latentnost. Jer evo primer, Richard Chembrlen je gay, ali covek iza sebe ima Grof Monte Kristo,Covek pod gvozdenom masko,Shogun,Bornov identitet,Rudnici kralja Solomona...malo li je, a ''neka tamo'' Rubi Rouz...Zivimo u takvom  podneblju gde npr. ko nema nista protiv gay populacije da ce i taj biti napadnut. U prevodu ma bas me briga za gay super heroja i Batwoman jer tematikom to necu gledati. Mada s obzirom da su to nekakvi super junaci zar to nije za decu? E onda ta tema dobija nekakvu drugu pricu ali to nije moj problem ) Moglo bi se vise davati prostora zanru drama a ne sf i fantazije bilo Marvel ili DC.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk