Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Accountant (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Accountant (2016)

The Accountant

The Accountant (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

128 min

Režija:

Gavin O'Connor

Scenarij:

Bill Dubuque

Glavne uloge:

Ben Affleck
  >  Christian Wolff
John Lithgow
  >  Lamar Blackburn
Jeffrey Tambor
  >  Francis Silverberg
Jean Smart
  >  Rita Blackburn
Anna Kendrick
  >  Dana Cummings
Ron Prather
  >  Frank Rice
J.K. Simmons
  >  Ray King
Robert C. Treveiler
  >  Young Chris's Father
Andy Umberger
  >  Ed Chilton
Jason Davis
  >  Neurologist
Jon Bernthal
  >  Brax
Mary Kraft
  >  Young Chris' Mother
Susan Savoie
  >  Dolores Rice
Cynthia Addai-Robinson
  >  Marybeth Medina
Alison Wright
  >  Justine
Seth Lee
  >  Young Chris
Izzy Fenech
  >  Young Justine
Jake Presley
  >  Little Brother

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2018 u 16:27
Odličan 8/10
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2020 u 14:22
Sve, sve ali su smanjili ocenu filma madafaka bedes scenama i reunion scenom.
Bez tih bespotrebnih scena bi bio možda kraći ali još bolji (i realniji) film.
Snajper, čelo, bez pompe.
Ovako ostajem pri staroj oceni i posle drugog gleduckanja na TV-u.
Solidnih 6,9.    

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2020 u 14:31
Bez sumnje zivotna uloga prosecnog glumca Beana Afleka.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2025 u 22:58
eo dolazi dvojka, pa malo o jedinici. ukratko, vrhunski akcioni triler.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2025 u 01:12
Ne ide mi u glavu kome i čemu ta dvojka. Previše godina je prošlo.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2025 u 13:37
Joxer TM, slažem se sa tobom u potpunosti. I ne mislim da je ponestalo ideja u Hollywood-u, nego su se sccenaristi ulenjili ) Na primer isto tako Emilio Estevey planira Young Guns III a to nikako ne bi trebalo da se dira a takođe i režira drugi deo filma The Way od koga je prošlo poprilično godina. I da se nadovežem. Da, kao da su se ulenjili i što se tiče i serija pa tako na primer imamo ''milion''' spin-off serija kao što je nastalo od The Walking Dead ili npr kultne serije Dexter. Recimo jeste Dexter kultna serija ali čemu toliko serija o njemu. Te ovo te ono. A sad da se vratim na filmove. Zar je toliki problem osmisliti nove likove nego nastavci. Zaista čudno. Na primer akcioni filmovi. Ja volim taj žanr, ali dajte malo svežije ideje, ovaj sveti ženu, ova sveti muža, još samo fali da neko sveti komšiju ) Nepotreban je ovaj drugi deo kao i The Way a pogotovu Young Guns koji su kultni westerni oba dela i ;iji sam ogroman fan. Na primer [ta li é da iymisle kad lik Chavez Chavez koga je glumeo Lou Diamond Phillips kaže da je kraj kad ugledaš belog konja, tj. da smrt dolazi po tebe i on ugleda tog belopg konja a glumeće u tom trećem delu, znači nelogično. I isto, piše kako je završio lik koga je igrao Christian Slater a igraće u trećem delu, ponovo, nelogično. To nikako nisu smeli da diraju. I da ponovim, barem neko moje mišljenje, nije da nema ideja i da je ponestalo nego su se scenaristi ulenjili. Pa evo npr skoro je izašao trejler za novi Final Destination Bloodlines. Idu ljudi u tolike delove a sve je na isti kalup. Nije što sam fan oba dela Young Guns ali recimo samo tu ne znate da li će glavni likoovi biti živi dok vi u Die Hard znate da će glavni lik preživeti i da će ubiti glavnog negativca. Isto tako i za Fast and Furious ili Mission Imposssible ili pre recimo Rambo ili Rocky. Zaš taj šablon malo ne promene. Ja ću odgledati drugi deo, sve je to ok, ali trebaće mi malkice vremena da rewind šta je bilo pre )
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2025 u 18:44
Ovaj nastavak može da ima smisla i da ponudi zanimljiv i kvalitetan (novi) zaplet i rasplet, a da li će tako i biti - ostaje da se vidi. Proteklo jeste dosta vremena od prvog dela i to znači da će biti repriziran pre nastavka. Nabasao sam na njega na TV-u barem 15 puta do sada, ali to nije isti ugođaj i nikada prvi nastavak nisam ljudski reprizirao kako zaslužuje. Eto sada prilike.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2025 u 19:06
Videćemo ) Ali da od 200-e pa nadalje da manjka kvalitetnih filmova kao pre, manjka, ali nar4avno, to ne znači da ovaj nastavak neće moći da se gleda. I ok je režiser, Gavin O'Connor i glumačka ekipa, Ben Affleck,Jon Bernthal i J.K. Simmons koji su igrali  i u prvencu ali, baš pre neki dan neko je od ukućana vrteo kanale jer ja to nikad ne radim ) I....Bio je upravo ovaj ''prvenac''. I onako sam bacio oko i iz ove perspektive i ne znam baš da li mi je za gledanje ponovo. Na primer, pre mi je bilo za pogleati opet Changing Lanes kad je Affleck, Ben, u pitanju, a taj je film eto iza 2000-e. Ali, sve u svemu, gledaće se i 'dvojka'' )
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2025 u 19:06
Pardon, pise 200-a a ne 2000-a )
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2025 u 19:28
a da bumo vidli. ako je gledat kolko dugo se nije pojavila statistička slučajnost da nastavak bude jednak ili bolji, možda je vrijeme za to. zadnje što ja znam ili se sjećam je blade runner. ma serem bezveze. nadam se da će bar bit za jednom pogledat i da nije gubitak vremena.
što se scenarista danas tiče, a isto ko i većinom ostali ljudi, u banani.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2025 u 19:42
Vala baš ) ''U banani'' )
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.