Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Accountant (2016)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=83510
Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 14:43
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Accountant (2016)
Objavio: Subtitle fan
Tema: The Accountant (2016)
Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2016 u 22:47
Računovođa (2016)

Žanr: akcija, krimi, drama, triler
Trajanje: 128 min
Država: SAD
Jezik: engleski

Režija: Gavin O'Connor
Scenarij: Bill Dubuque

Uloge:

Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons

Iza maske naizgled dosadnog računovođe Krisa Vulfa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. On radi za teške kriminalce i plaćene ubice. Vulf (Aflek) je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA ofisu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapao je za oko Ministarstvu finansija koje vodi Rej King (Dž.K. Simons), ali sa vremenom počinje da radi za kompaniju unutar koje je Dana Kamings (Kendrik) otkrila finansijsku malverzaciju koja uključuje milione dolara. Nakon knjigovodstvene kontrole, Kris polako razotkriva istinu.

http://www.imdb.com/title/tt2140479/" rel="nofollow">

Preveo/la:
angels

http://novi.titlovi.com/titlovi/the-accountant-244915/" rel="nofollow">

Odgovori:
Objavio: aleksayu
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2016 u 21:26
       Najbolji blockbaster iz Usa ove godine Ben Aflek, glumac skromnih i prosecnih slumackih sposobnosti, je ovom ulogom nadmasio sebe.

Ocena jaka 8-8.5 /10

Dovoljno je reci , da je reziser filma, rezirao dva od tri filma svedske trilogije Milenijum.

Objavio: filips88
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2016 u 22:10
Realno Aflek izbaci svake godine po jedan film ili rezira,ali boli glava,svaki film mu je vrh Thumbs Up

Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2017 u 02:07
Iznenađujuće dobar film. Afleku je ova uloga legla fenomenalno.
Scenario je malo mlak, pogotovu na kraju filma, ali je interesantan i prilično inteligentan.
Film drži pažnju, nisam nijednom pogledala na sat, i već je bio kraj.
Ana Kendrik, iako meni gotivna, definitivno nije bila za ovu ulogu. Nikako mi se nije uklopila u postavljene role.
Sve u svemu, solidan film, vredan gledanja.

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Objavio: Munzeland
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:13
Ništa specijalno. S obzirom na samu ideju, film je morao biti za klasu bolji. Definitivno precenjen. Ocena 6,5

Objavio: Stressman
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:11
Meni se sviđa,jedan od filmova koji nakon gledanja ostaju malo duže u sjećanju.

Objavio: DOSAVKOV
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 00:29
Odličan film.

Objavio: sasapesut
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2017 u 22:01
Odličan

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 01.Srpanj/Jul.2017 u 21:30
Solidan film. Cela glumačka ekipa je uradila odličan posao (sem možda tanke uloge John Lithgow-a). Ben odličan, Ana sexy i odlična (i pored epizodne uloge), J.K. Simmons FBI oldtajmer stereotip, Cynthia Addai-Robinson - više nego odlična.         Preporuka od mene.     

* jedina slaba tačka filma [spoiler]Rambo mother fucker - završna scena. Što je mnogo, mnogo je, čak i uz pancir. [/spoiler]

** i eventualno... [spoiler]kako se lako nađe u bazi podataka 1 čovek. 321 milion i enter... BINGO![/spoiler]       

Zbog gore navedenih nedostataka lična ocena: 6,9.      

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Objavio: beogradski
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2017 u 17:21
Dobar film. Affleck ( Ben ), je ovde i pokazao nesto sto se glumackih kvaliteta tice jer uglavnom nije tako jer je na neki nacin poprilicno limitiran ali cudno je da igra u dobrim filmovima, bilo onim koje je rezirao ili da je neko drugi ( u ovom slucaju, odlicni Gavn O'Connor). U sporednim ulogama, ok rola J.K. Simmons-a, dok to ne mogu napisati za Litgow-a, a i Berthal je mozda mogao bolje, dok je lik Kendrick-ove na neki nacin ''umetnut'' ( u prevodu nebitan ), ali ne bas skroz, dok Tambor-a, koga ima u najavi trejlera, ima kroz flashbackove i zapravo od svih sporednih, ponajpre bi pohvalio ponajmanje zvucno ime, Cynthia Addai-Robinson. I jos jednom pohvala za film i rezisera. Preporucujem.

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2017 u 22:03

Film je izvrstan. A ''linmtirani'' Aflek, je odigrao svoju zivotnu ulogu.

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2017 u 23:15
< ="text" id="hexColValue" value="" size="10" style="cursor: default">

Datum objave: 15.Studeni/Nov.2017 u 23:27
aleksayu, jeste film dobar, mozda i vise nego dobar. Isto tako i jeste mozda jedna od boljih Affleckovih rola, mozda i najbolja, ali mislim da pomenuti glumac pre ima odlicne filmove za pogledati ( bilo koje je rezirao neko drugi ili on sam ), nego sto je on glumac. Evo i ja sam njegov fan i znam da njegovi filmovi uglavnom obecavaju, ali ipak postoji ta neka vrsta limitiranosti kad su  u pitanju glumacki kvaliteti. Npr. i Willis ima dobre ''projekte'' ali i njegova gluma je... Evo jos nesto, npr. po mom misljenju Brad Pitt nema nikakve glumacke kvalitete a cenjeni Anthony Hopkins mi je jednolican.

Objavio: Black Raven
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2017 u 21:47
The Accountant je odličan film a nastavak će biti verovatno 2019-2020 jer trenutno Ben Aflek snima nastavke filmova o Ligi pravde. Ben Aflek je najavio da će igrati glavnu ulogu i u nastavku ali film će morati da sačeka koju godinu do svoje konačne realizacije. Ovaj prvi film je odlično uradjen i bilo bi lepo kad bi bilo snimljeno još nekoliko delova. Moja preporuka i ocena 8,5/10

Objavio: puppet_master
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2017 u 21:49
Znam da mi se svideo prilično, no zbilja već zaboravih toliko toga, hvala na podsećanju, taman bih mogao da ga ponovim. Smile

Objavio: filips88
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2017 u 22:12
Meni jos u kompu nego ove filmove preko 2 sata cuvam za kraj. Vala prvo da pregledam sve filmove koji traju do 100 minuta pa onda te duze :D

-------------
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)

Objavio: Platan
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2017 u 22:45
Dobar, 7/10.

Objavio: zvonko3333
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2017 u 13:19
Ocena 7/10

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2018 u 04:07

Odgledao sam Računovođu koji mi je na prvi pogled izgledao kao dobra kombinacija Rejnmena i Dž.Borna. Odmah da napišem da je film iako nedovršen  iznenađujuće dobar i za svaku preporuku.

Glavati, četvrtasti stoun fejs Aflek je još glavatiji i četvrtastiji u ulozi stoun fejs kilera koji poput Betmena živi dvostruki život. Dotični je najzad dobio ulogu koja mu zbog njegove fizionomije odgovara i na tu kartu je igrao reditelj G.O Konor. Siroti Aflek se ne računa, nije on kriv što je takav.

Da ne davim mnogo, Računovođa poput Betmena preko dana živi mirno svoj japi život koji se preko noći menja iz osnova. Tada postaje borac protiv kriminalaca koji su ja bilo koji način ugrozili njegove klijente. Film je nedovršen i kako mi se čini više je dobar uvod u neku nadolazeću franšizu. Šta će od toga biti videće se. U svakom slučaju ovo je po meni dobar uvod i početak dobrog prijateljstva.

Ljubitelji dobre akcije od mene samo preporuka.

Objavio: Mcdeki
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2018 u 02:38
3\10

Objavio: chiba
Datum objave: 02.Studeni/Nov.2018 u 16:27
Odličan 8/10

Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2020 u 14:22
Sve, sve ali su smanjili ocenu filma madafaka bedes scenama i reunion scenom.
Bez tih bespotrebnih scena bi bio možda kraći ali još bolji (i realniji) film.
Snajper, čelo, bez pompe.
Ovako ostajem pri staroj oceni i posle drugog gleduckanja na TV-u.
Solidnih 6,9.    

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2020 u 14:31
Bez sumnje zivotna uloga prosecnog glumca Beana Afleka.

Objavio: brgljez
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2025 u 22:58
eo dolazi dvojka, pa malo o jedinici. ukratko, vrhunski akcioni triler.

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2025 u 01:12
Ne ide mi u glavu kome i čemu ta dvojka. Previše godina je prošlo.

Datum objave: 01.Travanj/Apr.2025 u 13:37
Joxer TM, slažem se sa tobom u potpunosti. I ne mislim da je ponestalo ideja u Hollywood-u, nego su se sccenaristi ulenjili ) Na primer isto tako Emilio Estevey planira Young Guns III a to nikako ne bi trebalo da se dira a takođe i režira drugi deo filma The Way od koga je prošlo poprilično godina. I da se nadovežem. Da, kao da su se ulenjili i što se tiče i serija pa tako na primer imamo ''milion''' spin-off serija kao što je nastalo od The Walking Dead ili npr kultne serije Dexter. Recimo jeste Dexter kultna serija ali čemu toliko serija o njemu. Te ovo te ono. A sad da se vratim na filmove. Zar je toliki problem osmisliti nove likove nego nastavci. Zaista čudno. Na primer akcioni filmovi. Ja volim taj žanr, ali dajte malo svežije ideje, ovaj sveti ženu, ova sveti muža, još samo fali da neko sveti komšiju ) Nepotreban je ovaj drugi deo kao i The Way a pogotovu Young Guns koji su kultni westerni oba dela i ;iji sam ogroman fan. Na primer [ta li é da iymisle kad lik Chavez Chavez koga je glumeo Lou Diamond Phillips kaže da je kraj kad ugledaš belog konja, tj. da smrt dolazi po tebe i on ugleda tog belopg konja a glumeće u tom trećem delu, znači nelogično. I isto, piše kako je završio lik koga je igrao Christian Slater a igraće u trećem delu, ponovo, nelogično. To nikako nisu smeli da diraju. I da ponovim, barem neko moje mišljenje, nije da nema ideja i da je ponestalo nego su se scenaristi ulenjili. Pa evo npr skoro je izašao trejler za novi Final Destination Bloodlines. Idu ljudi u tolike delove a sve je na isti kalup. Nije što sam fan oba dela Young Guns ali recimo samo tu ne znate da li će glavni likoovi biti živi dok vi u Die Hard znate da će glavni lik preživeti i da će ubiti glavnog negativca. Isto tako i za Fast and Furious ili Mission Imposssible ili pre recimo Rambo ili Rocky. Zaš taj šablon malo ne promene. Ja ću odgledati drugi deo, sve je to ok, ali trebaće mi malkice vremena da rewind šta je bilo pre )

Objavio: ar8c
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2025 u 18:44
Ovaj nastavak može da ima smisla i da ponudi zanimljiv i kvalitetan (novi) zaplet i rasplet, a da li će tako i biti - ostaje da se vidi. Proteklo jeste dosta vremena od prvog dela i to znači da će biti repriziran pre nastavka. Nabasao sam na njega na TV-u barem 15 puta do sada, ali to nije isti ugođaj i nikada prvi nastavak nisam ljudski reprizirao kako zaslužuje. Eto sada prilike.

Datum objave: 01.Travanj/Apr.2025 u 19:06
Videćemo ) Ali da od 200-e pa nadalje da manjka kvalitetnih filmova kao pre, manjka, ali nar4avno, to ne znači da ovaj nastavak neće moći da se gleda. I ok je režiser, Gavin O'Connor i glumačka ekipa, Ben Affleck,Jon Bernthal i J.K. Simmons koji su igrali  i u prvencu ali, baš pre neki dan neko je od ukućana vrteo kanale jer ja to nikad ne radim ) I....Bio je upravo ovaj ''prvenac''. I onako sam bacio oko i iz ove perspektive i ne znam baš da li mi je za gledanje ponovo. Na primer, pre mi je bilo za pogleati opet Changing Lanes kad je Affleck, Ben, u pitanju, a taj je film eto iza 2000-e. Ali, sve u svemu, gledaće se i 'dvojka'' )

Datum objave: 01.Travanj/Apr.2025 u 19:06
Pardon, pise 200-a a ne 2000-a )

Objavio: brgljez
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2025 u 19:28
a da bumo vidli. ako je gledat kolko dugo se nije pojavila statistička slučajnost da nastavak bude jednak ili bolji, možda je vrijeme za to. zadnje što ja znam ili se sjećam je blade runner. ma serem bezveze. nadam se da će bar bit za jednom pogledat i da nije gubitak vremena.
što se scenarista danas tiče, a isto ko i većinom ostali ljudi, u banani.

Datum objave: 01.Travanj/Apr.2025 u 19:42
Vala baš ) ''U banani'' )

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk