Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - king kong tc asteroids
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

king kong tc asteroids

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 21:53
Da, ni meni nije bilo jasno zašto se titlovi nisu ispravno spojili, jer sve napravim kako treba... ali kad imaš film na 2 cd-a i titl za 2 cd-a koji neodgovara tvom filmu, opet nije velik problem jer moraš ispraviti u najgorem slučaju 5-6 minuta filma, tj. onoliko vremena koliko je prvi cd duži ili kraći od prvog dijela prevoda... uf jesam ovo zbaljezgao
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 13:22
ma ovo se jednostavno ne da namjestit,ja sam izbrisao divxe pa sad imam samo spojen film iz ta 2cd-a već pretvoren u dvd format,a ako dođem da titl na drugom cd-u kasni/brza samo par sekundi pomjerim od 2.cd-a koliko treba u subtitle workshopu al onda kasni još 5-6sekundi više,ne znam više šta da radim.a možda je i do frameratea?koliki je fps na divxima od ovog filma?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 14:30
Preostaje ti jedino da ti netko pošalje titl koji je sređen prema toj verziji filma...ja je nažalost nemam...
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 14:41
ma gle,to je titl za tu verziju,na divx-u sigurno i u potpunosti paše al meni neće
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.