| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sicario (2015) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2022 u 12:12 |
|
Bio mi je tek prosečan kada sam ga prvi put gledao, zapravo je utisak bio takav da se zbilja nisam sećao ni radnje, glumaca pa čak ni makar koje scene, za svega nekoliko godina, što je valjda i definicija mlakog utiska.
Kako bilo, nešto bolji doživljaj mi je po ponavljanju filma, tema i dalje kako-tako, pa i ugao iz kojeg joj se prišlo ali su mi glumci održavali pažnju kao i sama umešnost pripovedanja. To sve gde je CIA beskompromisna, brutalna...policajka moralna, kartel naravno i gori...meh. Moglo je i drugačije, ispretumbati uloge, imati makar kakav konkretniji obrt, iznenađenje, no dobro de. Lepo izgleda, dobro odglumljen, umešno vođen, nije teško biti zadovoljan time danas. Avaj, vrhunske priče filmova su ono čega sve više fali meni. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |