Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - American Sniper (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

American Sniper (2014)

American Sniper

American Sniper (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Snajperist

Godina:

2014

Žanr:

biografski, drama, povijesni, akcija, triler, ratni

Trajanje:

133 min

Režija:

Clint Eastwood

Scenarij:

Jason Hall
, Chris Kyle
, Scott McEwen
, Jim DeFelice

Glavne uloge:

Marnette Patterson
  >  Sarah
Bradley Cooper
  >  Chris Kyle
Jason Hall
  >  Cowboy
Ben Reed
  >  Wayne Kyle
Leonard Roberts
  >  Instructor Rolle
Elise Robertson
  >  Deby Kyle
Kyle Gallner
  >  Goat-Winston
Billy Miller
  >  Navy Recruiter
Keir O'Donnell
  >  Jeff Kyle
Reynaldo Gallegos
  >  Tony (as Rey Gallegos)
Troy Vincent
  >  Pastor
Brandon Salgado Telis
  >  Bully (as Brandon Salgado-Telis)
Jason Walsh
  >  Instructor #2
Cole Konis
  >  Young Chris Kyle
Luke Sunshine
  >  Young Jeff Kyle

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2015 u 15:13
Originalno postovano od strane NikolaJe NikolaJe piše:

LOL A ja mislio da ste nečim razbili ekran... ROFLEdit: To i nije tako loše onda. LOL Sad sam video drugu liniju: "Zemljište ovdje okus pas govno." ROFL

Odmah skidam! Dok se ne pojavi BluRay-rip i Bambulin prijevod. Ne želim biti osiromašen za ovo životno iskustvo.
Na vrh
igor29181 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igor29181 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2015 u 21:33
ma to je zbog gluvonemih na engleskom jel verovarno razumeju engleski...lepo je to kad pricaju na engleskom  i citas na engleskom ucis kako se pravilno cita i izgovaraju reci ;) .......salu na stranu ovo je zajebalo vek.... to bi isto bilo kad bi neko stavio film na srpkom jeziku i prevod za srpskiTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueClapClapClapClapClapClapClapClap
Na vrh
Muri86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Muri86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2015 u 02:09
Pozdrav svima.
Uploadao sam prijevod, pretpostavljam da se samo čeka da administratori blagoslove i puste ga na download.
Nadam se da će prijevod zadovoljiti, zbilja sam se potrudio, svjestan sam da ima grešaka, ali vjerujem da su to ipak greškice i da mali broj onih koji će ih i zamjetiti neće biti razočarani.
Isprike što je potrajalo, no, eto, kruh naš svagdašnji je ipak malo bitniji od prijevoda.
Također, obzirom da mi je ovo prvi prijevod, nemojte zamjeriti ako sam napravio neke "tehničke" pogreške, uputite me, rado ću ih ispraviti.
I osvrnut ću se na komentar gospodina Kvrleta koji je unaprijed najavio loš prijevod zbog nekakvog d/l broja... Ne znam jel' se to jede i što bih trebao s time, ali ja sam prijevod napravio samo zato jer mi je neki panj potrgao živce stavivši prijevod za cca 15 minuta filma nakon čega je u prijevodu napisano da želi neku lovu na neki broj računa kako bi mailom poslao ostatak prijevoda. Noge bi mu slomio... :)

U svakom slučaju, uživajte u filmu.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2015 u 10:01
Imas na forumu brda uputstva za sve

Mozes kad si sve preveo da provuces prevod kroz Subtitle Workshop jos jednom i da otklonis sve greske ako ih ima, pa zdravlje kad se pojavi bolji snimak obradis prevod i to je to.
Na vrh
rrepller View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rrepller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2015 u 10:17

Pozdrav,

koliko mi je poznato, ovdje jako pazite da ne objavite ništa što je prošlo kroz google prevodtelj.
Kako to da je onda objavljen engleski podnaslov s obzirom da google prevoditelj "prevodi" retke bez prijeloma i html znakove, konkreno "</i>" na "</ I>"?
Molio bih da kolegi Muri86, unatoč greškama, dadete od mene ocjenu 5 za trud i poticaj za daljnji rad.
Lijep pozdrav svima.
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2015 u 18:53

Muri86, hvala za prevod!!!

Obrađivao sam ga više od 10 sati! Ne mogu ni da zamislim koliko dugo si prevodio, ni da shvatim kako si sve ono čuo... Clap Clap Clap

TITLOVI

Ažurirao NikolaJe - 02.Veljaca/Feb.2015 u 18:53
Na vrh
salicky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salicky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2015 u 20:26
Prevod je ok hvala puno...
Na vrh
boki1997 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boki1997 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2015 u 13:53
Jel film sniman po istinitom dogadjaju? :) 
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2015 u 14:38
film Hurt locker je keva za ovaj... nije lose, al daleko od odlicno... nit je objektivan (sto nisam ni ocekivao, mada je sa Letters from Iwo Jima pokazao da moze da se potrudi kad hoce), nit je realan, nit je pokazao ono sto sam ocekivao - unutrasnji nemir gl. lika ili balansiranje zivota sa porodicom i vojskom, nista od dublje obrade karaktera... pro americka akcijica i to je to
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2015 u 16:36
Film je cista desetka...moze bilo ko sta pricati,ma kakav hurt locker,ovo je mnogo bolje! Ratnia,akcija,drama...ima svega po malo,ali drzi paznju 2 sata.
Na vrh
Eternal97 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Eternal97 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2015 u 01:29
Film i nije nesto kolko su ga hvalili..
Na vrh
Saul Hudson View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saul Hudson Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2015 u 12:35
Odličan film. Pogledao sam ga tri puta i opet ću :)

Film nabijen emocijama, akcijom i dramom. Još jedno remek djelo Clint Eastwooda.
Na vrh
MegaSkot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MegaSkot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2015 u 00:21
USA ubica i emocija.... Thumbs Up
Na vrh
Pilipenda View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pilipenda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2015 u 00:45
Originalno postovano od strane Saul Hudson Saul Hudson piše:

Odličan film. Pogledao sam ga tri puta i opet ću :)

Film nabijen emocijama, akcijom i dramom. Još jedno remek djelo Clint Eastwooda.

Evo i ja sam već na trećem gledanju. Stvarno je Klint opet pokazao kako se prave filmovi. Znači, skoro sam zaplakao kad sam video da je heroja ubila neka budaletina veteran. Msm, koji mu je to fazon, da iz čista mira ubije  Krisa i sjebe život njegovoj predivnoj ženi. Nadam se da će ga stići ruka američke pravde.

Da, što kažeš, film je baš nabijen. Jedva sam izdržao, koliko je to bilo tako nekako, uzbudljivo i nabijeno.  Jedan mpj drug, budala, kaže da mu je film  glup i dosadan, prazan i patetičan, ali to je zato što je taj drug kreten.

Nadam se da će pre smrti Klit snimiti film o Krisu kako stoji na vratima raja i brani da u njega ne udju bombaši samoubice, kojima je takođe, uz raj obećano i 77 devica. Neka ih Kris pojjebe sve u inat Abu Musabu Al Zarkaviju...

Ažurirao Pilipenda - 17.Veljaca/Feb.2015 u 00:48
Мисли храбро, осети слободу!
Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2015 u 01:51
Je l' se vi to šalite da ste ga gledali tri puta ili stvarno niste normalni? grin

Originalno postovano od strane NikolaJe NikolaJe piše:

Film The Crusades (1935) je čekao prevod 80 godina. A neki ljudi su čekali prevod za njega 20-30 godina...

grin

Još nisi instalirao f.lux?

u.to/ewM5Dg
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2015 u 03:28
Kome se svideo The Hurt Locker (2008) - obavezno neka pogleda i ovaj nastavak koji bi mogao da se zove: The Hurt Locker 2 - American Sniper (2014).

Predmet: Klasična vojna propaganda.

Broj nominacija Oskara: 6.
Osvojeno Oskara: 3.

Oskar za:

1.najbolji film,
2.najbolji glavni glumac - Bradley Cooper.
3.Najbolja montaža zvuka.

Lična ocena: 0,0 (nula)

Sve najbolje.
Danilo Naissus

Ažurirao Danilo-Naissus - 17.Veljaca/Feb.2015 u 03:53

Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2015 u 11:54
I konačno je izašao dobar snimak. Meni je odličan.

1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT  Smile

Ažurirao NikolaJe - 17.Travanj/Apr.2015 u 12:28
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.