Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Upute za izradu i sinkronizaciju prijevoda
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Subtitle Workshop - problemi sa slikom, tonom, kodecima...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Subtitle Workshop - problemi sa slikom, tonom, kodecima...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 121314
Korisnik
Poruka
Vic Mackey View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vic Mackey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2023 u 12:38
Pozdrav svima! Nisam nov na forumu, preveo sam gomilu filmova, ali sam napravio pauzu u prevodjenju i koriscenju SW od jedno destak godina!Smile Elem, u "moje vreme" je postojao samo .avi fajl, a sada imam problem sa ucitavanjem .mkv i .mp4 fajlova u SW. Nemam instalirane kodeke, koristim VLC plejer za gledanje filmova/serija. Verovatno negde na temi postoji odgovor za moj problem, ali bih vas najljubaznije zamolio da mi neko odgovori sta treba da uradim da bih mogao da ucitavam .mkv i .mp4 u SW. Verovatno trebam instalirati neki codec pack ili tako nesto? Hvala...
Na vrh
MihovilBiro View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj MihovilBiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2023 u 13:11
Originalno postovano od strane Vic Mackey Vic Mackey piše:

Pozdrav svima! Nisam nov na forumu, preveo sam gomilu filmova, ali sam napravio pauzu u prevodjenju i koriscenju SW od jedno destak godina!Smile Elem, u "moje vreme" je postojao samo .avi fajl, a sada imam problem sa ucitavanjem .mkv i .mp4 fajlova u SW. Nemam instalirane kodeke, koristim VLC plejer za gledanje filmova/serija. Verovatno negde na temi postoji odgovor za moj problem, ali bih vas najljubaznije zamolio da mi neko odgovori sta treba da uradim da bih mogao da ucitavam .mkv i .mp4 u SW. Verovatno trebam instalirati neki codec pack ili tako nesto? Hvala...

Pozdrav. Da, točno. Instaliraj K-Lite kodeke (full install) i imaš video na stranici 13, ali svejedno ću ga zalijepit i ođe. Samo prati taj video.

Na vrh
Ispravljac14 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2025 u 23:14
Nadam se da mi neko može pomoći...2-3 nedelje nisam sređivao titl i sad kad sam hteo da ga ubacim u SW piše BAD SUBTITLE OR AN UNSUPPORTED FORMAT Shocked Ne znam kako se to pojavilo, ubacim engleski njega učita. Ubacim u VLC ni tamo neće. Ima li negde taj fajl da se iskopa kad je zadnji put sačuvan da ga povratim?
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2025 u 23:23
Originalno postovano od strane Ispravljac14 Ispravljac14 piše:

Nadam se da mi neko može pomoći...2-3 nedelje nisam sređivao titl i sad kad sam hteo da ga ubacim u SW piše BAD SUBTITLE OR AN UNSUPPORTED FORMAT Shocked Ne znam kako se to pojavilo, ubacim engleski njega učita. Ubacim u VLC ni tamo neće. Ima li negde taj fajl da se iskopa kad je zadnji put sačuvan da ga povratim?

Vidi gde ti čuva bak fajlove - to je kopija titla, samo promeniš ekstenziju u srt.
Nadam se da si podesio da automatski pravi kopije na minut, 5, 10...

Ako ne možeš da ga nađeš, mada bi morao da negde postoji, onda otvori sam notped i vidi kako izgleda.
Ili ga otvori u Subtitle editu, on uglavnom može da "popegla" ono što SW ne čita.
Ako ni to ne uspe, stavi na sendspejs, da vidmo u čemu je problem.

I što ne praviš kopije tokom rada i čuvaš na nekom posebnom mestu?
Stalno to ponavljam, ali džaba LOL
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2025 u 13:20
Pa on je Ispravljač, ne Kopirač.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2025 u 21:15
Sad sam samo Iznervirač 😌
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2025 u 23:18
Ode ti u ponavljače - aj, Jovo nanovo LOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2025 u 20:24
ConfusedDisapprove
Na vrh
runawaySB View Drop Down
Translator
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj runawaySB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2025 u 16:27
Pozdrav svima.Smile
Dugo nisam ništa prevodila i sada bi htjela opet početi prevoditi. U međuvremenu sam promjenila laptop i nikako ne mogu instalirati Subtitle workshop. Link koji nudite mi "ne radi". Možete li mi pomoći kako da ga instaliram?
You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2025 u 17:08
Pozdrav D, pa di si ti? 🙂

Nije bilo online prevoditelja, valjda će ti pomoći neko već, veze ti ja sa time nemam, prevodim sasvim druge stvari, na bitno drugačije načine, ne akam se filmovima/serijama/SW-om, tek ti pravim malčice društvo dok se ne pojavi neko normalan 😂😂😂
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2025 u 17:55
Kolko vidim, ovaj link radi. Imaš verziju 6 i 2,51.

Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2025 u 20:44
i dodaj k-lite codec pack, ako nema ili 
ako nedostaje slika u SW. 
Neki stavljaju cccp, ali k-lite znam da radi.
Na vrh
runawaySB View Drop Down
Translator
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj runawaySB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2025 u 18:32
Hvala na odgovoru. 
Smile
linkovi za sub.work. neće da se instaliraju do kraja. počne instalirati i izbaci mi nekakvu grešku.
Ne znam,možda je do verzije windowsa ili nešto nemam instalirano da bi ga mogla skinuti.

You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2025 u 20:47
Lijepo instaliraš Subtitle Edit i uživaš u prevođenju.
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2025 u 08:56
Ili probaj portable verziju koja se ne instalira.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 121314
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.