| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Drive (2011) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Rocky75
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Budale i pečurke se ne sade, same niču Pridružen: 24.Rujan/Sep.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1723 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2013 u 16:16 |
|
Došao je na red i ovaj film da se pogleda. Nikako nisam u stanju
da svedem utiske o filmu. Režiser je ili genije-inovator ili... sa svim onim slowmotion efektima i snimcima u kojima nema ama baš nikakve radnje, gde glumci samo stoje i ne prozboravaju, više puta sam mislio da sam pritisnuo pauzu. ![]() Na momente je gotovo pretežak, prebrutalan, nema nikakvu konstantu, sem njihove ne dorečene ljubavi. U nekoliko sekundi od mrtvog momenta filma do krvave akcije, krvi do kolena... Jedno je sigurno, neću ga ponovo gledati. |
|
|
Brigada žandarmerije pronašla i zapalila 2 hektara pod marihuanom, nakon čega su objavili da su oni sada divizija i da kreću u svemir da pohapse Pokemone!
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2016 u 22:17 |
|
Slazem se sa Fokanom. Film je zesce ranje. Na znam sta su i gde gledali u filmu, ljudi koji su ga hvalili. Ocigledno su odrasli na blockbasterima i to americkim, i vidim da ne poznaju prethodne filmove
Refina, kao na primer ingenioznu trilogiju Pusher, prema kojoj su filmovi ispraznog Martina Scorciza, malo dete. Nicolas odkada se prodao u Americi, i otisao da pravi filmove, izgleda nema nazalost vise sta da kaze. Zivi dokaz, je njegov sledeci film posle Drive pod nazivom,Samo bog prasta sniman u Tajlandu, koji je djubre kakko se retko srece. Na festu je iz Sava centra, izaslao pola sale!? Tuzno je kada se reditelj pogubi u svojoj estetici, i ne obraca se ljudima, nego pravi filmove za sebe.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2016 u 22:25 |
|
Bravo Fokane,
Odusevljen sam vasim komentarem u vezi filma Drive. Morao sam i ja da tamo, posle vas, malo ,,seljackil,, lanem. Citajuci ovde filmski nepismene ljude, cesto puta sam se pitao da li sam ja lud ili oni. Vidim na moju srecu da nisam usamljen u svojim kriterijumima i ocenama kad je u pitanju film. Pozdrav Aleksa p.s. Ako vas interesuju ozbiljne filmske preporuke tu sam a mozete i vi da nesto preporucite, ako zelite.
|
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2016 u 15:32 |
|
Pročitam često intervju sa dotičnim, mislim da on tek sad snima filmove kakve je uvijek htio da snima, vjerovatno će i taj Neon Demon biti sličnog stila.
Pare kaže od filmova ne zarađuje nego uglavnom od reklama, taj Only God Forgives je snimljan u Bangkoku jer ga drugačije nisu mogli izfinansirat. Tako da ja kontam da to radi za svoju dušu i uglavnom to voli mali kult ljudi. Teško da neka šira publika voli filmove poput Valhalla Rising, Only God forgives, ajd Drive bi možda i mogao proći... |
|
|
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2016 u 17:34 |
|
Vanhala je umetnisko delo, i ne moze se trpati u isti kos sa Samo bog oprasta i blockbusterom Drive.
A sta je sa remek delima U Kiji jedu pse prvi i drugi deo, trilogijom Pusher. To niko ovde ne spominje, jel gledao neko uopste!? Pogledacu Neon demon, ali se unapred bojim, da covek vise nema sta da kaze. Isto mislim za Kopolu i Scorciza, njihov poslednjii filmovi su smesni.....Pregazilo je vreme matorce. |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2016 u 17:34 |
|
Pardon, film U Kini jedu pse prvi i drugi deo.
|
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2016 u 11:28 |
|
Ma ok, gledao sam Pushera, U Kini jedu pse, doduše davno, iskreno najbolje mi je legao njegov film Bronson. Nego te filmove sam spomenuo jer su stilom slični. Čovjek koji gleda Only God Forgives naslijepo bez da išta zna vrlo lako će pogoditi:"Gle, ovo je isti onaj režiser što je radio Valhalu."
Ne znam što forsiraš da su blokbasteri kad uopšte nisu naklonjeni publici, nego više neko izdrkavanje simbolikom i fotografijom. Mogu jedino biti blokbasteri zbog glumaca ali to ništa ne znači... |
|
|
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2016 u 12:34 |
|
Gledao pre par godina "Samo fan oprašta" i "Drajv" i "Sve dobre stvari".
I danas me oblije ladan znoj kad se setim tog straćenog vremena. Rajan je sazrevao kao glumac, od (solidnog) Murder by Numbers (2002), preko (odlične) Beležnice (2004), (ispodprosečnog) Lars ima devojku (2007) do EXTRA Crazy, Stupid, Love. (2011) i možda najboljeg filma "Martovske ide" (2011). A onda je postao ultra slavan, superstar, slava i supstance su počele da deluju i počeo je da ne bira šta će da snima već ajde, daj šta daš pa makar bilo i PURE SHIT od filma. Ista priča važi i za ogromnu većinu u Holivudu. Parola je "bitno je da snimam i da me publika vidi, je#eš scenario i kvalitet filma". A publika po staroj slavi gleda film samo po tome ko glumi.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2016 u 12:52 |
|
Rajan je za mene slab glumac.
Ne znam sto ga je uopste Nicolas refn angazovao za shit filmove drive I only good forgives. Sve se uklopilo ,losi filmovi,slaba prica,loz obzir glumac. Naprimer robijas iz filma drive izgleda kao cepanica. |
|
![]() |
|
bracaco
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2018 u 20:01 |
|
Nekako bledunjav ukus i radnje i glume, nisam oduševljen filmom.
|
|
![]() |
|
ernad-fakic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2020 u 15:45 |
|
Masterpiece
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2020 u 01:34 |
|
Drive (2011) N.Refna me je bukvalno vratio u dekadu kad su se snimali
možda najbolji filmovi u istoriji.Mislim na sedamdesete godine prošlog
veka isto kao što mislim da neke stvari koje sam video nisu nimalo
slučajno tu. Jedina veza sa današnjim vremenom su mobilni telefon i novi
modeli kola,za sve ostalo je u ovom filmu vreme stalo. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |