Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Satsujin Douga Site aka Death Tube (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Satsujin Douga Site aka Death Tube (2010)

Satsujin Douga Site

Satsujin Douga Site (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Satsujin Douga Site

Godina:

2010

Žanr:

drama, triler, horor

Trajanje:

117 min

Režija:

Yôhei Fukuda

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2010 u 12:31
Originalno postovano od strane Timbo_NP Timbo_NP piše:

"slurp slurp" koje bukvalno znaci srkanje i ostalo a njima u tim trenucima ne pada na pamet za hranu a kamoli da jedu i uzivaju
A bilo je takvih gluposti i u mom prevodu za Psycho Shark....lik kolje,ubija devojku a ona mu kaze: "Pomozi mi" ...mislim..... i jos malih sitnih milion gresaka,ali sve sam to sakrio LOL
Na vrh
Timbo_NP View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Timbo_NP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2010 u 18:22
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

Originalno postovano od strane Timbo_NP Timbo_NP piše:

"slurp slurp" koje bukvalno znaci srkanje i ostalo a njima u tim trenucima ne pada na pamet za hranu a kamoli da jedu i uzivaju
A bilo je takvih gluposti i u mom prevodu za Psycho Shark....lik kolje,ubija devojku a ona mu kaze: "Pomozi mi" ...mislim..... i jos malih sitnih milion gresaka,ali sve sam to sakrio LOL

LOL al meni ovo prvi film pa sam hteo bukvalno sve da prevedem i da ne ostavim ama bas ni jednu rec neprevedenu Big smile  i onda sam mislio da ja negde gresim ili nesto ne umem,ne razumem ali ko zna,mozda je i onaj sto je preveo na engleski gresio nesto Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,269 sekundi.