| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sinhronizacija prevoda - DivX Land Subtitler |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72506 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 23:18 |
|
Označiš kompletan titl (klik na prvu liniju + shift i klik na zadnju), pustiš film i pauziraš kad izgovori prvu liniju, pritisneš "alt + M" i čitav titl ti se pomakne. Nakon toga "save" i to je to. Druga varijanta je da izračunaš koliko titl kasni (npr. dvije sekunde), pritisneš "ctrl +D" i uneseš za koliko želiš pomaknuti titl. Ne zaboravi izabrati "for all subtitles".
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
SASA PESIC 65
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Zemun - Srbija Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 23:33 |
|
Hvala za savet
. . ako nije kasno postavio bih jos jedno pitanje? Posedujem original DVD koji je vremenski malo zbog koriscenja ostecen te dolazi da mi DVD plajer ponekad zabaguje, zapravo davao sam film na gledanje te su ga drugi ostetili a kada sam pokusao da ga kopiram i DVD discripterom, i Shrinkom i preko NERA ni u jednom delu i pored operacije koja je trajala i po 24 h nije uspeo da ga do kraja procita i kopira. Da li postoji neki program koji bih tu ispravku mogao uraditi pa makar ga i za neko vreme i skratio na tim mestima gde je ostecen. Film je dosta star a i pokusavao sam ga pronaci kod nas nikada nije ni bio a ja sam ga doneo iz Spanije 84 godine. Jos jednom vam se zahvaljujem, s drugarskim pozdravom... Resio sam da kolekciju nikome ne dajem.
|
|
|
Pesic
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72506 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2011 u 23:37 |
|
DVD Decrypter, Alcohol 120%, Daemon tools ili bilo koji drugi program koji može napraviti "image" diska, ali nijedan nije svemoguć. Sve ovisi koliko je oštećenje.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2011 u 00:01 |
|
Jedina mogućnost je da nađeš rezač ili čitač koji bi možda uspeo da pročita tako oštećen disk.
Programi uglavnom nemaju nikakve zasluge za čitanje, ma šta tvrdili, oni samo iznova i iznova ponavljaju čitanje oštećenog dela, sve zavisi od čitača. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |