Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Doom3???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Doom3???

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
božo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2004 u 22:33
ma meni je dobra samo što mi šteka malo
Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2004 u 14:08
Originalno postovano od strane božo božo piše:

ma meni je dobra samo što mi šteka malo

meni obratno!
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2004 u 23:29
ima li iko no cd crack jel san instalira novi patch i sad mi neče da pokrene bez cd a neman ga u sebe
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2004 u 23:29
Ja imam image pa sam sa nero image driveom to sredio ali nemam no cd....
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2004 u 13:31
Igra je dobra, ništa posebno osim grafike -out of this world-;bolja igra od Farcry-a u svakom slučaju.Ima i jebenu atmosferu.
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2004 u 13:36

Originalno postovano od strane žile žile piše:

Igra je dobra, ništa posebno osim grafike -out of this world-;bolja igra od Farcry-a u svakom slučaju.Ima i jebenu atmosferu.

u svakom slučaju mi je punooo bolji Far Cry.

Ažurirao elkaz
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Kil'jaeden View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kil'jaeden Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2005 u 22:40
Ja sam ju ek sad počeo igrati , nisam neki obožavatelj horora , svaki čas se prestrašim nečeg u igri

Inače , igra rula , grafika je super , priča isto nije loša , jedino mi je jadno što stalno moram izmjenjivati svjetiljku i oružje ,ali ajde , čovjek se navikne . Creaturei su super kao i sam lik ...

Ažurirao Kil'jaeden
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,166 sekundi.