Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Registracija novog člana
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava


Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Registracija novog člana


Pravila Foruma

ILI

Pri odabiru vašeg korisnickog imena molimo koristite iskljucivo latinicna slova. U suprotnom, iz tehnickih razloga, bit cemo prisiljeni deaktivirati Vaš racun. Hvala Vam na razumijevanju!

Ukoliko se slažete sa navedenim pravilima kliknite na 'Accept' (prihvatam) taster na dnu stranice, a ako ne - kliknite na 'Cancel' (otkaži) taster.

Kada se registrujete od vas se traži nekoliko informacija, od kojih je vecina opcionalna, i sve što date od informacija se smatra javnom informacijom.

Ovaj forum, jasno je, ne smete koristiti za narušavanje tude privatnosti, postovanje bilo kakvog materijala vulgarnog, pogrdnog, netacnog, uznemiravajuceg, šovinistickog, preteceg sadržaja, za izazivanje mržnje, atakovanja na seksualnu orijentaciju, ili kršenje bilo kog zakona. Takode, ne smete postovati bilo kakav autorski materijal koji nije u vašem ili vlasništvu nekog od vlasnika foruma.

Iskljucivo vi snosite apsolutnu odgovornost za sadržaj vaših poruka, i u slucaju klevetajuce poruke, a u cilju zaštite foruma dužni ste nadoknaditi štetu oštecenoj strani. Takode zadržavamo pravo da svaku informaciju o vama koja nam je dostupna u slucaju eventualne pravne intervencije oštecene strane.

Iako objavljene poruke nisu pod odgovornošcu ovog foruma, i ne snosimo odgovornost za bilo kakav tekst u postu bilo koje poruke, zadržavamo pravo na brisanje poruke iz bilo kog razloga. Ako smatrate da je bilo kakva poruka nedopustiva, molimo kontaktirajte forum putem emaila.

Osobe mlade od 13 godina mogu pratiti rad foruma iskljucivo uz prisustvo jednog ili oba roditelja. Ukoliko imate manje od 13 godina NE MOŽETE koristiti ovaj forum. Nemojte se registrovati ako ste mladi od 13 godina.

Registrujuci se na ovaj forum, procitali ste gore navedena pravila i složili se da poštujete pravila i politiku foruma.


Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,078 sekundi.