Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Doom3???

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Igrice
Opis foruma: Za sve ljubitelje igara: ovo je pravi forum za vas.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=3391
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 23:54
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Doom3???
Objavio: eXecutioner
Tema: Doom3???
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2004 u 22:07
ima li tko ili ce ga nabaviti uskoro? javite da razmjenimo...

hvala

Odgovori:
Objavio: žile
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2004 u 19:58
Kao ima ga Amstel.Ja mislim da je to isto neka beta ili nešto jer nema ni na gamer.hr ni u pcplayu recenzije.Igra je odgađana 2 godine bogte mazo kad izađe pričat će se danima o tom...

Objavio: Challanger
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2004 u 21:12
Ja sam ga igro u igraoni kod sebe na kvartu igra je na 3 cd-a,i trebo bi mi lik sprzit sljedeci tjedan

Objavio: jackass
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2004 u 22:51

Originalno postovano od strane žile žile piše:

Kao ima ga Amstel.Ja mislim da je to isto neka beta ili nešto jer nema ni na gamer.hr ni u pcplayu recenzije.Igra je odgađana 2 godine bogte mazo kad izađe pričat će se danima o tom...

Ja sam na gameru citao da je igra izasla i amstek ima full verziju.

-------------
www.privlakajackass.tk

Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2004 u 23:01
u hrvatskoj formalno jos nije izasla trebala bi u prodaju za 2 mjeseca

Objavio: eXecutioner
Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2004 u 10:58
da, original... ali mislim da cemo se zadovoljiti sa piratskom verzijom... ;)

Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2004 u 20:29
Da al meni igra nije nes posebno

Objavio: jackass
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2004 u 19:24

Originalno postovano od strane Challanger Challanger piše:

u hrvatskoj formalno jos nije izasla trebala bi u prodaju za 2 mjeseca

U prodaji je za tijedan dana.

-------------
www.privlakajackass.tk

Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2004 u 13:49

Sad sam i ja vido da je izašla.Dugo nisam bio na gameru pa sam se zajebo.Još je i dobro prošla,ja bi je rušio -20% zbog 2 i pol godine kašnjenja,al očito da je to trend u gamerskoj industriji.Nije čudo da Challenger kaže da nije ništ posebno,jer jasno je da igra uopće nema priču te kao takva brzo dosadi...Ipak ako je netko ima a da je za RAZMJENU neka mi javi na pm.

Pozdrav

Objavio: Bikonja
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2004 u 10:16

Doso sam jucer s lana i sprzio je frend igru ali mu je trzala pa ju nije puno igro, ali meni se tak i onak ne s vidja pa nisam sprzio...

Ali imam 10 minuta pjeske do njega tak da sam se zaletim do njega, sprzim i imam i ja... :)

Al je grafika pre pre pre prejebena a vidio sam sve na low. Kak je onda tek sve na high :)

-------------
Kad narastem, bit cu normalan...

Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2004 u 18:17

A jebote neću ja da jedini budem bez igrice!!!Jel ima tko da bi se trejdo,imam većinu boljih igara do prije mjesec-dva dana pa nek mi se na pm javi sa svojim eventualnim željama...Hvala

Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2004 u 12:22

Jel imas CSI: Dark motives?

-------------

Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2004 u 18:09

Nemam,poslat ću ti popis pm-om.Možda nađeš nešto zanimljivo.

Objavio: KoVa
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2004 u 01:04
evo dobio sam i ja doom 3 ali ga još nisam intalirao bum vam valda javio moju ocjenu igrice

-------------
"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]

Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2004 u 09:21
Ocjena je da prica suxa, grafika je jebena, gameplay je ok.... manje vise tak nes.. to mogu vec sad reci a sad kad si kupim 9600 Pro onda cu nazicat frenda da dofura pa cu isprobat igru...

-------------

Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2004 u 18:10

Eto, ja instaliro doom3, upaljio i off we goo....

Ajmo sad malo ozbiljno... Prva stvar je naravno da je igra zahtjevna... Oke, ima jedna caka (frend je to odma stavio nisam ni vidio dal je stvarno to poboljsalo ili ne) da u config fileu povecate cache pa bolje radi igra za cca 30% (sve to frend stvio i reko... kog zanima napisem di tocno sta napisati). Igro sam igru onda nahigh pa kasnije na medium (ne vidim velke razlike... malko manje (jako malo manje) trza na medium, a grafika mi se cini ista). I igram ja tako i dobro aj... Prodjem jedan dio igre i reko aj dosta, sto zato sto ce mi srce otkazat, sto zato jer je vec dosadna igra... Dakle, radi se o tome da igra zapravo osim grafike i bezbroj cimova ne nudi puno vise. Naravno ima jos nekih stari... Npr. interaktivnost je oke... Inace, prica je bezveze. Necu prepricavat, ali mogu vam reci da je manje-vise klisej... Ludi znanstvenik, stigli demoni, pokolji sve i pobijedio si (taj je stil). Sto se tice cimova... Uff, kao sto se to i na grafici vidi, tu su puno radili. Sta te moze vise cimnut nego hodanje uskim hodnikom pa dodjes do stepenica a mrak je i imas jednu jadnu slabu bateriju ali ipak dovoljno da posvjetlis one stepenice metalne ispred sebe koje su jedino sto ima prostora koji ne vidite (mislim na onaj prostor izmedju stepenica i poda) dakle nema nikakvih kutija, uglova, nicega di bi se nesto moglo sakrit i sad vi lijepo onak uzdahnete ah aj malo predah kad se priblize tim stepenicama i odjednom iz unutrasnjosti ih neki ogroman demon savi i izleti iz njih i skoci vam na facu dok cijelo vrijeme na vezi imate pitaj boga koga (svako malo ta osoba na drugoj strani cujete da crkne, ali svako malo ponovo cujete kak neko crkava) i tam vam se deru u uho ono aaaaaaaaaaaaa umirem a vadi mi utrobu gleda sta sam jeo aaa tako da se lagano cimnete hopa sa stolice i malo vam fali da gadjate prekidac kompjutera necime samo da se ugasi... No, sto vam igra jos nudi? Nista posebno zapravo... Ali eto, ko voli nek izvoli.... (Btw, ne preporucam igru mladjima od 30 i starijima od 29,5 ;D)

-------------

Objavio: Mate
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2004 u 22:36
dobra preporuka!

Datum objave: 08.Rujan/Sep.2004 u 08:54
Hehe. Ma ko voli nek izvoli, ali osobno mislim da jedino grafika (tu cemo uvrstiti i onaj svako svjetlo ima svoj izvor style) i cimalice zasluzuju thumbs up, ali igra u cijelosti gledana mi bas i ne cini se ko prava igra koja bi bila bolja od svih ostalih za 200%.

-------------

Objavio: božo
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2004 u 21:23
imam je ja ako ko treba nek viče

Objavio: elkaz
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2004 u 21:25
I ja sam nabavio i nije mi bas neka, dobra grafika ali nije to tip igre koju ja volim!

-------------
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Objavio: božo
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2004 u 22:33
ma meni je dobra samo što mi šteka malo

Objavio: Mate
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2004 u 14:08
Originalno postovano od strane božo božo piše:

ma meni je dobra samo što mi šteka malo

meni obratno!

Objavio: Kakaroto
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2004 u 23:29
ima li iko no cd crack jel san instalira novi patch i sad mi neče da pokrene bez cd a neman ga u sebe

Datum objave: 20.Rujan/Sep.2004 u 23:29
Ja imam image pa sam sa nero image driveom to sredio ali nemam no cd....

-------------

Datum objave: 23.Rujan/Sep.2004 u 13:31
Igra je dobra, ništa posebno osim grafike -out of this world-;bolja igra od Farcry-a u svakom slučaju.Ima i jebenu atmosferu.

Objavio: elkaz
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2004 u 13:36

Originalno postovano od strane žile žile piše:

Igra je dobra, ništa posebno osim grafike -out of this world-;bolja igra od Farcry-a u svakom slučaju.Ima i jebenu atmosferu.

u svakom slučaju mi je punooo bolji Far Cry.

-------------
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Objavio: Kil'jaeden
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2005 u 22:40
Ja sam ju ek sad počeo igrati , nisam neki obožavatelj horora , svaki čas se prestrašim nečeg u igri

Inače , igra rula , grafika je super , priča isto nije loša , jedino mi je jadno što stalno moram izmjenjivati svjetiljku i oružje ,ali ajde , čovjek se navikne . Creaturei su super kao i sam lik ...

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk