Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei (1996)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei (1996)

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei (1996)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1996

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

90 min

Glavne uloge:

Erdogan Atalay
  >  Semir Gerkhan
Gottfried Vollmer
  >  Dieter Bonrath
Dietmar Huhn
  >  Horst Herzberger
Daniela Wutte
  >  Susanne König
Charlotte Schwab
  >  Anna Engelhardt
Katja Woywood
  >  Kim Krüger
Niels Kurvin
  >  Hartmut Freund
Katrin Heß
  >  Jenny Dorn
Carina Wiese
  >  Andrea Schäfer
René Steinke
  >  Tom Kranich
Tom Beck
  >  Ben Jäger
Carina Wiese
  >  Andrea Gerkhan
Erdogan Atalay
  >  Kriminalhauptkommissar Semir Gerkhan
Daniel Roesner
  >  Kriminalkommissar Paul Renner
Mark Keller
  >  André Fux

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Anketno pitanje: Da li bi voljeli gledati Cobru 11?
Izbor Glasova Statistika ankete
4 [36,36%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
1 [9,09%]
0 [0,00%]
6 [54,55%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Vanna13 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vanna13 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2011 u 16:34
a kako ja mogu doci do tih 20 sezona?? :)
Normal people scare me x)
Na vrh
mujjo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mujjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2011 u 16:28

pozz

možda sam okasnio sa pitanjem ,ali živo iteresuje odakle skinutiu ovu seriju..........titlovi integrisani bi bili super!!

ibnibro@hotmail.com
Na vrh
haris-husic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj haris-husic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2011 u 12:55
jel ima gdje titlova za 28 i 29 sezonu na njemackom ,engelseskom ili na nasem jeziku ?
Na vrh
marinkohorta View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marinkohorta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2012 u 13:44
vidim da je tema dosta davno otvorena, ali tek sam je sada vidio

ima li još nekoga za prevođenje, ja sam zainteresiran, ali ako će mi se još netko pridružiti :)
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2012 u 13:51
Ti doprinesi koliko možeš. Nema puno ljudi koje rade titlove, a posebno onih koji znaju njemački.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marinkohorta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2012 u 15:47
ne znam ni ja baš njemački perfektno, pa sam mislio da mi još netko pripomogne tko baš dobro zna, ja bi odradio ovaj ostalio dio pravljenja titla napravio (posao u MS-u)
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2012 u 15:52
mogu se nabaviti dosta epizoda sa zalijepljenim domaćim titlom, ako želiš možeš ih prekucavati na dvdripove.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marinkohorta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2012 u 15:55
pa koliko ja znam svi linkovi za te epitode su mrtvi...
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2012 u 16:00
u pravu si, možda jedino ima po t0rrentima, kao whr
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marinkohorta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2012 u 16:05
meni je u cilju prevoditi epizode koje kojih nije bilo na RTL-u, od 1. do 4. sezone
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2012 u 16:12
čak i ima uploadana jedna epizoda :)

http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=Cobra%2011%20&jezik=

evo ovdje bugarskog za s07e18

http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3331399/alarm-fur-cobra-11-die-autobahnpolizei-hu

to je sve dostupno preko javnih stranica.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marinkohorta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2012 u 16:33
hvala za ovo što si našao, ja sam sad skinuo s01e01 i polako počeo prevoditi, nadam se da će mi se još netko pridružiti, morat ću potražiti pomoć i na prijevodi-online :)
Na vrh
zkosca39 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkosca39 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2012 u 22:00
Originalno postovano od strane marinkohorta marinkohorta piše:

hvala za ovo što si našao, ja sam sad skinuo s01e01 i polako počeo prevoditi, nadam se da će mi se još netko pridružiti, morat ću potražiti pomoć i na prijevodi-online :)

Za kad bi to bilo gotovo!?Mislim kolko ti vremena treba da prevedeš!?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.