Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Srpski Film (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Srpski Film (2010)

Srpski film

Srpski film (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Srpski film

Godina:

2010

Žanr:

misterij, triler, horor

Trajanje:

104 min

Režija:

Srdjan Spasojevic

Scenarij:

Aleksandar Radivojevic
, Srdjan Spasojevic

Glavne uloge:

Slobodan Bestic
  >  Marko
Lena Bogdanovic
  >  Doktorka
Lidija Pletl
  >  Jecina baka
Srdjan 'Zika' Todorovic
  >  Milos (as Srdan Todorovic)
Sergej Trifunovic
  >  Vukmir
Katarina Zutic
  >  Lejla
Jelena Gavrilovic
  >  Marija
Marina Savic
  >  Prostitutka
Ana Sakic
  >  Jecina majka
Miodrag Krcmarik
  >  Rasa
Tanja Divnic
  >  Vaspitacica
Nenad Herakovic
  >  Cuvar 1
Luka Mijatovic
  >  Stefan
Carni Djeric
  >  Cuvar 2 (as Carni Deric)
Andela Nenadovic
  >  Jeca

Odgovori Odgovori Stranica  <1 91011
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 18:18

BBC: "Srpski film"-cenzurisani film decenije

Kontroverzni "Srpski film" režisera Srđana Spasojevića postao je film sa najviše isečenih scena u poslednjih 16 godina, objavio je Britanski odbor za klasifikaciju filmova.

Iz mračnog trilera koji obiluje uznemirujućim scenama seksa i nasilja, uklonjene su četiri minute i 11 sekundi sadržaja. Prethodni rekord držao je indijski film "Nammavar", iz kojeg je 1994. godine isečeno pet minuta i osam sekundi nasilnog sadržaja, prenosi BBC (Bi-Bi-Si).

Portparol Britanskog odbora za klasifikaciju filmova rekao je da su brojni rezovi urađeni zbog "uklanjanja elemenata seksualnog nasilja koji podstiču na seksualno nasilje"
.

Prikazivanje filma u Velikoj Britaniji zakazano je za 10. decembar, ali distributeri još ne znaju u koliko će se bioskopa prikazivati.

Jedna od distributerskih kuća koja će prikazati ostvarenje
Srđana Spasojevića "Revolver Entertainment", izdala je saopštenje u kojem kaže da će "pokušati da prikažu verziju filma koja je najbliža originalu".

"Kompanija je film prepoznala kao beskompromisan, umetnički i politički stav i daje potpunu podršku režiseru", saopšteno je iz Revolvera. Oni su dodali da smatraju da film zaslužuje da bude prikazan i na velikim i na malim ekranima.

Scenario za film pisao je Aleksandar Radivojević, koji je objasnio da je film napravljen kako bi pokazao snagu vođa da hipnotišu ljude i nateraju ih da rade ono što ne žele, prenosi BBC.

Ranije ovog meseca sud u San Sebastijanu
zabranio je prikazivanje filma Srđana Spasojevića "Srpski film" na Nedelji filma fantastike i horora, na zahtev Katoličke konfederacije roditelja, a potom mu je dodeljena specijalna festivalska nagrada.

(MONDO)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2020 u 01:23
Ponovih ovaj dragulj nakon toliko godina i misljenje mi se nije promenilo.Vrh 👍👍👍
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2022 u 00:32
Smeće iz kante!
Ma, sa deponije!

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2022 u 00:45
Pa sta znam meni ovo nije smece, vidim xyz komentara i to podugackih , naravno nisam citao, dobar mi je film,  eto i film `Sestre`, ne znam kako sam ga povezao sa datim, mislim da tu ima problema sa glumom novije generacije, ponekad i scenario , da naravno ima 10 ili 15 na prvu boljih,  ima ih i vise , ne sto se teme tice nego uopsteno govoreci. Necu da pominjem jedan, antiratni film  u sustini, koji sam preporucio prijateljima da pogledaju , pa nekoliko drzava u Evropi,  i oni su odusevljeni,  takodje `Sabirni centar` prijateljima, prijateljicama npr.  Koreja, Japan,itd. takodje su odusevljeni.

Ažurirao AlexDeLarge - 04.Studeni/Nov.2022 u 08:43
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2022 u 22:57
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Pa sta znam meni ovo nije smece, vidim xyz komentara i to podugackih , naravno nisam citao, dobar mi je film,  eto i film `Sestre`, ne znam kako sam ga povezao sa datim, mislim da tu ima problema sa glumom novije generacije, ponekad i scenario , da naravno ima 10 ili 15 na prvu boljih,  ima ih i vise , ne sto se teme tice nego uopsteno govoreci. Necu da pominjem jedan, antiratni film  u sustini, koji sam preporucio prijateljima da pogledaju , pa nekoliko drzava u Evropi,  i oni su odusevljeni,  takodje `Sabirni centar` prijateljima, prijateljicama npr.  Koreja, Japan,itd. takodje su odusevljeni.

Znači, ona scena gde Todorović radi ono bolesno je tebi dobro?
I ceo film ti je ekstra?

Da li bi ovaj narakadni film preporučio nekoga do koga ti je baš stalo da ga gleda?
Ja to ne bih smeo da uradim, svega mi.
Mislim da je ovo trebalo da se zabrani da se snima uopšte, mnogo je bre bolestan film.
Užas bre!  
-----------------------------------------
Mizi, malo samokontrole ne bi bilo loše, poželjno je.

Ažurirao kadetoni - 29.Studeni/Nov.2022 u 22:01
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2022 u 23:24
Nema potrebe za takvim tonom i treba poštovati tuđe mišljenje i ukus. Nije se ni meni film bog zna nešto svidio ali ne bih napisao nikad takav komentar. Usput...

Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Znači, ona scena gde Todorović radi ono bolesno je tebi dobro?
I ceo film ti je ekstra?

Da li bi ovaj narakadni film preporučio nekoga do koga ti je baš stalo da ga gleda?

Postavi ova pitanja npr. jednoj filmskoj legendi poput William Friedkina koji još kaže kome god se ne sviđa Srpski Film da može da napusti pres konferenciju odmah.

Ažurirao kadetoni - 29.Studeni/Nov.2022 u 22:01
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2022 u 19:35

Koja je ovdi umetnička vrednost?
Da li ste toliko zastranili, o čemu se radi.
Ovaj film bi zabranijo da se emituje bilo gde na svetu, a svako ko bi želio ga gledati morao bi da plati 10000000 evra da bi ga gledao, plus da prođe sva iživljavanja koja se događaju u filmu.
To bi bila prava demokratija, kužite.

----------------------
Pogledaj drugi post iznad.

Ažurirao kadetoni - 29.Studeni/Nov.2022 u 22:03
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 91011
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.