| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Srpski Film (2010) |
Odgovori
|
Stranica <1 91011 |
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 18:18 |
BBC: "Srpski film"-cenzurisani film decenijeKontroverzni "Srpski film" režisera Srđana Spasojevića postao je film sa najviše isečenih scena u poslednjih 16 godina, objavio je Britanski odbor za klasifikaciju filmova. Iz mračnog trilera koji obiluje uznemirujućim scenama
seksa i nasilja, uklonjene su četiri minute i 11 sekundi sadržaja.
Prethodni rekord držao je indijski film "Nammavar", iz kojeg je 1994. godine isečeno pet minuta i osam sekundi nasilnog sadržaja, prenosi BBC (Bi-Bi-Si). |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2020 u 01:23 |
|
Ponovih ovaj dragulj nakon toliko godina i misljenje mi se nije promenilo.Vrh 👍👍👍
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2367 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2022 u 00:32 |
|
Smeće iz kante!
Ma, sa deponije!
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2022 u 00:45 |
|
Pa sta znam meni ovo nije smece, vidim xyz komentara i to podugackih , naravno nisam citao, dobar mi je film, eto i film `Sestre`, ne znam kako sam ga povezao sa datim, mislim da tu ima problema sa glumom novije generacije, ponekad i scenario , da naravno ima 10 ili 15 na prvu boljih, ima ih i vise , ne sto se teme tice nego uopsteno govoreci. Necu da pominjem jedan, antiratni film u sustini, koji sam preporucio prijateljima da pogledaju , pa nekoliko drzava u Evropi, i oni su odusevljeni, takodje `Sabirni centar` prijateljima, prijateljicama npr. Koreja, Japan,itd. takodje su odusevljeni.
Ažurirao AlexDeLarge - 04.Studeni/Nov.2022 u 08:43 |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2367 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2022 u 22:57 |
Znači, ona scena gde Todorović radi ono bolesno je tebi dobro? I ceo film ti je ekstra? Da li bi ovaj narakadni film preporučio nekoga do koga ti je baš stalo da ga gleda? Ja to ne bih smeo da uradim, svega mi. Mislim da je ovo trebalo da se zabrani da se snima uopšte, mnogo je bre bolestan film. Užas bre! ----------------------------------------- Mizi, malo samokontrole ne bi bilo loše, poželjno je. Ažurirao kadetoni - 29.Studeni/Nov.2022 u 22:01 |
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2022 u 23:24 |
|
Nema potrebe za takvim tonom i treba poštovati tuđe mišljenje i ukus. Nije se ni meni film bog zna nešto svidio ali ne bih napisao nikad takav komentar. Usput...
Postavi ova pitanja npr. jednoj filmskoj legendi poput William Friedkina koji još kaže kome god se ne sviđa Srpski Film da može da napusti pres konferenciju odmah. Ažurirao kadetoni - 29.Studeni/Nov.2022 u 22:01 |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2022 u 19:35 |
|
Koja je ovdi umetnička vrednost? Da li ste toliko zastranili, o čemu se radi. Ovaj film bi zabranijo da se emituje bilo gde na svetu, a svako ko bi želio ga gledati morao bi da plati 10000000 evra da bi ga gledao, plus da prođe sva iživljavanja koja se događaju u filmu. To bi bila prava demokratija, kužite.
---------------------- Pogledaj drugi post iznad. Ažurirao kadetoni - 29.Studeni/Nov.2022 u 22:03 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 91011 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |