Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Les misérables (2000)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Les misérables (2000)

Les misérables

Les misérables (2000)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Jadnici

Godina:

2000

Žanr:

drama, povijesni

Trajanje:

90 min

Glavne uloge:

Gérard Depardieu
  >  Jean Valjean
John Malkovich
  >  Javert
Charlotte Gainsbourg
  >  Fantine
Virginie Ledoyen
  >  Cosette
Christian Clavier
  >  Thénardier
Veronica Ferres
  >  Madame Thénardier
Vadim Glowna
  >  Fauchelevent
Jérôme Hardelay
  >  Gavroche
Enrico Lo Verso
  >  Marius
Giovanna Mezzogiorno
  >  Soeur Simplice
Léopoldine Serre
  >  Cosette enfant
Steffen Wink
  >  Enjolras
Michel Duchaussoy
  >  Gillenormand
Jeanne Moreau
  >  Mère Innocente
Jeanne Moreau
  >  Mère Innocente (credit only)

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Aleks@ View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aleks@ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2010 u 12:13

Ažurirao Aleks@ - 05.Svibanj/May.2010 u 12:18
Na vrh
flieger78 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flieger78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2012 u 17:26

Za drugu epizodu vam fali prevod za prvih 6 minuta. Evo, ima na youtubu na prevod engleskom:

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2023 u 16:51
Ovo nije uspela ekranizacija.Nazalost jedina dostupna verzija koja je prevedena i koja se moze naci na netu. Previse razvuceno i na momente bas dosadno.Prva ep najbolja, posle sve gore i gore. Neuporedivo su bolje ekranizacije sa Žan Gabenom i sa Lino Venturom ili cak film sa Lajanom Nilsenom . Svetla tacka serije je Malkovic i donekle Depardje. Sve je moglo da stane u makskimum tri epizode.Gledao prethodno pomenute ekranizacije pre skoro 40 godina obe na tadasnjoj jugoslovenskoj televiziji. Ocena 6.5/10
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2023 u 19:26
Sve te ekranizacije romana u kojima je Depardje glumio ( '90 i početak 2000) su gledljive 
ali nisu nikakva remek dela, ima mnogo boljih urađenih verzija od Depadjeovih.

Meni je omiljena verzija Les misérables (1998), 
glume Liam Neeson, Geoffrey Rush, Uma Thurman...
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2023 u 20:33
Ne znam ali meni su uvek prijali mjuzikli, i nisam gledao filmove, ne znam da li je jos aktuelna inscenacija i rezija od Bradica sa Dugalicem u ulozi  Zan Valzana, itd, mada gledao sam dva puta 2014 (ili kasnije)  mislim i 2019. godine ( dosta godina je bio u Madlenianumu)

Ažurirao AlexDeLarge - 14.Sijecanj/Jan.2023 u 20:43
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.