| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Big Bang Theory (2007) |
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Korisnik | |
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2018 u 19:18 |
|
Prevedena s12E03.
Idem pregledati još jednom (i ispraviti ako bude kakva greška) prije kačenja... Dobra epizoda. Bolja od prethodne.
![]() |
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2018 u 21:08 |
|
Da dodam, preveo sam (u titlu) i onu najavu iduće epizode, koja je ostavljena u hdtv snimku (dobro je što je ostavljena). Imam osjećaj da će biti dobra pravo.
Tako da, ako je Sheldon bio imalo zapostavljen u ovoj epizodi (a manje ga je bilo, ali dovoljno), u idućoj sigurno neće...
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2018 u 22:50 |
|
Dajte, narode, polako...
Nije bilo prošlo ni 20 minuta kako sam postavio S12E04, bilo 106 downloada... ![]() P.S. Isto prevedena najava na kraju hdtv verzije...
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2018 u 03:08 |
|
Btw. Naziv epizode (Tam Turbulence) sam preveo namjeno kao Tambulencija. Glupo mi bilo Tam turbulencija ili Tamova turbulencija. Ima na jednom mjestu Bernadette -Penny - Bernadette Look, I think that's LeBron over there. -James? -No, LeBron Kershenbaum. To sam preveo kao: Gledaj, mislim da je to LeBron tamo. -James? -Ne, LeBron Fazlinović. Valjda je jasno da je izmislila to ime. A nama ne bi ništa značilo da sam ostavio u originalu. |
|
![]() |
|
Cvija01
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Ožujak/Mar.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 233 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2018 u 12:30 |
Ljubav
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |