| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ocenjivanje prevoda ne radi? |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2009 u 10:58 |
|
Kao što je rekao dweomer, 30 postova se za čas nabije. Ako netko krene na forum SPAM ili OPĆENITO za čas će nabiti tih 30 postova jer su male šanse da će netko brisati viceve ili asocijacije.
Najbollje bi bilo da se napravi tako da članovi koji su registrirani manje od npr. 2 mjeseca ne mogu ocjenjivati prijevode. Znači nije važan broj postova nego staž na forumu!!! Ažurirao Gajtana - 28.Kolovoz/Aug.2009 u 11:01 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2009 u 11:07 |
|
Stoji to što kažeš međutim, tu smo mi ipak da kontrolišemo takve pojave. Čak i "nabije" 30 postova i počne da ocenjuje prevode kako ne treba - opet smo tu da te ocene brišemo.
Što se tiče staža: pogledaj listu članova i videćeš da ima mnogo ljudi registrovanih pre dve, tri, četiri godine koji nemaju nijedan post, verovatno forum nisu ni videli (njihov gubitak) i nemaju blage veze o čemu pričamo ovde, a mislim na "proces" pravilnog davanja ocena... |
|
|
|
![]() |
|
dweomer
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 14.Listopad/Oct.2003 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 42 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2009 u 11:37 |
|
Znam da bi ovo sad bilo kao kontrola kontrole kontrole ali evo da prokomentarisem, pa mozda i posluzi necemu... Mozda bi moglo da stoji pored ocena i :thumbsdown:, pa kad natrcim na prevod koji pregledam i vidim da ima neka nebulozna ocena (tipa 1 ili 2 a prevod ko suza, ili obratno 5 a prevod ima haos tehnichkih nedostataka i odokativnog prevodjenja [ne mislim na release]) ja kliknem na :thumbsdown: i skripta automatski generise 'informativnu auto poruku' nekome ko je u timu moderatora (kome to bi se vec naslo) pa on jednom u par dana pogleda sve te poruke i isklikce na linkove - vidi komentar (jer kad bih to uradeo ja bih normalno i napisao komentar da zna moderator sta da pogleda) i proveri slucaj i po potrebi ubije ocenu... ili ubije mene :P Samopredlog, pa vi vidite. *bow* |
|
![]() |
|
oblak24
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 187 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2009 u 19:16 |
|
joj onda bi svi prijevodi bili petice. ma joj. i to kompliciranje sa ocjenama. možda najbolje bi bilo da moderatori brišu loše prijevode i to je to. bez ikakavih ocjena. heheh :Đ
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2009 u 19:30 |
zašto bi brisali,puno truda treba uložiti da bi se preveo film,tako da...kako bi se ti osjećala da ti netko obriše prijevod a ti se satima mučila da ga prevedeš,,svaki prijevod je zaslužio jer iza njega stoji velik trud...pozdrav |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2009 u 20:07 |
|
Niko neće brisati prevod ako je loš. Loš je - ali boljeg nema. I tačka na ovu priču. Za provereno loše titlove, daju se loše ocene. Za lošu ocenu na dobrom titlu daje se opomena/ban ocenjivaču i gotova stvar.
|
|
|
|
|
![]() |
|
oblak24
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 187 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2009 u 22:20 |
|
isuse bože to sam i mislila... za provjereno loše titlove. al one baš skroz skroz loše. zaboga
|
|
![]() |
|
dweomer
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 14.Listopad/Oct.2003 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 42 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2009 u 23:55 |
|
Ma kakvo brisanje titlova... mislim da je neko ovde pogresno razumeo... rekoh >>i proveri slucaj i po potrebi ubije ocenu... << nisam mislio na brisanje prevoda, vec na uklanjanje lose ocene. A svaki trud je za pohvalu, pa cak i kad je los... nekad bolje ishta nego nishta. Ažurirao dweomer - 02.Rujan/Sep.2009 u 23:56 |
|
![]() |
|
WilliamWallace
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 12.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 31 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 04:54 |
|
Evo i moj prvi post. Takodje me zanimalo zasto ne mogu da ocenim neke titlove iako ih redovno skidam, ali forum nikada nisam posetio. Ali evo kopkalo me sto ne mogu da ocenim pa sam nasao razlog.
Sto se tice toga u potpunosti se slazem sa dweomer-om. Trebalo bi nekako da zastitite ljude koji dodju, skinu titl i ocene ga pravedno a da ih ne forsirate da postuju 30 poruka. Npr, evo meni sada ne pada na pamet na koju temu i gde da pisem da bih dogurao tih 30 odgovora. |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 10:54 |
|
Razmemo mi u potpunosti da nisu SVI novi članovi zlonamerni prilikom ocenjivanja, ali je bilo jaako mnoogo onih koji su delili jedinice,recimo, sporta radi
. Ovo rešenje nam se učinilo kao dobro iz prostog razloga što kroz tih nekih 30 postova možemo koliko toliko proceniti nekoga i njegove namere (naravno, uvek ostaje mogućnost da nas lažu i mažu, ali bože moj vreme sve pokaže ). Neki članovi čak i posle 30 postova imaju zabranu ocenjivanja, jer prosto ne razumeju ili neće da shvate šta se smatra kvalitetom titla, a šta ne. Pošto su sad praznici,te nije ekipa voditelja kompletna da ti da bolji odgovor možeš koristiti mogućnost koju drugi koriste:Napišeš ovde ili u temi brisanje i ispravak titlova koji titl želiš da oceniš kojom ocenom i ako imaš i komentar napišeš ga, pa će neko od nas da to uradi u tvoje ime (trenutno se razmatra da se uvede pravilo da se uz svaku ocenu stavi i komentar, čisto da drugi imaju neku smernicu zašto je ocenjeno 1 ili 5)A što se tiče toga da ne znaš kako da dođeš do 30 postova, evo mali predlog, ako može: prvo otvoriš pozdravnu temu da se "upoznamo" u delu Novi članovi potom malo pregledaš pošto na forumu ima mnogo zanimljivh stvari: Podforum Divx-Titlovi Proudly PresenTs gde imaš najave filmova i serija, diskusije, liste i slično Podforum HI-TECH i informatički svijet - sve ti je rečeno, svako ko ima problem, želju da se nečim pohvali da nešto reši, odluči, jedni drugima pomažemo koliko možemo![]() Podforum Ajmo zaigrati... opet diskusije, informacije i ostalo vezano za sport, muziku i igrice I na kraju, Generalne rasprave i zabava u okviru kog je sekcija Spam,spam i samo spam, najposećeniji i najaktivniji deo foruma (nemoj reći onim gore, nije baš da su presrećni zbog toga ![]() ![]() ). Dođeš u kaVanče da se malo ogreješ i opustiš, a potom redom po forumu i 30 postova je za čas tu...samo je ppitanje da li ćeš i posle tih 30 postova dobiti dozvolu ![]() ![]() Ažurirao icemaher - 02.Sijecanj/Jan.2010 u 12:22 |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
bajica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 11:22 |
|
Pozdrav! Na stranici sam čest posjetitelj, iako sam tek nedavno registrirana. Želim ocijeniti titl Dead like me: Life after Death kojeg je postavio keydot. Jako me teško zadovoljiti prijevodom, jer reagiram na svaku, pa i najmanju sitnicu. Nakon dugog traženja i izgubljenih sati i sati na ispravljanje drugih nebuloza, napokon titl, i to na hrvatskom. Svaka čast, ocijena 5.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 11:25 |
Ocenila sam i kopirala komentar ako imaš želju još nešto da ocenimo, samo javi |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
WilliamWallace
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 12.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 31 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 14:22 |
|
Hvala ti puno na pomoci, ovaj prvi podforum deluje jako zanimljivo i korisno.
Ažurirao WilliamWallace - 02.Sijecanj/Jan.2010 u 14:22 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 19:43 |
|
Komentare mogu ostavljati SVI korisnici, bez obzira na broj postova. Takođe, kolega WilliamWallace javi mi se na PM, pa da rešimo "problem".
|
|
|
|
![]() |
|
brajakum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: sarajevo Status: Offline Points: 34 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 17:31 |
|
Ja sam uvijek gledao ocjenu prilikom downloada nekog prevoda, i uglavnom su bile dobre. Mislio sam da treba da svi doprinesemo sto boljem kvalitetu, ali ne misle svi isto. A zloupotreba ce biti uvijek. Poz
|
|
|
braja
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2010 u 17:34 |
Upravo zato smo za sve nove članove otvorili temu ![]() Novi Članovi - Ocenite Prevod!!! Ažurirao bojanadj - 04.Sijecanj/Jan.2010 u 17:34 |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |