| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 02:05 |
||
|
Napravi DVD trajanja par minuta sa bilo kakvim titlom, isprobavaj fontove, pa ćeš naći kakav ti treba.Pazi samo da bude "true type" font i da podržava naša slova.Na NET-u imaš hiljade free fontova, skini one koji ti se sviđaju, instaliraj ih u Windows/Fonts (prosto ih iskopiraj u taj folder, to je instalacija fontova) i eksperimentiši sa TMPGNc dvd author 3.Pre ćeš tako završiti posao nego li da ti neko to završi umesto tebe.Nama, običnim smrtnicima, dobri su arial, verdana, impact...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 15:21 |
||
Evo poslao sam ti PM.Samo prati uputstvo iz txt fajla. P.S.: Ako ne rešiš problem javi mi se na PM. Ažurirao Movie Master - 13.Prosinac/Dec.2009 u 15:40 |
|||
|
|||
![]() |
|||
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2708 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 11:52 |
||
|
hvala
|
|||
![]() |
|||
B-52
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 02.Svibanj/May.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 19 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 16:40 |
||
..i Movie Master-u i Conji ![]() Edit: jel mi moze netko rec kako da maknem ove znakove "<i>" prije i poslje svake linije teksta..nadam se da postoji neki nacin da se to makne..btw skinuo sam .srt pa sam ga onda pretvorio u .sub al svejedno ostaju ovi znakovi..pa reko da pitam ako se to moze nekako maknut.. unaprijed hvala ;) Ažurirao B-52 - 12.Sijecanj/Jan.2010 u 00:46 |
|||
![]() |
|||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 02:05 |
||
|
Vrlo jednostavno, u wordpad-u otvori srt fajl, iskopiraj <i> (ili bilo koji znak koji ti smeta, samo pazi da ne poremetiš redove), pa zatim u find and replace opciji to ubaci u gornje polje a u donjem samo klikni na delete i označi replace all, i dobićeš redove bez znakova koje TMPGEnc ne podržava.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
B-52
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 13:35 |
||
|
zahvaljujem ;) |
|||
![]() |
|||
B-52
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 13:58 |
||
Evo da se pohvalim da sam i ja odradio svoj prvi film ![]() Samo jos jedno pitanje..znaci kad gledam DVD slika nije razvucena preko cijelog ekrana neg ima onaj prazan prostor gore i dolje.. e sad ja bi htio, ako je moguce, da mi se titlovi ptikazuju na toj crnoj podlozi ispod a ne na slici. Jel postoji mogucnost da se tako pozicioniraju titlovi?? |
|||
![]() |
|||
bojankale
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2010 u 00:20 |
||
|
TMPGEnc Authoring Works 4 je ekstra program za pravljenje DVD menija, ali imam problem kada napravim meni za dvd koji u sebi ima prevod i koji je lepo podesen (mislim na vertikalnu visinu, velicinu, boju fonta) i odradi enkodiranje, ubacim dvd u dvd plejer ,prevod mi se pomerio na gore ( iznad crnog dela,na sliku ) i smanjio se font, sto me uzasno nervira. Ako neko radi sa ovim programom bio bih mu zahvalan ako mi pomogne. Hocu da bude ovako |
|||
![]() |
|||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2010 u 22:57 |
||
Koliko se sećam, takva opcija ne postoji u TMPGEnc.Najbolje što može je da slova budu na dnu slike nameštanjem da pozicija titla bude u dnu slike za kompjuterski prikaz. |
|||
|
|||
![]() |
|||
raider358
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 93 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2011 u 04:19 |
||
|
Odličan program, samo me nervira što nisu malo bolje/jednostavnije odradili podešavanja oko titlova, npr kao što je urađeno u ConvertX-u, gde čas posla precizno odrediš visinu i pozicioniranje.
|
|||
![]() |
|||
exned
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 22.Svibanj/May.2009 Lokacija: bih Status: Offline Points: 126 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2011 u 21:57 |
||
|
slažem se, to mu je jedina mana....a sto se tice ostalih stvari, za pohvalu!
|
|||
|
Nedo
|
|||
![]() |
|||
goxy2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2013 u 12:20 |
||
|
Interesuje me dali ovaj program moze da se podesi da uz originalni zvuk filma (porodicni snimak kamerom) u pozadini se cuje neka tiha muzicka tema. Pokusavao sam ali mi ne ide. Jedino sto sam uspio je da na jedan kanal ide originalni zvuk snimka a na drugom kanalu ide muzicka teme (stereo - dva kanala)). Ali to nije ono sto trazim. Koristim verziju TMPGEnc Authoring Works v4.0.12.42 Retail.
Pozdrav |
|||
![]() |
|||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2013 u 23:56 |
||
Taj program ne može da se podesi tako, ali ima načina da dobiješ to što želiš. 1. Treba ti program SoundForge u kome ćeš otvoriti novi prazni 4-kanalni fajl. 2. Izvuci u VirtualDub-u ili nekom programu sa kojim umeš da radiš, ton svog video materijala i ubaci ga u SoundForge-u u prva dva kanala onog praznog fajla. 3. Muziku koju želiš da ubaciš kao pozadinu, ubaci u isti fajl u sledeća dva kanala: ![]() 4. Označi sva 4 kanala i pod stavkom "Process" u SF-u, treće odozgo imaš "Channel Converter", postavi da bude stereo i dobićeš to što želiš: ![]() 5. Sada to sačuvaj kao mp3 ili AC3 fajl i ubaci u VD-u kao novi ton za svoj video umesto postojećeg, ali ga sačuvaj kao novi avi fajl, za svaki slučaj 6. Tako odrađen avi fajl ubaci u TMPG i to je to. |
|||
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |