Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trebaju mi prijevodi!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trebaju mi prijevodi!

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2009 u 13:33
Originalno postovano od strane MukyF MukyF piše:

Radi li neko titlove za "My Best Friend's Girl(2008)"(Srpski/Hrvatski)? Skinuo sam DVDrip ili R5 verziju filma i nikako da uklopim ove varijante titlova koje sam nasho na ovom sajtu. Pokushao sam sa korekcijom vremena u "Subtitle Workshop-u" ali ne ide. Ili ima manjak/vishak redova ili oni jednostavno nemaju puno smisla.

Ma vjerujem da će se pojaviti i dobar titl za tu verziju jer ipak je riječ o Dvd Rip / R5 verziji...

Bilo bi glupo da su na sajtu prijevodi za loše verzije (cam,ts,screner) a za ove prave da ih nema...

Strpi se,biti će...
Na vrh
rossonermilan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rossonermilan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2009 u 14:32
Zanima me ima li tko prijevod za film Highway to hell (1992) -http://www.imdb.com/title/tt0104418/         hvala,..
Born in lust, turn to dust, ...born in sin, come on in,... when in vice, say it twice,...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2009 u 20:19
Mislim da nema, a kada ga (i ako ga) netko prevede, vjerujem da će se pojaviti na sajtu, u suprotnom ostaje ti da se sam snađeš i pokušaš ga sam prevesti...   
Na vrh
cristopher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cristopher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2009 u 00:17
Ljudi gde da nađem prevode za smallville 1,2,3,4,5,6,7 i 8 sezonu a da budu ok,ili kako da iskoristim ove na bolji nacin???????????
ucker
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2009 u 00:20
Pa neznam šta te muči,ali ako prijevodi postoje onda ih sam sredi odnosno prilagodi pomoću nekih od programa, zavisi šta ti ne valja s njima ali mislim da problem možeš riješiti sa programom Subtitle Workshop(za koji imaš uputstva na sajtu).   
Na vrh
cristopher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cristopher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 02:21
Hvala probacu
ucker
Na vrh
gopop View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gopop Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 21:01
imam dobar prevod,vidi www.podnapisi.net
Na vrh
rasa13 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rasa13 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 23:18
Treba mi prevod za film Wrestler?Skinio sam film preoko 15 dana a jos nema prevoda.Nadam se da ce uskoro neko prevesti.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 23:24
Prevodioci su malo zabrijali za Novu godinu. Bit će im oduzeto od plaće. LOL
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 23:37
Originalno postovano od strane gopop gopop piše:

imam dobar prevod,vidi www.podnapisi.net

Ako imas, onda podeli sa drugima(upload-uj na sajt ovde), ne budi sebicanWink

Ažurirao icemaher - 04.Sijecanj/Jan.2009 u 23:37
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.