Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Vicevi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nasmesite se i vi koji nam radite prevode
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nasmesite se i vi koji nam radite prevode

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
kvazarnebula View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kvazarnebula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2009 u 18:39

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kvazarnebula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2009 u 19:27

Dragi Deda Mraze

Mora da si iznenadjen, sto ti pisem danas,posle praznika ,ali

hteo bih da ti razjasnim neke stvari, koje su se dogodile tokom minule

godine i to bas onog dana, kada sam ti poslao pismo , sa mojim zeljama .

Pisao sam ti da zelim bicikl rolsule,pistu sa auticima i loptu.Rasturao sam se od ucenja tokom cele godine,nijednom nisam zakasnio u skolu,a cak sam dolazio i ranije da pomognem drugovima oko domacih zadataka.Bio sam najbolji ucenik u razredu,a osvojio sam i prvo mesto na republickom takmicenju,mladih matematicara.

U celom naselju se nije ama  bas niko, ponasao pristojnije od mene,isao sam u crkvu svake nedelje,cak sam i svakog dana pomagao starijim osobama da predju ulicu,i dobio znacku “Najbolji mladi policajac”.

Posto iz izvedenog i najveca budala moze da zakljuci ,da sam tokom cele prosle godine bio decak za primer,sada bih zeleo tebi, Deda Mraze- da postavim nekoliko pitanja:

Kako si uopste imao muda,da mi ispod jelke stavis usrani yo-yo ,jebale te carape sa usranim znakom Miki Mausa i one Lego kocke. Imas li ti, uopste mozak u toj debeloj glavi? Zar mislis das am se ja cele jebene godine mucio i trudio ni za sta, jebali te pokloni. Mene si zajebo, ko das am ti najgori neprijatelj , picka ti lepa materina , a onom pederu preko putaostavio si najnoviji bicikl, iako ih vec ima tri.Jel to, zato sto mu se keva kara sa sefom, pa bi i ti ?

Nemoj slucajno da se zajebes ,pa da naredne godine pokusas ,da mi se usunjas kroz dimnjak – Sjebacu te ,ko mladog majmuna,kretenu bradati ,a od onog tvog jelena cu da napravim kobasice ,pa ces se voziti na ku**c, do tvog jebenog Severnog Pola. Teraj se u ku**c Deda Mraze i samo da znas da sve pamtim, a sledece godine cu slatko, da ti se naje**m majke,pederu debeli i bradati .

Sâ ljubavlju

tvoj Perica

Ažurirao kvazarnebula - 09.Sijecanj/Jan.2009 u 19:29
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2009 u 20:04
Mali Perica kao da je čuo moju Božićnu pjesmu. LOL
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2009 u 00:48
ahahahahah svaka casta na sve ove viceve smile103
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kvazarnebula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2009 u 01:00
Dolazi klinac kuci sa fudbala i zatice nekog kako mu hefta majku, a nije otac. Sta ce on, sakrije se u orman i nastavi da posmatra kroz spijunku...
Posle kraceg vremena neko zazvoni na vrata. Zena u panici, nemajuci drugog izbora, ljubavnika nagura u orman i zakljuca vrata.
Nastade neprijatna situacija, i posle par minuta...
- Klinac: Mracno je ovde...
- Ljubavnik: Jeste...
- Klinac: A jel se svidja tebi moja lopta za fudbal?
- Ljubanik: Pa svidja mi se...
- Klinac: A jel hoces da je kupis za 250 evra?
- Ljubavnik: Ma ajde bre mali jel si normalan, gde tolke pare za loptu, cak i da je original ne vredi toliko...
- Klinac: Hmmmm, bas me zanima sta ce moj otac da kaze na to.
I covek nemajuci izbora izvadi pare i dade mu.
Prodje nekoliko dana, kad opet ista situacija. Klinac upade kuci, zatekne majku i ljubavnika i opet se sakrije u orman. Nedugo zatim, iz istih razloga kao i proslog puta, u ormanu zavrsi i ljubavnik...
- Klinac: Mracno je ovde...
- Ljubavnik: Jeste...
- Klinac: A jel se svidjaju tebi moje kopacke za fudbal
- Ljubavnik: Pa onako, lepe su...
- Klinac: A jel hoces da ih kupis za 750 evra?
- Ljubavnik: Alo bre mali pa jel si lud? Da ti dam tolike pare za jebene kopacke? Pa ti si nenormalan!!!
- Klinac: Hmmm, zanima me sta ce moj otac da kaze na to...
I covek opet izvadi pare i dade klincu, nemajuci izbora...
Posle nekoliko nedelja, otac uze slobodan dan da bi mogao da ga kvalitetno provede sa sinom i dodje kuci ranije. Rece sinu:
- Ajde uzimaj loptu i kopacke, idemo da igramo fudbal
- Ali tata ja sam prodao to...
- Kako bre prodao? Kome?
- Pa prodao sam drugovima za 1000 evra?
- 1000 EVRA? PA KAKO TE NIJE SRAMOTA DA OJADIS DRUGOVE TAKO? Vodim te momentalno u crkvu da se ispovedis...
I kada stigose klinac udje u ispovedaonicu...
- Mracno je ovde...
- Ej ajde dosta sa tim!!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2009 u 01:17
Hvala za viceve, a smešne slike imaju svoju temu, čak i podforum, pa sam tamo premestio tvoju sliku.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kvazarnebula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2009 u 01:24
Hvala care , nisam video - moja greska Tongue
Idemo dalje Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.