| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nasmesite se i vi koji nam radite prevode |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
kvazarnebula
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2009 u 18:39 |
![]() |
|
![]() |
|
kvazarnebula
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2009 u 19:27 |
|
Dragi Deda Mraze Mora da si iznenadjen, sto ti pisem danas,posle praznika ,ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari, koje su se dogodile tokom minule godine i to bas onog dana, kada sam ti poslao pismo , sa mojim zeljama . Pisao sam ti da zelim bicikl rolsule,pistu sa auticima i loptu.Rasturao sam se od ucenja tokom cele godine,nijednom nisam zakasnio u skolu,a cak sam dolazio i ranije da pomognem drugovima oko domacih zadataka.Bio sam najbolji ucenik u razredu,a osvojio sam i prvo mesto na republickom takmicenju,mladih matematicara. U celom naselju se nije ama bas niko, ponasao pristojnije od mene,isao sam u crkvu svake nedelje,cak sam i svakog dana pomagao starijim osobama da predju ulicu,i dobio znacku “Najbolji mladi policajacâ€. Posto iz izvedenog i najveca budala moze da zakljuci ,da sam tokom cele prosle godine bio decak za primer,sada bih zeleo tebi, Deda Mraze- da postavim nekoliko pitanja: Kako si uopste imao muda,da mi ispod jelke stavis usrani yo-yo ,jebale te carape sa usranim znakom Miki Mausa i one Lego kocke. Imas li ti, uopste mozak u toj debeloj glavi? Zar mislis das am se ja cele jebene godine mucio i trudio ni za sta, jebali te pokloni. Mene si zajebo, ko das am ti najgori neprijatelj , picka ti lepa materina , a onom pederu preko putaostavio si najnoviji bicikl, iako ih vec ima tri.Jel to, zato sto mu se keva kara sa sefom, pa bi i ti ? Nemoj slucajno da se zajebes ,pa da naredne godine pokusas ,da mi se usunjas kroz dimnjak – Sjebacu te ,ko mladog majmuna,kretenu bradati ,a od onog tvog jelena cu da napravim kobasice ,pa ces se voziti na ku**c, do tvog jebenog Severnog Pola. Teraj se u ku**c Deda Mraze i samo da znas da sve pamtim, a sledece godine cu slatko, da ti se naje**m majke,pederu debeli i bradati . Sâ ljubavlju tvoj Perica Ažurirao kvazarnebula - 09.Sijecanj/Jan.2009 u 19:29 |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2009 u 20:04 |
|
Mali Perica kao da je čuo moju Božićnu pjesmu.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Lucky_Mkd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2009 u 00:48 |
|
ahahahahah svaka casta na sve ove viceve
|
|
![]() |
|
kvazarnebula
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2009 u 01:00 |
|
Dolazi klinac kuci sa fudbala i zatice nekog kako mu hefta majku, a
nije otac. Sta ce on, sakrije se u orman i nastavi da posmatra kroz
spijunku...
Posle kraceg vremena neko zazvoni na vrata. Zena u panici, nemajuci drugog izbora, ljubavnika nagura u orman i zakljuca vrata. Nastade neprijatna situacija, i posle par minuta... - Klinac: Mracno je ovde... - Ljubavnik: Jeste... - Klinac: A jel se svidja tebi moja lopta za fudbal? - Ljubanik: Pa svidja mi se... - Klinac: A jel hoces da je kupis za 250 evra? - Ljubavnik: Ma ajde bre mali jel si normalan, gde tolke pare za loptu, cak i da je original ne vredi toliko... - Klinac: Hmmmm, bas me zanima sta ce moj otac da kaze na to. I covek nemajuci izbora izvadi pare i dade mu. Prodje nekoliko dana, kad opet ista situacija. Klinac upade kuci, zatekne majku i ljubavnika i opet se sakrije u orman. Nedugo zatim, iz istih razloga kao i proslog puta, u ormanu zavrsi i ljubavnik... - Klinac: Mracno je ovde... - Ljubavnik: Jeste... - Klinac: A jel se svidjaju tebi moje kopacke za fudbal - Ljubavnik: Pa onako, lepe su... - Klinac: A jel hoces da ih kupis za 750 evra? - Ljubavnik: Alo bre mali pa jel si lud? Da ti dam tolike pare za jebene kopacke? Pa ti si nenormalan!!! - Klinac: Hmmm, zanima me sta ce moj otac da kaze na to... I covek opet izvadi pare i dade klincu, nemajuci izbora... Posle nekoliko nedelja, otac uze slobodan dan da bi mogao da ga kvalitetno provede sa sinom i dodje kuci ranije. Rece sinu: - Ajde uzimaj loptu i kopacke, idemo da igramo fudbal - Ali tata ja sam prodao to... - Kako bre prodao? Kome? - Pa prodao sam drugovima za 1000 evra? - 1000 EVRA? PA KAKO TE NIJE SRAMOTA DA OJADIS DRUGOVE TAKO? Vodim te momentalno u crkvu da se ispovedis... I kada stigose klinac udje u ispovedaonicu... - Mracno je ovde... - Ej ajde dosta sa tim!!!!! |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2009 u 01:17 |
|
Hvala za viceve, a smešne slike imaju svoju temu, čak i podforum, pa sam tamo premestio tvoju sliku.
|
|
|
|
![]() |
|
kvazarnebula
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2009 u 01:24 |
|
Hvala care , nisam video - moja greska
Idemo dalje ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |