Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TRAZIM titlove za nekoliko filmova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TRAZIM titlove za nekoliko filmova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Deadman View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Deadman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TRAZIM titlove za nekoliko filmova
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 10:42
Novi sam na forumu pa nemojte zamjeriti ako je ovo vec bilo ili ako ima koji vec title a ja ga nisam nasao, pa eto ovako, trebao bi titlove za nekoliko filmova:

1. Wild Hogs
2. The Brave One
3. Her Best Move
4. Three Rookies
5. The Hunting Party
6. Alvin And The Chipmunks
(Za te filmove uopce nigdje nisam nasao titlove)

Imam jos jedan problem, imam i 2 filma ali mi se titlovi ne poklapaju tocno, pa neznam sta cu, pokusao sam malo namjestati u Subtitle Worskshopu ali me ne ide, ne mogu sve nastimati, a i fali mi jedan dobar dio prijevoda, a ta 2 filma su:

1. 1048
2. Shagshai Kiss

Unaprijed hvala.
Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 11:09
Za Wild Hogse, The Brave One, The Hunting Party i Alvina imaš sigurno prijevode na siteu i to skoro za sve verzije koje su se pojavile na netu. Samo u search upiši ime filma ili barem jedan njegov dio iz naziva i pronaći ćeš.
Vive l'amour
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 12:38
odes na ovu stranicu http://www.divx-titlovi.com/ i tamo kao sto jbt47 kaze u search ukucas naziv film i naces.

Dobro dosao na forum i ako sta treba,slobodno zatrazi.

Citiraj Imam jos jedan problem, imam i 2 filma ali mi se titlovi ne poklapaju tocno, pa neznam sta cu, pokusao sam malo namjestati u Subtitle Worskshopu ali me ne ide, ne mogu sve nastimati, a i fali mi jedan dobar dio prijevoda,

ako nisi uspeo da uz pomnoc subtitle workshopa odradis,onda ce biti malo teze.Imas na ovoj stranici kako se to radi
Subtitle Workshop,ali ako se fps menja u toku filma onda ces morati rucno da odradjues te razlike,a ako fali neki deo prevoda onda je mozda taj film,neka produzena verzija,a prevod je od obicne i to ces morati rucno da prevedes.

Ažurirao AcaN - 10.Sijecanj/Jan.2008 u 12:42
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.