| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Konverzija titlova: SR --> HR |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |||||
Strider
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 18.Srpanj/Jul.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 16 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2007 u 16:06 |
||||
I taj dio je u planu, da kad dobiješ neki rječnik, izdvoji samo one riječi koje nemaš u svom, prekontroliraš i dodaš Ali, kako već rekoh, kolega je zauzet ženidbom, pa dok to prođe, zvekni mi mailom taj programčić ![]() Inače za to koristim regexp unutar EditPad-a Pro. Ako te zanima: pod menijem Extra - Delete Duplicate Lines... ili sortiraš po abecedi, i pod search: "^(.*)(\r?\n\1)+$" a pod replace: "\1" (bez navodnika)... Što se tiče programa, definitvno može biti višenamjenski, bar što se jezika tiče... samo trebaju drugi rječnici. Za druge vrste teksta, hmmm, za sada čita samo titlove (srt i sub), ali zašto ne...!? BTW, 'judi, triba vam .NET Framework 2.0! Zaboravija san!!! Kontam, ima ga sva'k' instalirana
|
|||||
![]() |
|||||
linux
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Svibanj/May.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 200 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2007 u 17:15 |
||||
|
Programcic se zove "Dupli Find". Nemam ga u backupu, ali ne bi ga trebalo biti teško pronaći.
OK, u vezi programa B3. Malo sam se pozabavio i mogu reci da je definitvno winner. Koristit ću samo njega za konverziju ubuduce. Ali primjetio sam neke stvari koje bi mozda mogle biti bolje. Npr: - Ako se stavi zamjenski rjecnik, kako sam ja ucinio, program se nece pokrenuti, ako u osnovnom rjecniku ima duplikata i to samo duplikata prvih rijeci. Error je "Unhandled exception..." - Bilo bi korisno da radi "mouse scroll" u lijevom dijelu prozora. - Bilo bi puno lakše da su u desnom dijelu prozora, odvojeni "Replace" i "Unrecognized" u dva odvojena stuba (ovo se odnosi za plugin "Da"), ali ovo je najmanja stvar. - Bilo bi nuzno, ako je moguće, da se u lijevom dijelu prozora, može označiti dio teksta i da postoji opcija "Add To Dictionary", "Copy/Paste" . - Bilo bi jos nuznije da se Miki Rapaic i Srna vrate u Hajduka, da budemo prvaci svita. |
|||||
![]() |
|||||
Strider
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2007 u 20:06 |
||||
|
Ajmo redom, po važnosti:
- Miki i Srna!!! MOŽE!!! Je da bi nam falio još najmanje i Plete, al' i ova odma' umisto Cernata i Verpakovskisa... ![]() - Duplikate ti ispisuje "Unhandled exception...XXXXXXX", prvog na kojeg naiđe. Probaj to prebacit u Excel u dva stupca, pa sortiraj po prvom i počisti. Mislim da ti je to najjednostavniji način. Samo prije u nekom boljem "Notepad"-u umjesto ";" ubaci "tab" da ti ih odvoji... - He, he, s scrollom ima problema i prika mi, programer. Ako scroll-aš livo iznad vrimena, ide. Nad tekstom triba pogodit na crtu između teksta. Ali... skini programčić "Dexxa Optical Mouse v1.0" (ili ti ga šibnem mailom). Čak radi scroll i kad si samo pozicioniran iznad aplikacije, a nisi kliknio na nju nego onu iznad nje (recimo pop-up prozor je gornji, a scroll-aš unutar browser-a) ![]() - 2 stupca za "Da plugin": "Replace" i "Unrecognized". Hm, ne vidim svrhu?! Daj malo detalja... - I na kraju, možeš u lijevom dijelu prozora označiti riječi i manipulirati njima, ali ne "Accepted words", već samo one označene bojama, tj. neprepoznate i promijenjene. Samo dvoklikni na riječ i onda desnim... ![]() Za copy/paste, CTRL+C, CTRL+V, za sada... Meni npr. ne radi CTRL+Z za undo (ako izbrišem ili upišem u titlu, lijevo) a priki radi ![]() |
|||||
![]() |
|||||
linux
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 01:13 |
||||
Da nisam se sjetio te cake.
Ide kad se otvori titl, ali ne ide kad se ucini "Dictionary Replace" i prozor podijeli u dva dijela. And that's what counts. ![]()
Naglasio sam da ovo nije bitno, ali npr. ako dobijemo 100 nalaza pod "Replace" i 100 nalaza pod "Unrecognized", a ti nalazi su randomly rasporedjeni po tekstu, triba non-stop scrollat gori-doli. A kad bi bili u dvi odvojene kolone bilo bi PUNO lakse... Lakse za korisnika, naravno, ne znam koliko to komplicira posao programeru. Ovo su samo dobronamjerne sugestije korisnika, naravno. ![]()
Mislio sam bas na "Accepted words", jer koji put treba intervenirati i na njima. Osobito ako se radi o grupi rijeci.
Nisam probao s tim short-cuts. Mislio sam na desni klik misa. Da, ocigledno fali "Help" file, barem nekakav. Hvala na pomoci. Jeste li ti i prika s FESBA ili...? |
|||||
![]() |
|||||
Strider
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2007 u 21:02 |
||||
|
Za veliku količinu "dakavice", i za sve ostale "Unrecognized", "Replaced" i ine kategorije, samo stisni desnim botunom miša na njih, i imaš sortiranje po abecedi ili po "pojavljivanju" u tekstu. Valjda će ti to pomoći
a za dva stupca, odvojena, ću vidit s prikom (i, ne, nismo fesb-ovci...on doduše je programer, ja ni blizu).Što se tiče Accepted Words, mislim da baš neće bit tako lako radit i s njima, ali ako ti šta treba intervenirat (i u tijeku prepravka titla) imaš Dictionary/Dictionary editor... pa tu možeš prebacivati iz jednog u drugi riječnik, brisati i prepravljati... Također, u Dicitonary editor-u, kod npr. "Current page 1/3377" umjesto 1/3377 upiši riječ ili dio nje i udari enter Ili odaberi grupu riječi i klikni na edit...Help će stići, definitivno. Samo da doguramo bar do verzije 1.0!!! Nema smisla da sad gubimo vrime na tome, al bit će! Za sada, hvala na pohvalama, pokudama i sugestijama! Triba nam svega pomalo ![]() |
|||||
![]() |
|||||
linux
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2007 u 05:03 |
||||
|
Hvala.
Ima tu gomila korisnih trikova, koje bez tvoje pomoci ne bih sam otkrio. Obicni korisnik ne moze to skuziti, bez helpa. No, sve u svemu, ovo je vec sada program za 5, a kad se malo unaprijedi bit ce za 5+. Cuj, cim se prika vrati s medenog mjeseca, odmah ga uhvati, jer za 9 mjeseci, kad pocnu stizat bebe... |
|||||
![]() |
|||||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2008 u 15:55 |
||||
|
Pitanje:jel skino netko ovaj program!?skino sam ga,da vidim šta to je uopće,da vidim kako radi,napravio extract i kliknem na "B3SSubTitler"da ga pokrenem i piše mi ".NET Framework Initialization Error"--"To run this application,you first must install one of the following versions of the .NET Framework:v2.0.50727"!!Jel zna netko šta je problem!?Hvala!!
|
|||||
![]() |
|||||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2008 u 16:03 |
||||
|
Pa nemaš NET Framework....
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2008 u 16:11 |
||||
|
a gle ne kužim,ako me traži to,valjda nemam!kaj trebam taj "net.framework" instalirat da bi mogo koristit taj program!?Gle jućer sam briso Wind. i digo sam ih ponovo,imo sam nekakve spywere i viruse koje nisam mogo maknut sa "nod" pa sam kompletne wind. izbriso i instaliro druge
!
|
|||||
![]() |
|||||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2008 u 16:40 |
||||
|
neki programi traze net framework 2.0 i Microsoft Visual C++ 2005 (to trazi Sound Forge 9.0). sto se tice framework-a imas na :
http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=90&p=&SrcDisplayLang=en&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&u=http%3a%2f%2fdownload.microsoft.com%2fdownload%2f5%2f6%2f7%2f567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a%2fdotnetfx.exe |
|||||
![]() |
|||||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2008 u 16:44 |
||||
|
Hvala!! |
|||||
![]() |
|||||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2008 u 16:54 |
||||
|
.NET Framework je sistemski paket koji omogućava da se programi napisani u tom programskom jeziku/paketu izvršavaju... Najprostije rečeno. Skini ovo što je icemaher postavio i nemaš problema...
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2008 u 16:56 |
||||
|
Evo skino sam i instaliro i sve 5!!Sad dela!Hvala!!
|
|||||
![]() |
|||||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |