| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prevod na slusanje - help!!! |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 02:44 |
|
Pa... dobar pocetak... 35 linija od koliko? Druze, bitna je samo motivacija... Ako ti je BAS BAS stalo da imas taj titl, a da si ga ti napravio, nema prepreke... Kazem ti, ja sam preveo LA LUNU uglavnom na slusanje... Imao sam kao predlozak titl na brazilskoj varijanti portugalskog jezika... Pa, na kraju, ispade dobro... Bar tako kazu... Da ti ne pricam za SUSRETE SA IZUZETNIM LJUDIMA Pitera Bruka... Tu, cak, nisam imao nikakav predlozak...
|
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 10:09 |
|
BAŠ mi je stalo da imam taj titl, a uopšte mi nije stalo da ga sam napravim! Kad bi ga Isus ili neki svetac okačio na sajt, odmah bi prestao da prevodim!!
Otkud znam koliko mi je ostalo, gde se to vidi?
Što je još gore, imam još jedan na čekanju...
|
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 10:53 |
|
Ma, videces, dok stignes do tog koji ti je na cekanju,navici ces se, i osladice ti se... Ne vidi se nigde koliko ti je ostalo, vidis na kraju koliko imas linija...
|
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |