Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Santa Sange
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Santa Sange

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Santa Sange
    Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 22:15
Da li neko ima prevod za ovaj film za 1 ili 2 cd-a ali za verziju od 01:57:35?
Skinula sam titlove odavde i sa podnapisa svi su za 1 cd ali ne mogu nikako da ih uklopim , verovatno nisu ta verzija sto ja imam

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 22:30
ehm, dariuse da nemaš ti možda??
ja imam Santa Sangre na VHS-u
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 22:34
izripuj mi titlove

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 22:46
poslao sam ti kloki na mail titl pa ga okači
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:37
aj mi molim te posalji na mail vpijana@yahoo.com
Hvala!

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:39
ok, fala! 
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 00:51
Hvala ti za prevod, ne mogu sad da ga podesavam kasno javicu sutra dal je dobar (nadam se da jeste jer u suprotnom cu imati dosta posla sa podesavanjem )

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 00:58

Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Hvala ti za prevod, ne mogu sad da ga podesavam kasno javicu sutra dal je dobar (nadam se da jeste jer u suprotnom cu imati dosta posla sa podesavanjem )

a budeš vidjela,ovu verziju filma što ja imam super mi odgovara

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 01:10
Ipak sam sad proverila, ta tvoja verzija je kao i ostale za 01:53 a meni treba za 01:57. Ako se jos niko ne javi onda cu morati da ispravljam tj da ga dopunjujem
Hvala ti u svakom slucaju :)

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 01:13
imam obe te verzije na VHS-u. jel ti mogu kako pomoći?
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 01:13
jbg,sorry
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 01:16
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

i<span style="font-weight: bold; color: rgb(0, 255, 0);">mam obe te verzije na VHS-u. jel ti mogu kako pomoći?</span>

Lakse je meni da dopunim nego da ti prepisujes ceo prevod sa VHS-a. Samo treba prvo da ga pogledam film pa cu posle ispraviti i onako nema puno texta
Hvala ti!

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 01:17
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 01:20

Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

i<span style="font-weight: bold; color: rgb(0, 255, 0);">mam obe te verzije na VHS-u. jel ti mogu kako pomoći?</span>

Lakse je meni da dopunim nego da ti prepisujes ceo prevod sa VHS-a. Samo treba prvo da ga pogledam film pa cu posle ispraviti i onako nema puno texta
Hvala ti!

ma neka prepisuje i onako nema što da radi

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 01:39
Bolje da prevodo sa slo titlove

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 02:29

Bolje da prevodo sa slo titlove

ma to sam joj i ja rekao 100x

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.