Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - War with Grandpa - Dobro dođe ponekad... (17.09.2020.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

War with Grandpa - Dobro dođe ponekad... (17.09.2020.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
senad1 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj senad1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: War with Grandpa - Dobro dođe ponekad... (17.09.2020.)
    Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2020 u 14:53
Kad će prevod?
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2020 u 15:30
Kad se pojavi normalan engleski titl.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2020 u 15:40
Ja sam ga pogledao bez traskripta (nije postojao) još 29.08., svi pričaju razgovjetno pa ko vlada dobro engleskim, da znate da vam ne treba osim ako imate problema sa sluhom.

Za one koji će prevodti, da razmislite kako prilagoditi igre riječi prije nego se pojavi transkript:
- prospu se djedovi klikeri, a mala ode i kaže mami "grandpa lost his marbles"
- mali kaže da je "booby trapped" stolicu, a drugi mali izviri i pita "someone mentioned boobs?"

Na vrh
senad1 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj senad1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2020 u 12:20
Na opensubtitles.org engleski za 1080p, odličan.
Na vrh
senad1 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj senad1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2020 u 12:21
Odavno postoji engleski na opensubtitles.org, odličan.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2020 u 12:31
Taj titl ima i na drugom sajtu.
Bolji je od ostalih koji su bili katastrofalni, ali daleko je od odličnog.
Može neko da prevede na sluh (ja tako ne radim).
Ja prevodim kad je titl 100% tačan.

Na vrh
senad1 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj senad1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2020 u 19:51
Ti, Bambola, Kneginja... stvarno radite odlične prevode i tu nema dileme, ali u ovoj nestašici filmova
ovaj bi dobro došao za pogledati.
Na vrh
Meklejn View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Meklejn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2020 u 15:41
Druze na tvoju preporuku sam otisao u bioskop da pogledam ovo i sa svojih 35 godina sam po prvi put u zivotu izasao iz bioskopske sale nakon 45 mucnih minuta . Iskreno da ti kazem, vracajuci se kuci imao sam blazi oblik deprsije, bez ikakve sprdnje ti ovo kazem. Toliko je film bio uzasan.
Komedija, klinac udara glavom o gredu i pada, deda se saplice od klikere i to je vrhunac komedije. Ne sumnjam da je na kraju imao i neku finu prezvakanu porukicu, ali ja do nje nisam mogao doci. Duzan si mi pare za ovo. Bukvalno mi je bilo neprijatno sta gledam. Kunem ti se imao sam trasnfer blama sto od glume, sto od pokusaja komedije.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2020 u 16:24
Gledam ali ne vidim. Koji drug je ovdje u temi preporučio gornji film?
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2020 u 22:27
Nije vam ovo tema za zahtjeve prijevoda... 
Onako ja usput... LOL
Na vrh
drakic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2020 u 22:29
Nista posebno necete propustiti ako preskocite. Cak nije ni za porodicu. 4/10
Ako je Bog stvorio coveka, onda ga je AK-47 ucinio istim!
Visit me!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.