| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Drustvene igre vase mladosti?! |
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Korisnik | ||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Drustvene igre vase mladosti?!Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 07:09 |
|
|
Odlucio sam da pokrenem ovu temu da malo vas starkelje vratim u mladost
.... i da cujem koju pametnu od vas.Kao sto naslov teme kaze,interesuje me cega ste se vi igrali kao djeca,kako ste provodili vrijeme sa drustvom kada nije bilo ove tehnike djavo je odnjeo dabogda? Skoro sam pricao sa klincom iz ulice i naravno gledao me kao tele. On ne zna sta su klikeri,izmedju dvije vatre se ne igra vise u skoli,zmirke,ganje ( ganjas nekoga pa ga dirnes,onda on ganja). Cijele - pole sa slicicama zavisno koje fudbalsko takmicenje je u pitanju. Vjerovatno vi imate jos ljepsa iskustva jer ste mnogi zivjeli u ljepsim vremenima,pa evo,izvolite,docarajte i nama malo vase mladosti.
|
||
![]()
|
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 07:23 |
|
|
tate i mame, čika doktora. Iro se i sada igra čika doktora, dok zakon ne dozna
|
||
![]() |
||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 08:00 |
|
|
Graničari,laštik,trule kobile,na kukalo(skrivača),na vatalo(hvatanje),penjali se po stablima,franje(klikeri),crna Marica 1,2,3 ,pravili narukvice od borovih iglica,na karte(briškula,trešeta)... uh...vratija si me u neka lipa, davna vrimena
|
||
|
I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE |
||
![]() |
||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 09:06 |
|
|
Granicar - izmedju dvije vatre.
Jel ima neko da je igrao piruz pale ili klisa,nadam se da se tako zvalo? Nisam upucen sa pravilima tih igara. Kako se zvalo ono kad se iscrtaju kocke po asfaltu pa onda skaced po njima,skola,cini mi se . Uglavnom su to djevojcice igrale. Pa zuja,kad te perjaju iza ledja a ti moras pogoditi ko te udario. Ažurirao Boozywoozy - 13.Rujan/Sep.2019 u 14:35 |
||
![]()
|
||
![]() |
||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 13:06 |
|
|
Iscrtane kocke su kod nas zoga a ovo ostalo neznam
|
||
|
I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE |
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 13:59 |
|
|
Kod nas se zvalo školice, a ovo drugo zuce. Školice su sve do sad igrala deca u mojoj ulici, a sad su iscrtali parking mesta, uveli zonu... pa ko zna
![]() |
||
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 14:23 |
|
|
- Krienka (žmurka),
- šuga (ganjanje, pa uhvaćeni ganja) - šuštaci (klikeri - ima više verzija: šalajka - sa rupicom, pare u trokut itd.), - turska vojska (dve ekipe poređane u dva reda na dva kraja igrališta, jedan tim bira igrač iz suprotnog tima da trči prema njih. Ako trkač probije red, bira jedan član protivničkog tima da se priključi njegovom timu. Ako ne probije red, priključi se on tom timu), - Štrkot bara boja (Roda traži boju - Onaj koji ganja kaže neka boja, ostali se moraju uhvatiti za nešto te boje), - Cigari (jedan ganja, a ostali moraju reći neki brend cigara i ne mogu biti uhvaćeni), - Pločka (ono sa kvadratima na ulici i bacanje pločke), - Ćorava kobila (jednom igraču vežu oči i mora da uhvati ostale i da pogodi koga je uhvatio), - Pečenika (dva igrača sa oba kraja terena moraju loptom pogoditi nekog od ostalih igrača koji su u sredinu terena) - Nec (igranje odbojka sa nogom), - Kamaj (Counter Strike sa pračkama u obliku pištolja ), - Brza geografija (neko kaže neko slovo, i svi pišu Državu, grad, selo, reka, planina, životinja, biljka, predmet i ime na to slovo), Ima sigurno još, ali ne mogu se setiti. ![]() Uhvatila me nostalgija sad. Odlična tema. |
||
![]() |
||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 14:32 |
|
|
Sjecate li se onih igara iz skole "ide maca oko tebe,pazi da te neogrebe", pa onda "gluvi telefoni"...
Brza geografija - Gradovi i sela ( kod nas ) ... Meni veoma draga igra a povrh svega edukativna. Stara igra - KLIS Ažurirao Boozywoozy - 13.Rujan/Sep.2019 u 14:46 |
||
![]()
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 15:18 |
|
|
Znao sam da sam zaboravio Macu i Pokvarenog telefona.
![]() Ide Maca se kod nas zove Šaren varen bob (sr: Šareni kuvani grah). ![]() Setio sam se još jedne verzije klikera: tvoj kliker mora biti najbliže nacrtanoj liniji da bi pobedio.
|
||
![]() |
||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 15:34 |
|
|
Bila je ona "okos bokos prde kokos,care koliko tebi treba jaja"... Tako nesto,zaboravio sam.
|
||
![]()
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 15:39 |
|
Ja to znam kao Hokus pokus. Ali mislim da je to bila neka brojanka kao Eci peci, Eni meni seni ili Kompanija kako bi odredili ko će u kom timu igrati. ![]() A sećate li se Janino janino? Kad se jedan igrač sagne, a ostali ga preskaču.
|
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 15:54 |
|
|
||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 16:03 |
|
Kad se budem igrao veterinara možeš se doći igrati sa mnom.
![]() |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 16:13 |
|
|
Idealna igrica. Ono kad spojiš lepo i korisno. Žene i pivo.
https://www.igrice-tigrice.com/zabavne/pivo-skidanje/ # Hogi: igrali smo "trule kobile" i nikome nije nastradala kičma.
|
||
![]() |
||
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2471 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 16:40 |
|
|
igrali se ovce, ja ovca, na 4 kleknem, a dvije rođake me muzu...
a jednom crvenkapice, isto sa te dvije rođake, ja vuk, pa morao pimpač gurati baki, pa crvenkapi, imao sam 5 godina i bilo mi zabavno, igrali se u vajatu kad zatvoriš hrastova vrata mrak ko u rogu. Rođake su danas rasni primjerci ženskog roda, haha.
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 16:55 |
|
|
Brate, kad vidim gole sike ništa ne pogađam.
https://www.igre123.net/igra/bra-blaster * umesto lasera bolje da ispaljuje.... paradajz. |
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 17:14 |
|
To je to, samo nisam znao srpski naziv.
![]() |
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 17:21 |
|
Zabavna igra
![]() Jeste se igrali lovice? Kad nas uvatiš- metnut ćeš nam![]() |
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 17:24 |
|
Budeš mi pokazao kako prcaš kravicu s velikim vimenom?
Sa stolčeka, da moš dosegnit malim tintilinićem?![]() |
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2019 u 17:30 |
|
|
Prvi korak ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |