| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trenutno nemam ovlasti za objavljivanje na ovom forumu |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Arres
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trenutno nemam ovlasti za objavljivanje na ovom forumuObjavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2018 u 08:15 |
|
Poštovani,
ja ne mogu DODAVAT NOVE ŽELJE ZA PREVODIMA za dokumentarce ili filmove. U čemu sam to pogrešio? Zar sam naopako dodavao želje za novim prevodima NA NAOPAKU STRANICU ili NE SMJEM OBJAVITI U POTRAŽNJI više od 1 prevoda? Ali ne vjerujem da je to, jer vidim, da i drugi korisnici dodavaju cjeo spisak, odnosno po više želja za nove prevode u jednu temu. Dali je to ispravno? Ili sam možda dodavao nove želje za prevodima u naopaku kategoriju? NAPIŠITE GDJE NA KOJOJ STRANICI (dajte link) MOGU DODAVATI NOVE ŽELJE ZA DOKUMENTARCE A GDJE ZA FILMOVE !! Ili je to sve isto? Unapred hvala. DOKAZ: SLIKA gdje piše da nemam (bar trenutno) ovlasti za objavljivanje na ovom forumu:
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2018 u 09:28 |
|
Da nemaš..ovlasti za pokretat novu temu, zašto bi i imao??
![]() i da si je pokrenuo, tema bi bila obrisana, zašto, jer na tom podforumu imas 3 teme, potražnja za dokumentarne, filmove i serije i samo u njih se može vršiti potražnja za određenu stvar što već tražiš. i to u skladu s pravilima potražnje, koje moraš pročitati prije nego postaviš zahtjev jer ako ne bude adekvatno postavljen u skladu s pravilima opet brisanje ![]() Znači pravac pravila potražnje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2471 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2018 u 10:19 |
|
ono 1) pročitaj,
2) su filmovi,
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2018 u 11:42 |
|
I pokušaj NE PISATI velikim SLOVIMA jer IZGLEDA kao da VIČEŠ na nas ili da smo PREGLUPI da bismo SHVATILI što ŽELIŠ REĆI.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |