Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - potrebni titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

potrebni titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
archibald View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj archibald Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: potrebni titlovi
    Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 01:38

Ima li neko titlove za:

the perfect furlough,

la messa e finita,

suburbia,

secret ballot,

fiesta,

blue ice,

la separation,

experiment in terror(imam engl.),

trolosa(imam engl.)

chambre666,

buena viaje ,exellencia ,

andy warhol's blood for dracula

Mogu i engleski.

Ažurirao archibald
archibald
Na vrh
jablan03 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jablan03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 02:14
Majstore, ja nikad nisam ni cuo za te filmove!
probaj na:
podnapisi.net
e nebude :))) (nema reklama).tk
subscene.com
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 03:51

dobri su to filmovi, majstore.

ali nema nista od njih na podnapisima.

Na vrh
archibald View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj archibald Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2006 u 23:08
Ostaje da se nadam...
archibald
Na vrh
tin2404 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tin2404 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 16:57
bok škvadro

ja opet tražim titl za jedan cd za film Brokeback Mountain...ženska mi to hoće vidjeti a nezna engleski. Našao sam titl ali za 2 cd-a...

thanx
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 17:44
pa to se da fino spojit u jedan..i to je gotovo za 5sekundi..nevjerojatno koliko ljudi to pitanje postavljaju..mislim da sam ovako postao barem desetorici..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 20:23

a ja ti ne znam to napravit.  znam, al ne radi od tamo gde je slijepljeno...

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 20:27
ti koja prevodiš sa nekoliko stotina milijuna jezika,da ne znaš spojit titl?
lol
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 00:25
    Ko prevodi?  Zamisli kad nije htela meni da prevede par hiljada linija....

Film od nekih 6 sati, sitnica.... a ?

Klokana, da se ipak nadam za onaj prevod?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 01:26

imas od DoDo taj prevod, papku.

spook, ja cu pre naucit harmoniku na trgu...

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 01:55

E vala priznajem papak sam......ali zato svaka cast DoDo -  u za  prevod.

Perfektno uradjeno.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 02:00
 Nisam ga ja prevodila !
Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
tin2404 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tin2404 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 07:32
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

pa to se da fino spojit u jedan..i to je gotovo za 5sekundi..nevjerojatno koliko ljudi to pitanje postavljaju..mislim da sam ovako postao barem desetorici..

znam...sa VOBSub-om....no nije mi štimala  sinhronizacija...pogotovo ak ga prebacujem iz jednog u drugi format...što se tiče stručnosti pogledaj MOJ TUTORIJALI SAJT pa onda govori bedastoće..
ako nemate link za pomoć onda ne kužim čemu zachatavanje.....
u svakom slučaju hvala...preveo sam ga sam sa SubCreatorom.vidim da je to ipak najjednostavnije .
pozdrav

Ažurirao tin2404
Na vrh
Mrs.Smith View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrs.Smith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 22:29
Originalno postovano od strane tin2404 tin2404 piše:

znam...sa VOBSub-om....no nije mi štimala  sinhronizacija...pogotovo ak ga prebacujem iz jednog u drugi format...što se tiče stručnosti pogledaj MOJ TUTORIJALI SAJT pa onda govori bedastoće..

pa ne sa VOBSubom nego sa Subtitle Workshop-om.... kazes Join subtitles i on ti dva spoji u jedan... i to je to...

a ako ti sinhronizacija ne stima, onda probas malo prebacivati titl iz NTSC u PAL i obratno i one druge kombinacije i u vecini slucajeva to je sve sto trebas napraviti i traje minutu ili dvije.. naravno i to radis sa Subtitle Workshop-om....

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.