Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nfs5 porshe
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nfs5 porshe

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sulik View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sulik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nfs5 porshe
    Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2005 u 18:04

Imam problem sa ovom igricom neželi mi radit u xp-u.možete mi reči kako da proradi.Imam crack i kada stavim compability na win 98 onda radi ali me izbacuje svako malo. Šta da radim da bi igrica radila u xp-u?

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2005 u 19:25
konfiguracija kompa?
Na vrh
Sulik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sulik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2005 u 22:47
1.7Ghz Nvidia gforce4 intelov procesor.Mogu igrat nfs undergraund 2 samo nemogu ovo. Šta da radim?
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2005 u 06:43
Naravno da ne mozes igrati jer ti na XP-u imas DirectX 9.0 a NFS 5 trazi DirectX 8.1 . Resenje ti je da izbrises 9.0 i instaliras 8.1 i igrica ce ti raditi. Imam alat i upustvo kako se to radi pa ako te interesuje napisi mi E-Mail pa cu ti to poslati.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2005 u 09:14
Najbolje da ne brišeš directx  9.0 već da obrišeš sranje od need for speeda.Sve nove igre traže 9.0,tako da je prijelaz na 8.1 besmislica.Al nfs5 je brijem najgori i nfs6.
Na vrh
Sulik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sulik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2005 u 18:42
I kada sam imo directx 8 isto mi se događalo
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2005 u 19:16

Sad sam sjetio da i ja nisam mogao igrat tu igricu, mislio sam da mi je CD jako izgreban (A i izgreban je dosta) pa nemože očitat ali možda je nešto drugo posrijedi.Uđem u igru i automatski me izbaci.

Ali to je bilo prije pol godine i više me nezanima ta igra

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 03:24
Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

Ali to je bilo prije pol godine i više me nezanima ta igra

Povedi se za ovim što reče...Kažem ništa ne propuštaš.Svi NFS dijelovi su pis ov šit.Iako je underground donjeo neko određeno osvježenje u serijal,nitko ne može reći kako je to igrice koja je u stanju parirati jednom CoD-u(iako nisu istog žanra)ili vice city npr. te kako je to kvalitetna igrica osim ful fanova,a znam da ih je pun ku**c...Need for speed je propast te izvlači ju jedino licenca na aute.Tako posluje EA,kupuju licence s novcem.Pogledajte PES 4 i FIFA 2005.Nebo i zemlja.Tako,mani se nfs pogotovo 5 i sve high,vjeruj mi.Fake osjećaj brzine je dosta da te odbije...
Na vrh
Sulik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sulik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 21:59

AKo si toliko pametan pa pljuješ po nfs-u koju bi onda takvu igricu trebo igrat.

Kada bi bilo grand turismo za PC onda bi se to igralo ali inače?

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 23:06
Originalno postovano od strane Sulik Sulik piše:

AKo si toliko pametan pa pljuješ po nfs-u koju bi onda takvu igricu trebo igrat.

NFS je simulacija to be.Dakle nikad nije uspjela ono što joj je bila namjena.Da sam jedini kojem su do undergrounda svi dijelovi sranje teže vrste,ova tvoja izjava bi bila na mjestu,ali pošto nisam,očito da nije...
Igraj underground,iako ni on nije zapanjujuće dobra stvar,ili,neku rally simulaciju,ili,još najbolje,ostavi se "auto-simulacija"...
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 23:25
Ima jedna dobra igra,al su autići u pitanju,zove se revolt,stara je već dosta al ak volis vozit i ujedno se zajebavat svidjet će ti se. I ja mislim da je NFS necu reć loš nego nedovoljno dobar
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 14:34
E da.Kad sam ju igro  na starom kompu...Mislim da je bila '99,početak 2000.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 16:47
REVOLT je super igrica, zajebaješ se i vozikaš, a usput i RaStUrAš okolo trkače
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 17:23
A tek igranje s ekipom u mreži...kakva zajebancija...eh to su bila vremena...
Na vrh
Sulik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sulik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2005 u 13:35
Jel zna netko gdje se nalazi save u undergroundu 2? 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.