Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

nfs5 porshe

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Igrice
Opis foruma: Za sve ljubitelje igara: ovo je pravi forum za vas.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=4912
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 20:09
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: nfs5 porshe
Objavio: Sulik
Tema: nfs5 porshe
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2005 u 18:04

Imam problem sa ovom igricom neželi mi radit u xp-u.možete mi reči kako da proradi.Imam crack i kada stavim compability na win 98 onda radi ali me izbacuje svako malo. Šta da radim da bi igrica radila u xp-u?

Odgovori:
Objavio: J.U.R.A.
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2005 u 19:25
konfiguracija kompa?

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2005 u 22:47
1.7Ghz Nvidia gforce4 intelov procesor.Mogu igrat nfs undergraund 2 samo nemogu ovo. Šta da radim?

Objavio: nidzom
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2005 u 06:43
Naravno da ne mozes igrati jer ti na XP-u imas DirectX 9.0 a NFS 5 trazi DirectX 8.1 . Resenje ti je da izbrises 9.0 i instaliras 8.1 i igrica ce ti raditi. Imam alat i upustvo kako se to radi pa ako te interesuje napisi mi E-Mail pa cu ti to poslati.

Objavio: žile
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2005 u 09:14
Najbolje da ne brišeš directx  9.0 već da obrišeš sranje od need for speeda.Sve nove igre traže 9.0,tako da je prijelaz na 8.1 besmislica.Al nfs5 je brijem najgori i nfs6.

Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2005 u 18:42
I kada sam imo directx 8 isto mi se događalo

Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2005 u 19:16

Sad sam sjetio da i ja nisam mogao igrat tu igricu, mislio sam da mi je CD jako izgreban (A i izgreban je dosta) pa nemože očitat ali možda je nešto drugo posrijedi.Uđem u igru i automatski me izbaci.

Ali to je bilo prije pol godine i više me nezanima ta igra

Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2005 u 03:24
Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

Ali to je bilo prije pol godine i više me nezanima ta igra

Povedi se za ovim što reče...Kažem ništa ne propuštaš.Svi NFS dijelovi su pis ov šit.Iako je underground donjeo neko određeno osvježenje u serijal,nitko ne može reći kako je to igrice koja je u stanju parirati jednom CoD-u(iako nisu istog žanra)ili vice city npr. te kako je to kvalitetna igrica osim ful fanova,a znam da ih je pun ku**c...Need for speed je propast te izvlači ju jedino licenca na aute.Tako posluje EA,kupuju licence s novcem.Pogledajte PES 4 i FIFA 2005.Nebo i zemlja.Tako,mani se nfs pogotovo 5 i sve high,vjeruj mi.Fake osjećaj brzine je dosta da te odbije...

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2005 u 21:59

AKo si toliko pametan pa pljuješ po nfs-u koju bi onda takvu igricu trebo igrat.

Kada bi bilo grand turismo za PC onda bi se to igralo ali inače?

Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2005 u 23:06
Originalno postovano od strane Sulik Sulik piše:

AKo si toliko pametan pa pljuješ po nfs-u koju bi onda takvu igricu trebo igrat.

NFS je simulacija to be.Dakle nikad nije uspjela ono što joj je bila namjena.Da sam jedini kojem su do undergrounda svi dijelovi sranje teže vrste,ova tvoja izjava bi bila na mjestu,ali pošto nisam,očito da nije...
Igraj underground,iako ni on nije zapanjujuće dobra stvar,ili,neku rally simulaciju,ili,još najbolje,ostavi se "auto-simulacija"...

Objavio: euforia
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2005 u 23:25
Ima jedna dobra igra,al su autići u pitanju,zove se revolt,stara je već dosta al ak volis vozit i ujedno se zajebavat svidjet će ti se. I ja mislim da je NFS necu reć loš nego nedovoljno dobar

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2005 u 14:34
E da.Kad sam ju igro  na starom kompu...Mislim da je bila '99,početak 2000.

Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2005 u 16:47
REVOLT je super igrica, zajebaješ se i vozikaš, a usput i RaStUrAš okolo trkače

Objavio: euforia
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2005 u 17:23
A tek igranje s ekipom u mreži...kakva zajebancija...eh to su bila vremena...

Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2005 u 13:35
Jel zna netko gdje se nalazi save u undergroundu 2? 

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk