Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Komentiranje kod prevode
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Komentiranje kod prevode

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
GHosT_R1DeR View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GHosT_R1DeR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Komentiranje kod prevode
    Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2012 u 06:52
Znaci ne svidja mi se to sto ne mozem da menjam i da brisem moje komentare.
Hteo bi da predlozim da dodate opciju kod svih clanova da mogu da brisu i da menjaju svoje komentare u prve 2 minute posle postiranju.
Ovo vaze za komentare kod svih vasih titlova.

Takodje, hteo da pohvalim vas sajt, najbolji je spored mene na balkanu.
Ovo je jedina zamerka koju sam zabelezio.
Nadam se da ce te uraditi nesta oko tome iromafia3

Ako necete nista, tad bar obrisite moje 3 komentare ovde ---> http://titlovi.com/titlovi/the-tourist-120948/

Ja sam postavio jedan, ali nije se hteo postirati, pa sam kliko jos 2 puta na "komentiraj" i odjednom sve se iskucalo, a gresio sam umesto 5/5 - napisao sam 10/10.

Ažurirao GHosT_R1DeR - 16.Kolovoz/Aug.2012 u 06:56
Na vrh
TBero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TBero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2012 u 07:51

Molim titlovi.com da ne preuzimaju na sebe obradu i prevode filmova od već potpisanih clanova

TBero
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2012 u 11:42
Originalno postovano od strane GHosT_R1DeR GHosT_R1DeR piše:

Znaci ne svidja mi se to sto ne mozem da menjam i da brisem moje komentare.
Hteo bi da predlozim da dodate opciju kod svih clanova da mogu da brisu i da menjaju svoje komentare u prve 2 minute posle postiranju.
Ovo vaze za komentare kod svih vasih titlova.

Takodje, hteo da pohvalim vas sajt, najbolji je spored mene na balkanu.
Ovo je jedina zamerka koju sam zabelezio.
Nadam se da ce te uraditi nesta oko tome iromafia3

Ako necete nista, tad bar obrisite moje 3 komentare ovde ---> http://titlovi.com/titlovi/the-tourist-120948/

Ja sam postavio jedan, ali nije se hteo postirati, pa sam kliko jos 2 puta na "komentiraj" i odjednom sve se iskucalo, a gresio sam umesto 5/5 - napisao sam 10/10.
SredjenoWink
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2012 u 20:49
Originalno postovano od strane TBero TBero piše:

Molim titlovi.com da ne preuzimaju na sebe obradu i prevode filmova od već potpisanih clanova

Bi li te ubilo da budeš malo precizniji?
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2012 u 21:27
Originalno postovano od strane TBero TBero piše:

Tbero, ja tebe molim da sledeći put dobro razmisliš pre nego napišeš ovakav post. Postavljanjem obrade Indijskog filma "Amar Akbar Anthony" prekršio si dva osnovna pravila sajta. (neću više da citiram , jer postoji tema sa pravilima sajta koju bi trebalo svaki član da pročita) E sad, da si malo bolje pogledao ne bi se tako izletao. Baš zbog poštovanja tvog uloženog truda tvoje ime je ostalo u TXT-u, bez obzira što si prekršio pravilo, a mi smo se potrudili da tvoju grešku ispravimo. U svakom slučaju, za takav prestup postoji i odgovarajući odgovor administracije sajta. 

Evo još jednom za sve članove zainteresovane ZA OBRADE POSTOJEĆIH PREVODA.

PRAVILA SAJTA SU STRIKTNA JER ŽELIMO DA ZAŠTITIMO(makar ovde, na našem sajtu) TRUD NAŠIH DRUGARA KOJI SAMO ZARAD NAŠE ZAHVALNOSTI PREVODE FILMOVE.

Ažurirao mahoni - 16.Kolovoz/Aug.2012 u 21:28
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GHosT_R1DeR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2012 u 04:09
Ako oce neko iz clanove tima da obrise jedan dupli koment ovde: http://titlovi.com/titlovi/underworld--awakening-149217/
Takodje, da mi promeni naslov mog komentara od 10/10 u "5 / 5" ovde: http://titlovi.com/titlovi/the-tourist-120948/

Stvarno trebate dodati opciju za izmenu i brisanje komentar kod prevode.
Hvala unapred.

Ažurirao GHosT_R1DeR - 26.Rujan/Sep.2012 u 04:11
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2012 u 11:55
Originalno postovano od strane GHosT_R1DeR GHosT_R1DeR piše:

Ako oce neko iz clanove tima da obrise jedan dupli koment ovde: http://titlovi.com/titlovi/underworld--awakening-149217/
Takodje, da mi promeni naslov mog komentara od 10/10 u "5 / 5" ovde: http://titlovi.com/titlovi/the-tourist-120948/

Stvarno trebate dodati opciju za izmenu i brisanje komentar kod prevode.
Hvala unapred.

Prvo je sređeno, a što se drugog tiče - ne postoji opcija editovanja komentara.
Recite da li želite da ostane kako jeste ili da obrišem kompletan komentar pa da ponovo napišete.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GHosT_R1DeR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 05:04
Ovde obrisite ga onaj sto je postavljen na 9/30/2012 u 5.03:28 AM.

Obrisite jedan komentar od mojih ovde.

I ovaj sa naslov 10/10 ovde.

Hvala unapred.

P.S. Zar ne mogu admine da napravu takvu opciju ?

Pozdrav!

Ažurirao GHosT_R1DeR - 30.Rujan/Sep.2012 u 07:02
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 08:48
Sve je sređeno, a što se pitanja tiče - mogli bi, ali smatramo da je ovako bolje Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
iluzionista84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iluzionista84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2012 u 08:19
izvinjavam se ako dobro ne radim , al moram reci primedbu ide mi na zivce , serija   Boardwalk Empire , 14 je bila 5 epizoda , nije problem sto je jos nema vec sto je u medjuvremenu bila 3 i dva  4  epizoda prevedena pitam sto ? jer je prevod postoji vec nekoliko nedelja , zar nije bolje da je prevedena 5 epizoda koja se ocekuje , vec postavljaju neki stari prevodi , ako nema prevoda od pete u redu al strpi te se sa izbacivanjem stari dok se ocekuje peta posle nje ponavljajte koliko zelite ovako je prstom u oko... inace veoma zadovoljan sa sajtom i najbrzi ste sto jes jes ... pozdrav
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2012 u 10:39
iluzionista84, očigledno imaš neku iluziju o postavljanju prevoda na našem i ostalim sajtovima.
Ili si možda nekom platio da ti prevede tu problematičnu petu epizodu? Ako jesi, imaš pravo
da se ljutiš, tj, živciraš, ako nisi... šta trabunjaš? Prevode ljudi postavljaju kada ih prevedu,
i to na dobrovoljnoj bazi, najmanje hiljadu puta je to takvima kao što si ti rečeno (živčanim,
nestrpljivim). Jedino na šta imaš pravo, kao korisnik tuđeg truda i dobre volje, je da kažeš
hvala, i to je sve. Za sledeće ispade ovakve vrste sledi opomena, kartonče pa BAN.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.