| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Catch .44 (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Catch .44 (2011)Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2011 u 11:05 |
Catch .44 (2011) - IMDbRežija: Aaron Harvey Uloge: Kate Mara, Reila Aphrodite, Kevin Beard, Forest Whitaker, Bruce Willis, Malin Akerman, Nikki Reed, Deborah Ann Woll Bez obzira što Bruce Willisa često gledamo u visokobudžetnim Hollywoodskim filmovima, u posljednje vrijeme on često prihvaća i manje uloge i u nešto jeftinijim, takozvanim DTV filmovima. Tako je tu prvo bio akcić Setup, a sada imamo i niskobudžetni akcijski triler Catch .44 redatelja i scenarista Aarona Harveya. Ali uz Willisa tu je još nekoliko poznatih njuški, kao što su npr. Forest Whitaker, Brad Dourif, Nikki Reed i Malin Akerman. SinopsisZa Tesu i njene kompanjonke
Karu i Taru poslić izgleda krajnje jednostavno - presresti isporuku
droge za njihovog bosa Mela, u zabačenom restoranu. Ali, sled događaja
otkriva da niko od njih nije, u stvari, ono za šta se izdaje, a posao je
možda nešto više od puke eliminacije konkurencije. Sve se ubrzo pretvara u igru mačaka i miševa sa velikim pucaljkama uperenim na sve strane... O FilmuObjasnjenje naslova: Iako Catch .44 neodoljivo asocira na čuvenu "Kvaku 22", ovde je u pitajnu nešto sasvim drugo: catch u ovom slučaju znači - nameštaljka, a .44 je veliki kalibar najjačih revolvera (u inčima, Smith & Wesson Magnum
i sličnih ogromih 44-vorki). A kao igra reči bi mogla da takođe znači i
hvataj ili drž' 44-vorku. Možda bi najbolji prevod bio "Igra velikog
kalibra" http://www.filmovanje.com Prevod najavio Rendgen Tehnicar ![]() Ažurirao Rea - 03.Prosinac/Dec.2011 u 15:19 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 19:06 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |