| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cao svima!! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
hairdresser
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: beograd Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cao svima!!Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 01:23 |
|
prilicno sam nova u komjuterskom svetu ali polako ucim!
uspevala sam stalno da skinem prevode za seriju my name is earl ali me nesto zeza cetvrti serijal.kad god skinem prevod za bilo koju epizodu nece da mi otvori.mislim da je problem u formatu.svi koje sam uspela da skinem za prve tri sezone pise da su file srt.a ovi ostali koje ne mogu za cetvrtu su rar i nece da mi otvore.ako bi neko bio ljubazan da mi objasni sta treba da uradim ili da mi posalje ako ima naravno taj file srt.unapred zahvalna i trudim se da naucim!
|
|
|
shizika
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 01:43 |
Ovi prevodi su sada u .sub formatu, ali to ne bi trbalo biti nikakav problem za gledanje na komp. Ali uvek ih mozes promjeniti da budu u .srt formatu, uz program Subtitle Workshop. Ucitaj .sub prevod preko meni File/Load subtitle, sve ostalo je na slici:
Za ovo i mnogo vise oko obradu filmskih prevada u SW mozes naci na forumu http://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=16063&title=sinhrOnizacija-prevoda-subtitle-workshop |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 06:35 |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 07:18 |
![]() ![]() ![]() Ako file koji skineš ima ekstenziju .rar to znači da je zapakovan i treba samo da klikneš ( ) desnim klikom i ideš na extract here(naravno treba da imaš winrar koji služi za pakovanje i raspakivanje) i dobćeš ili .str ili .sub file ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 16:23 |
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |