| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
nazivi filmova |
Odgovori
|
| Korisnik | |
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2490 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: nazivi filmovaObjavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 22:27 |
|
skroz sam se iznervirao tražeći
nazivlje novih filmova. killer movie, zna li tko. zapravo, ovdje predlažem da se napravi nekakav read only topic gdje bi se u 3, 4, kolone upisali nazivi engleski, pa srpski, hrvatski... problem je što za isti film imamo naziv dvd, pa kino naziv itd. a često ne mogu progoglati nikakav. to mi je onda nedostaje u bazi. mogu vam poslati hrpu provjerenih naziva u listi. tako bi si skratili gubljenje vremena. vjerujem da bi ovakav "topic-tema-što li" mnogima dobrodošao. netko se slaže? pozdrav drdamjan |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 22:59 |
|
Pa to je problem, jer takav naziv ne postoji, jer ga svaka televizija ili prevodioc prevede na svoj način...
|
|
![]() |
|
woody
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 23:49 |
|
@drdamjan da nisi skinuo Killer Movie Vomit verziju, kao što sam i ja?
Jer ako jesi, onda ti je došao film Dead of Winter iliti na našem siteu poznat kao Lost Signal. Tu se grupa Vomit zeznula i ubacila drugi film. Skini Killer.Movie.2008.Real.Festival.DVDRiP.XviD-iNTiMiD i doći će ti ispravan Killer Movie. Eto, ako ti to nešto pomaže. |
|
![]() |
|
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2490 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2009 u 00:59 |
hvala, woody. taj sam 2008 skinuo. nego, nigdje ne mogu naći službeni naziv, kako se službeno zove u hr, ili barem u sr, bih... bilo kino, bilo dvd... makar ga oni krstili bilo kako. neki put to čak bude jednako izvormom. a spremam si te nazive. upravo zato i PREDLAŽE$M bazu podataka naziva filmova. pozdrav svima drdamjan |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |