Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Archangel (2005)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Archangel (2005)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Boyan75 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boyan75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Archangel (2005)
    Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2008 u 02:48
Molio bih vas da neko sredi titl za ovaj film, koji je uzgred odlican. Postoje dva titla od kojih onaj prvi ne odgovara uopste, a drugi, koji je iz tri dela sljaka samo do cetrdeset i nekog minuta(solidno). Spojio sam sva tri dela u Subtitle Workshopu, ali ne radi.
Unapred zahvalan
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 02:20
Batice, zavisi koju si ti verziju filma skinuo. Taj film, je ustvari mini serija iz tri dela; ako si našao ba što, odnosno original, perfektno će ti odgovarati prevodi sa sajta.
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 05:20
   Ja sam jedan koji je uradio jedan od dva pevoda na sajtu. Posto nije bilo nikakvog prevoda isao sam na slusanje i ukucavao time code za svaki red. Posao je poveliki. Sad sam video da je taj moj prevpd uploadovan 180 puta i niko se jos nije zalio. Znaci da je, uglavnom, OK. Ako tebi nije onda nazad u Subtitle Workshop ili lepo idi na
http://users.telenet.be/vlad/subsync/
skini SubSync, jednostavan programcic za podesavanje titlova pa probaj tako. Ako ni tako ne uspes a ti onda skini neku drugu verziju filma.
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 09:18
O, Gaco majstore, cetiri tackice... Cestitam na unapredjenju...

Btw. meni Gacin titl sljaka samo tako.

Ažurirao srkis - 15.Prosinac/Dec.2008 u 09:19
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Boyan75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boyan75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 14:57
Ja stvarno ne znam koju sam verziju filma skunuo a i nema veze. Odgledao sam ga ne engleskom i nije problem. Ako se pojavi neki titl koji ce odgovoarati dobro, ane ne, opet dobro:)
Hvala u svakom slucaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.