Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wanted R5 x246 .mkv (300mb movie) prevod
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wanted R5 x246 .mkv (300mb movie) prevod

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
eliminator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eliminator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Wanted R5 x246 .mkv (300mb movie) prevod
    Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 16:07
Znam da ima mnogo prevoda za R5 ali ovaj je x246 i duzina filma je kraca tako da se ni jedan prevod ne podudara sa njim , na pocetku nekoliko redova prevoda je viska , tako da jer moze neko da odradi prevod za tu verziju, samo treba da se edituje vec postojeci prevod i to je to . Ja uopste nisam uspeo ni sa jednim programom , tako da molim nekoga da odradi to...

Hvala puno , unapred !!!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 17:15
cim je na pocetku nekoliko redova viska, onda to obrisi, i podesi za svoju verziju. neko se potrudio da uradi prevod a tebi tesko da editujes vec uradjen prevod?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eliminator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2008 u 04:36
ama nije mi tesko nego nece ni jedan program za editovanje da mi radi , sve sam probao i nece 
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eliminator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2008 u 17:30
ewo uspeo sam da editujem ali samo nekoliko pocetnih redova su ok , vec posle 20 reda dolazi do desinhronizovanja teksta i zvuka i onda do kraja film text redovno kasni po nekoliko sekundi
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.