| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wanted R5 x246 .mkv (300mb movie) prevod |
Odgovori
|
| Korisnik | |
eliminator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wanted R5 x246 .mkv (300mb movie) prevodObjavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 16:07 |
|
Znam da ima mnogo prevoda za R5 ali ovaj je x246 i duzina filma je kraca tako da se ni jedan prevod ne podudara sa njim , na pocetku nekoliko redova prevoda je viska , tako da jer moze neko da odradi prevod za tu verziju, samo treba da se edituje vec postojeci prevod i to je to . Ja uopste nisam uspeo ni sa jednim programom , tako da molim nekoga da odradi to...
Hvala puno , unapred !!! |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 17:15 |
|
cim je na pocetku nekoliko redova viska, onda to obrisi, i podesi za svoju verziju. neko se potrudio da uradi prevod a tebi tesko da editujes vec uradjen prevod?
|
|
![]() |
|
eliminator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2008 u 04:36 |
|
ama nije mi tesko nego nece ni jedan program za editovanje da mi radi , sve sam probao i nece
|
|
![]() |
|
eliminator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2008 u 17:30 |
|
ewo uspeo sam da editujem ali samo nekoliko pocetnih redova su ok , vec posle 20 reda dolazi do desinhronizovanja teksta i zvuka i onda do kraja film text redovno kasni po nekoliko sekundi
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |